Осмокласници 2025/2026 - тема 2

• 33 652
  • 757
  •   1
Отговори
# 45
  • Стара Загора
Стара Загора ГПЧЕ "Ромен Ролан", профил АЕ-ФЕ
Благодаря за новата тема
Ние утре отиваме на морето, дано успеем още малко да починем...той иначе наборът си почива доста активно

# 46
Добро утро от морето. Писала съм и преди, но за протокола ТУЕС Системно програмиране с АЕ и РУ.
В Гърция е страшна жега. Като се върнем наборът отива на лагер за зайци, а малката на европейско първенство та учебната година ми е далеч още. Видях в сайта, че са качили инфо ще го накарам да си провери мейла като стане.
Вие ще ходите ли с децата на откриването? Аз мислех че са големи вече и по-скоро ще ги е срам и да не ходим, но той е твърдо категоричен, че иска да отидем. Сега се чудя да не сме единствените родители и да стане неудобно за него.

# 47
Иска, не иска - отивам. То аз го чувствам и като мой първи учебен ден след нво одисеята Grinning
В интерес на истината, питах го и каза "е как, ще дойдеш". Друг е въпросът, че там ще се правим, че не се познаваме и ще си хвърляме погледи от разстояние Grinning

За протокола - испанската.

# 48
  • София
зелено човече смееш се ти, ама помните ли преди месец как обсъждахме децата, които са се отказали от елитни училища заради тоалетните и двора? Явно има резон в идеята и децата първи я откриха! Майтапа на страна, какво ли няма да измислят ...

Ами аз точно заради това се смях. Дори изрових нарочната тема и писах и там 🥹

# 49
Допълвам на тези, които ми пишат сега тук или на лично, независимо че преди може да сме коментирали кой къде ще учи.

# 50
  • София
Джон Атанасов, приложно програмиране.

В Турция също е жега, сутринта имаше ветрец, но през деня ще стане топло определено.

И аз ще ходя на 15ти, вероятно ще му връчат всички учебници, та да не ги мъкне, а и ще използвам да се видя с приятелка и да се запозная с класния ръководител.

# 51
Соулче, благодаря за темата.
За списъка - момиче, Варна, СУХНИ "К.Преславски", АЕ+БЕЛ+ИЦ.
Ще й се стъжни животеца....

# 52
7мо СУ, София - АЕ/ИЕ - момче

# 53
  • Бургас
Моята девойка иска да отида с нея на първия учебен ден само ако не успее да се уговори със съученичка. Не искала да влиза сама в двора.
Разбрали са се в групата им в Инстаграм да присъстват на родителската среща, за да може да се запознаят и да избегнат щурането на 15.

# 54
  • София
На мен ми е интересно откъде идват децата с тези високи балове на 5-то класиране, като в същото време не виждам обявени освободени места във водещите училища. За 73-то например са приети 2 момчета с балове 447.5 и 440, в 91НЕГ с 449 вчера са приети две момчета за едно място с равен бал. Тези деца къде са били записани досега, би следвало да е в някоя от високобаловите гимназиите, но няма свободни места. Или всички идват от частни?

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 09:43 от Niffi

# 55
С риск да се повторя и да стана досадна, моето момиче с такъв бал освободи място в хубаво училище, което не беше пуснато после, защото децата в нейната паралелка бяха повече (имаше надпланово, без да имат близнаци).
Не знам тези случаи как са точно, но сигурно има и такива варианти.

# 56
Успешен да е септември за всички!
Вижда се края на христоматията. Почна да решава някой изостанали тестове по мат - да не се излага "пред чужденците". По последни данни, събрани от съученици с по-големи братя и сестри в училището би трябвало да почне първа смяна. Другото сигурно след празниците ще се разбере.
За протокола - МГ " Акад. Кирил Попов " - математика с НЕ

# 57
  • София
9 ФЕГ, София  - ФЕ-АЕ

# 58
  • Бургас
Ох, и аз съм принтирала едно входно ниво по математика, но трети ден е до четвърта задача. С четенето е още по-назад.

# 59
Испанската с втори език португалски - момче.
И аз като gato ще отида първия учебен ден, но ще се правим, че не се познаваме с гимназиста.
Вече ми заяви, че и цветя за класната няма да носи.
Не му се занимава с нищо, всичко си  знаел.

Общи условия

Активация на акаунт