Осмокласници 2025/2026 - тема 2

• 33 650
  • 757
  •   1
Отговори

Полезни връзки:

МОН общо образование

МОН ваканции и неучебни дни - 2025/26 г.

Изпитни материали и решения
Сайтът на Дидева

(благодарности към Дидева Flowers Hibiscus)

За майките: Караоке , Пиано бар

Кой къде ще учи:

a_val - СУХНИ "К.Преславски", Варна - АЕ+БЕЛ+ИЦ.
Alexivi - ТУЕС, Компютърни мрежи
atadar - 105 СУ "Атанас Далчев" - Интериорен дизайн с ИтЕ/АЕ
Cry - 2 АЕГ, София - испански
dil_yana - ПГИИРЕ ,,Михай Еминеску" - Хуманитарни науки с италиански език
gato - 164 ГПИЕ “Мигел де Сервантес”, София
GJK - 1) Бургас, НЕГ "Гьоте" - Математически профил, 2) Бургас, ПГРЕ "Г.С.Раковски" - Ис/Ае
iana28 - 7мо СУ, София - английски с испански
Jacobiana - Джон Атанасов, приложно програмиране
karzz - ПГМЕЕ (Механото),  Бургас - Специалност ,,Електрообзавеждане на производството
LaRe - 9 ФЕГ, София  - ФЕ-АЕ
Micheline_961 - 1) Пловдив - ЕГ "Пловдив" - АЕ,  2) МГ "Кирил Попов" - математика с АЕ
Milena Delcheva 620203 - 105 СУ, София - Интериорен дизайн Ит/АЕ
milka22 - 31 СУЧЕМ, София - профил матем. АЕ + НЕ
mimi_3 - 7мо СУ, София - АЕ/ИЕ
Niffi - 73 СУ, София - НЕ/ФЕ
Pouh - 1 АЕГ, София - АЕ-РЕ
Rayemil - 164 ГПИЕ “Мигел де Сервантес”, София - с втори език португалски
rire - МГ "Акад. Кирил Попов" - математика с НЕ
selleste - АЕГ, Бургас - АЕ+ИсП
Soul Free - СМГ - АЕ+инф
UnaDesconocida - 31 СУЧЕМ, София - АЕ/ИЕ
vania_svet - ТУЕС Системно програмиране с АЕ и РУ
Vili Dim. - Ломоносов, София -  програмиране на ИИ
Viola d'Amore - СПГЕ "Джон Атанасов" - програмиране на роботи.
Грета Ей - 9 ФЕГ, София  - ФЕ-АЕ
зелено човече - 144 СОУ, София - специалност  "Рекламна графика с английски език"
Ивалета - НПМГ - биология и химия с немски
Милна - 164 ГПИЕ “Мигел де Сервантес” - профил португалски език
Хера -  ГПЧЕ "Ромен Ролан", Стара Загора - профил АЕ-ФЕ
~Боряна~ Перник, ПМГ- биология и химия с АЕ
marselas - 1-во СУ, София - Обществени науки с Испански и Английски език
Bossa Nova - 134 Димчо Дебелянов, София
barbolinda - 7мо СУ, София- АЕ/ИЕ
silviamoni - 2 АЕГ, София - английски/испански
Shushi2 - 91. НЕГ, София
НикиK - 144 СУ, София - Народни танци
olly -  5 ГПЧЕ "Йоан Екзарх", Варна - АЕ/ФЕ
moonligh 78 - 12 СУ - профил „Предприемачески“ с АЕ/НЕ.
luskata82 - 2 АЕГ- АЕ/ИЕ

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 14:56 от Moderator1

# 1
Благодаря за новата тема!
Имам вече яснота за родителската среща, досега размествах работни ангажименти. Можеше да я обявят по-рано и да не се налага тази гимнастика.
За близнаците, какво значение има дали са естесвено заченати или са инвитро? На днешно време доста често при процедурите е едно дете,  не че има някакво значение.

