Осмокласници 2025/2026 - тема 2

• 33 652
  • 757
  •   1
Отговори
# 750
При нас уж върви лежерно, имат по около четири часа дневно АЕ. На родителската среща, класната каза, че ще започнат от нулата по английски и няма да правят входно. Засега е доста лежерно, няма непознати думи, само пише домашно. Дано не се подлъже и да изпусне момента, в който започнат непознати неща.
По математика са започнали вече нов материал,  учат комбинаториката. Кога са претичали през преговора нямам идея.
Извън материала и харесва новото училище и класа. Сприятелила се е с част от децата, даже сутрин ходят заедно една голяма компания.
Харесва си и класната на този етап, дано продължи така и занапред.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 05:53 от ~Боряна~

# 751
  • Бургас
Моя изяви желание да ходи малко на уроци по математика, че нещо е зле работата. Останах в ступор!
Та сега проучвам нещата.

# 752
  • Куциндрел
При нашият юнак минаха 3 входни тези дни, чакам резултатите, особено по география. Миналата учебна година втория срок едвам изкласи по този предмет. Както до тогава все 5ци имаше, рязко започна да носи 3ки. Ще видим каква оценка ще има на входното.

# 753
Моята девойка получи по мейл покана за театър от училище. Е, как да не съм доволна от училището? Важно им е възпитаниците им да са не само с добро професионално образование, но и да създадат приятелски взаимоотношения помежду си.
Днес приятно ѝ е минал денят. Усмихната и доволна се е прибрала. Почива си предимно след училище. Още не учат активно.

# 754
Моят бълва презентации на конвейр. Добре, че се обигра в прогимназията. Иначе не знам какво учи. Имам си нова реколта нво-подготве, там мятам камшика.

# 755
  • Бургас
При нас вече има оценка по химия.
Правили са входни по няколко предмета.
От утре очаквам оценки!

# 756
  • София
Входните по бел и мат ще са другата седмица, в момента преговарят все още. Ще бъдат по модел на НВО, ще има и теза и му предложих, ако иска да хвърли един поглед на тезите, които е писал преди,  ей така да си припомни, а и за разнообразие малко. Щеше да ме убие с поглед. Joy още ли не съм изхвърлила всичко, свързано със 7клас, никога нямало да ги погледне.
По немски засега е ок, правиха 2 контролни. Дано не се отпусне, подозирам, че с това темпо съвсем скоро ще се изравнят с неучилите езика и ще му стане по-трудно. За момента му е малко скучно, но пише всичко, домашните са обемни. Днес са имали 6 часа немски и един философия. Харесва си класната, но му идвало в повече да гледа само нея.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 06:55 от Niffi

# 757
  • София
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт