Лидл 190 тема, АПРИЛ

• 70 369
  • 953
  •   1
Отговори
# 345
  • Велико Търново
Купона за фаворина ще важи ли за 3 продукта или е само за 1?

# 346
Купона за фаворина ще важи ли за 3 продукта или е само за 1?
Важи за 5 продукта. Проверено. Но бяха останали малко неща на Фаворина. Поне в този магазин, от който пазарувах.

# 347
Кои са тези маслени бисквити на Фаворита, които хвалите?

# 348
Hrispa76, за достигната сума е купона (от лентата).

# 349
Понеже яйца не купувам този купон ми е за подаряване

# 350
Купих Lavazza Qualità Rossa промо пакет от 1 кг (4 х 250 гр)

За човек, който харесва вкуса на Нова Бразилия дали би било добре, ако някой е опитвал и двата вида, да знам дали да го подарявам или да си го пием вкъщи. За 25 лв го взех, после видях цената за брой (около 13 лв). Нещо са полудели с цените на кафето май. Не съм купувала отдавна - имам зелено кафе, което си пека, а то е с голям срок на годност.

Извинявам, се че отново питам, но нещо само някои постове се трият и не схващам къде ми е грешката. Предполагам, че поста ми е бил само за купоните

Търся купон за Alesto кашу - ако някой няма да използва своя, ще съм благодарна да ми пише. На при мен го няма - прекалено често пазарувам и все нямам подходящи (за мен).

И аз подарявам яйцата, както и пражка шунка, малък кефир, био напитка с кокос и ориз, кухненските принадлежности и -40 лв за акумулаторен храсторез.

# 351
  • София
Тази Лаваца най-вероятно няма да ти хареса щом ти допада Нова Бразилия.

# 352
  • София
Подарявям, търся купон за Кашу

# 353
Тази Лаваца най-вероятно няма да ти хареса щом ти допада Нова Бразилия.
Благодаря 😊 За нас ще е ако е така (не съм написала разбираемо, но не фатално за конкретният въпрос). Обичам арабика, тук пише, че е микс. Нова Бразилия пих веднъж - щях да умра, много силно беше.

# 354
  • оттам, откъдето започва България
И аз да питам за кафето тази седмица.

Тази Лаваца е показано, че е за кафеварка.

https://www.lidl.bg/p/lavazza-crema-e-gusto-classico-mlyn … sico   

Дали пък няма да стане и за ръкохватка? Thinking

# 355
  • София
Става и за ръкохватка, но има опасност да се позапуши цедката след някой и друг пакет. Но не е фатално, цедката се чисти.
По-меко е на вкус от горчляка на Нова Бразилия.
При нас имаше доста неща на Фаворина, но само едни вафлени яйца взех, нищо друго не ми хвана окото.

# 356
Големият козунак със захарна поръска, който е тази седмица на 3,49 е мекичък, но изглежда жълто боядисан и вкусът бие на подсладител. Предполагам, че и другите козунаци от пекарната са със същия състав и повече няма да купувам.

# 357
Подарявям, търся купон за Кашу
Изпратих.
Търся купон за кръгъл кашкавал Pilos и прясно мляко Pilos 3%. Simple Smile

# 358
  • In transit
Големият козунак със захарна поръска, който е тази седмица на 3,49 е мекичък, но изглежда жълто боядисан и вкусът бие на подсладител. Предполагам, че и другите козунаци от пекарната са със същия състав и повече няма да купувам.
Напълно нормално е козунак с цена 3-4-5 лв да съдържа брашно, вода + суха смес от аромати, подобрители, оцветители, подсладители, яйчен прах, емулгатори, консерванти и прочие. Няма как да съдържа нещо от сорта на яйца, мляко, масло при условие, че знаете колко им е цената в момента.  Sad

# 359
Търся купон за пица Маргарита XXL 4 бр.
Много се хареса в къщи.

Общи условия

Активация на акаунт