# 2
И аз не разбирам какво срамно има. Моите близнаци са инвитро и ако ме попитат си го казвам. Има и много хора, на които им е много любопитно, но ги е срам да попитат и ме въртят с какви ли не заобиколки. Като усетя какво ги вълнува им го казвам без да ги мъча.
Моите деца са много различни и предполагам, че ще съм изправена пред дилема след три години.

# 3
  • Отвъд алеята зад шкафа
С това заглавие темата е ок, по-лесна е за намиране.

Никога не ми е хрумвало да питам близнаци естествено ли са или инвитро.

Аз вече знам класа и смяната, има дата за РС, детето си прекарва чудесно последните ваканционни дни. Общо взето цари спокойствие.

# 4
Естествено - изкуствено... що за коментари и оценки - това са деца!

Соул, линкове за барове вече на първа страница предлагам Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Успешна да ни е осмокласната пожелавам.

# 5
Соул, линкове за барове вече на първа страница предлагам Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Успешна да ни е осмокласната пожелавам.

Веднага - редактирано !!! Grin

Кога това...?!? Grin

# 6
Аз съм доволна, че темата започва с ваканциите.
Иначе - да им върви по вода на децата в новите класове!

# 7
Заглавието си е супер, благодаря, Soul Free!

Аз съм ги юрнала моите двамата да си попълват пропуснатите уроци в учебните тетрадки от миналата година, да не им е скучно, а и да се настройват вече за училище, сега са на тези по английски. Набора мина 5 урока и замърмори, че му било много. Питам го - какво ще правиш в училище, като ще имате по 12 ч английски на седмица (до сега имаха по 3), пак ли ще викаш, че ти е много? Еее, то на училище е друго... Направо си представям как ще оплези език още преди да е минал първия месец. Grinning

# 8
  • София
А пък на мен току-що ми се обади класният ръководител да провери дали съм разбрала за родителската среща и да се извини, ала в Школо новите ученици не се наливали съвсем веднага.

# 9
Много е приятно така да получиш индивидуално отношение от бъдещия класен или директор, някак специално е. Аз имах чувството, че само в нашето училище не актуализират инфото, но като ви чета, явно греша.
Благодаря за темата, Free Soul 🙂 Да е пълна само с добро и усмивки 🍀

# 10
  • Куциндрел
Наборът днес си издейства наказание, ама още не се е прибрал. Само му казах, че ще го накажа, но не и как, за да му трепери трътката в неведение.
Започнал се да лъже за дребни неща без причина. Вече му обясних, че така невинно се натрупват нещата и после всичко ще му се изсипе на главата. Днес му се обаждам да го питам как е и той ми казва - тъкмо обядвам. Оказа се, че не е ял, защото не искал това, а защо ме лъже ме знам. Даже не бях го питала дали ще яде. Та сега наказание ще има.

# 11
Не съм писала отдавна, но да дам отчет и аз. Най-после мога да кажа,че за нас/мен 7 кл. приключи с положителен резултат от 5то класиране, в много желано училище и най-вече желаната комбинация езици и профил.
Риска си заслужаваше напълно.
Дано всички деца попаднат в готини, сплотени и цветни класове. Успешна година желая на всички🍀.

П.П. Моята ваканция започна, когато вие пазарувахте униформи и раници!😀Мисля да е до Коледа!🥳
Шегувам се, но много ми се иска.

# 12
  • София
Не съм писала отдавна, но да дам отчет и аз. Най-после мога да кажа,че за нас/мен 7 кл. приключи с положителен резултат от 5то класиране, в много желано училище и най-вече желаната комбинация езици и профил.
Риска си заслужаваше напълно.
Дано всички деца попаднат в готини, сплотени и цветни класове. Успешна година желая на всички🍀.

П.П. Моята ваканция започна, когато вие пазарувахте униформи и раници!😀Мисля да е до Коледа!🥳
Шегувам се, но много ми се иска.
Честито !
Моята хич не и се почва все още се надява да се освободи място в желаното училище.

# 13
Похвалете ги кои са тези училища с индивидуалното отношение! Хубав жест лт страна на класния.

# 14
  • София
И ние приключихме с моето. И двамата сме доволни.
А аз вече почнах с новите седмокласници, на страсти ще има, но съм от другата страна.

Общи условия

Активация на акаунт