Лидл 190 тема, АПРИЛ

• 70 371
  • 953
  •   2
Отговори
# 360
Става и за ръкохватка, но има опасност да се позапуши цедката след някой и друг пакет. Но не е фатално, цедката се чисти.
Как се чисти цедката? Не ми се е налагало досега.
На някои кафета гледам, че пише "Coffee maker" и е показана картинка, която не ми прилича на кафемашина с ръкохватка. Т.е. тези кафета НЕ са особено подходящи за машина с ръкохватка и може да се запуши?🤔

# 361
  • София
Тази Лаваца най-вероятно няма да ти хареса щом ти допада Нова Бразилия.

Подтвърждавам.
И у нас сме на Нова Бразилия, пробвахме и Лавацата, и други видове - накрая ММ все ги подарява на колегите.
Вече не експериментирам, чакам си прИмоцията на нашето кафе.
Имам въпрос - някъде из софийските Лидли да сте виждали изостанало зарядно за акумулатор на кола?
Скъпия реши да инвестира, скоро било по брошурите според него.

# 362
Здравейте,
На някой да му се намира купон за тортиля питки?
Прилагам и купоните, които няма да използвам тази седмица + един за Favorina. Миналата седмица ме изненадаха приятно с доста хубави и полезни купони и използвах почти всички. 🤪

# 363
  • София
Става и за ръкохватка, но има опасност да се позапуши цедката след някой и друг пакет. Но не е фатално, цедката се чисти.
На някои кафета гледам, че пише "Coffee maker" и е показана картинка, която не ми прилича на кафемашина с ръкохватка. Т.е. тези кафета НЕ са особено подходящи за машина с ръкохватка и може да се запуши?🤔
Тези за джезве и кафеварка са смлени с различна ситност и много фините прашинки постепенно запушват цедката. Аз я нагрявам на котлона и наносите падат. 😃

Имам купон за 30% сладолед във фунийка. Моите не ядат бял сладолед и няма да го ползвам.

Подарен!
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 21:50 от yovanka

# 364
  • Пазарджик
Тези за джезве и кафеварка са смлени с различна ситност и много фините прашинки постепенно запушват цедката. Аз я нагрявам на котлона и наносите падат. 😃

Имам купон за 30% сладолед във фунийка. Моите не ядат бял сладолед и няма да го ползвам.
Скрит текст:
Ако е наличен все още бих го използвала.

# 365
И аз да питам за кафето тази седмица.

Тази Лаваца е показано, че е за кафеварка.

https://www.lidl.bg/p/lavazza-crema-e-gusto-classico-mlyn … sico   

Дали пък няма да стане и за ръкохватка? Thinking

Боже,сега виждам,че има кафеварка нарисувана.
Толкова кг кафе от такива пакети сме изпили на машини с ръкохватка 😄☺️ Любимото ни беше.
Не се е запушвала.

# 366
Напитката от кокос и ориз какъв вид купон е (визирам светлия фон на картинката)? От скреч карта ли е? Не е син фонът отзад.

# 367
Здравейте,
Прилагам и купоните, които няма да използвам тази седмица + един за Favorina. Миналата седмица ме изненадаха приятно с доста хубави и полезни купони и използвах почти всички. 🤪

Имам купон за пълнозърнести тортила питки, мога да го пратя.

# 368
Подарявам
Скрит текст:

# 369
И аз подарявам тези

# 370
Ако някой го иска

# 371
От седмичните в профила Simple Smile
Напитката от кокос и ориз какъв вид купон е (визирам светлия фон на картинката)? От скреч карта ли е? Не е син фонът отзад.

# 372
  • Троян
Здравейте,

Здравейте, моля за чипса от пълнозърнест ориз, ако все още е свободен Simple Smile

# 373
Подарявам 🩵

# 374
Днешния купон от яйцето. Подарявам!

Общи условия

Активация на акаунт