Осмокласници 2025/2026 - тема 2

• 33 652
  • 757
  •   1
Отговори
# 15

Започнал се да лъже за дребни неща без причина.

Повечетого правят. Обикновено да си спестят мърморене или наказание.

Вече съм почнала да си избирам "битките". Понякога се правя, че му вярвам, ако не е нещо важно.

На тази възраст всички сме послъгвали малко или много.

# 16
  • Куциндрел
Е и аз се правя, че му вярвам, скоро имахме разговор по темата, ама днес.... даже не съм си и помислила да го питам яде ли, чеше ли се. Какво правиш? Обядвам. Сам се прецака.

# 17
Моят затова казва "Нищо...." ХАхаха. И наистина е нищо, не лъже....

# 18
  • Куциндрел
Моят затова казва "Нищо...." ХАхаха. И наистина е нищо, не лъже....
Трепери му явно гъзеца, щото по вайбъра ме пита - може ли поне мача да си гледам. Казах му да, после наказание. Чакам го пилето шарено.

# 19
Моят има да чете книги на английски, дадоха списък при записването в новото училище. С изненада установих, че му върви много по-добре, отколкото на български. А2/Б1 е книгата, адаптирана.

Ядосвам се за голямото. Мотаят ни с профилите.

# 20
Spensa, защо ви мотаят? Няма организация и не знаете какво ще предложат?
Аз уж и това гледах за набора, но като се замисля, докато дойде тяхното време кой знае колко промени могат да измислят умниците от МОН.

# 21
  • София
Похвалете ги кои са тези училища с индивидуалното отношение! Хубав жест лт страна на класния.

144 с рисуване - специалността се води "Рекламна графика с английски език"

# 22
А след като цяло лято заедно преживяваме кандидатствания, класирания…, стискаме палци… и т.н. още ли ПАЗИМ В ДЪЛБОКА ТАЙНА къде в крайна сметка ще учат децата ни? 😆😆😆
Нали темата е за ОСМОКЛАСНИЦИ, що да не се знае? Може децата ни да са в един клас…

# 23
  • Бургас
Моя е в ПГМЕЕ (Механото) в БУргас.
Специалност ,,Електрообзавеждане на производството,,

Може да си направим списък в началният пост - кой от кой град е и в кое училище и специалност учи. Който иска да се включи.
В темата на батко му сме с такъв списък и е ок.

# 24
Моя е в ПГМЕЕ (Механото) в БУргас.
Специалност ,,Електрообзавеждане на производството,,

Може да си направим списък в началният пост - кой от кой град е и в кое училище и специалност учи. Който иска да се включи.
В темата на батко му сме с такъв списък и е ок.
Аз не мога да направя такъв списък - не знам как. Но съм виждала миналогодишните ОСМОКЛАСНИЦИ, че имат 😉

# 25
Да се разпиша и аз в новата тема и да се връщам да ви изчета.
Прибрахме се преди малко от море, девойката получи по мейл информация за акаунта си в училище и приветствие с добре дошла, публикували са информация на сайта с организацията по откриването на учебната година, родителска среща, въобщееее.... дойде си и осми клас.

Соул, благодаря за темата! 🌹

# 26
  • Бургас
LaRe, в другата тема, който желаеше изпращаше информацията на този, който прави темата и той я нанася в първи пост.
В нашия  случай Соул!
Ако и тя е съгласна!

Друг вариант е да се изпращат на един човек и той да предаде списъка на Соул, да го качи в началния пост.

# 27
Аз съм съгласна, няма проблем да направим списък в първи пост, но има определено време, в което може да се редактира. Така че ще започнем, докогато позволява да се редактира, а после  може модератор да помогне.

В постовете ли ще пишем или ще ми пращате?

Ще ги подреждам по азбучен ред по никнейма като първо англ., после бг., ако всички са съгласни.

# 28
  • Бургас
Аз вече написах в темата.
Кой, както прецени...според мен.

# 29
А след като цяло лято заедно преживяваме кандидатствания, класирания…, стискаме палци… и т.н. още ли ПАЗИМ В ДЪЛБОКА ТАЙНА къде в крайна сметка ще учат децата ни? 😆😆😆
Нали темата е за ОСМОКЛАСНИЦИ, що да не се знае? Може децата ни да са в един клас…

karzz, аз и зелено човече сме вече в първи пост. LaRe също. И Vili Dim.

Пишете, веднага добавям.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 22:43 от Soul Free

Общи условия

Активация на акаунт