Лидл 190 тема, АПРИЛ

• 70 399
  • 953
  •   1
Отговори
# 435
Подарявам бирата и сладоледа, ако някой няма карта или иска повече бройки Simple Smile

# 436
  • Велико Търново
Сега се замислям как свикнахме на -20те процента. Малко по-малко изместиха -30% на оранжев етикет с 20, а сега и купоните са макс 20%. Лееееко ни подхлъзнаха да свикнем и на малкото.

# 437
  • София
Сега се замислям как свикнахме на -20те процента. Малко по-малко изместиха -30% на оранжев етикет с 20, а сега и купоните са макс 20%. Лееееко ни подхлъзнаха да свикнем и на малкото.
Мдааа. Обаче, реално те доста губят. Преди, заради 2-3 талона отида, направя немалък пазар. Сега, преглеждам талоните, ааа не си струва разходката в обедната почивка и просто много намалихме сумите, които оставяме в Лидл. Пак ходим за основния пазар, но преди оставях и много "междинни" суми. От което пък печелят Била и ДМ, щото са ми и съвсем на път след работа. Wink

# 438
Най-после радост за мъжете в темата - купон за бира Simple Smile

Тук ли коментирахте, че има бели яйца или в някоя друга тема? Сутринта на Сливница имаше всякакви, но не и бели.

ама гадна бира, така че не вАжи. да пуснат за аргуса бутилка, че да си взема кашон хубава бира.
на сточна гара вчера нямаше бели.

# 439
  • София

Тук ли коментирахте, че има бели яйца или в някоя друга тема? Сутринта на Сливница имаше всякакви, но не и бели.

ама гадна бира, така че не вАжи. да пуснат за аргуса бутилка, че да си взема кашон хубава бира.
Хм, що гадна, точно тази мъжа ми харесва. То е до вкус със сигурност, ама има и по-гадни бири в Лидл.

# 440
  • При децата ми
Препоръчайте моля постни десерти и изобщо постни храни от "Лидл"?

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 11:46 от Hrispa76

# 441
Препоръчайте моля постни десерти изобщо постни храни от "Лидл"?
Някои от Alesto барчетата са постни, нямам сега от тях, но доколкото си спомням това с кокос и фурми е с подходящ състав. Но трябва да се чете за състава на видовете, защото има и такива с шоколад, съответно не са постни (съобразно приетото за постна храна според църковните правила).

П.п.@Stonefaced -   преди малко пак наминах до споменатия филиал, но не видях днес вече да ги има белите яйца, съжалявам ако съм подвела с информацията от вчера.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 12:04 от fenyx

# 442
Подарявам купоните:
Скрит текст:

Може ли за киселото мляко и закуска пица? До колко бройки мога да купя?

# 443
Свободни купони 🌼
Скрит текст:

# 444
Скрит текст:

Хм, що гадна, точно тази мъжа ми харесва. То е до вкус със сигурност, ама има и по-гадни бири в Лидл.

разбира се, че е до вкус. ние обичаме класически чешки лагер и тази ни е отврат.

# 445
  • Пазарджик
Има ли някой проблем със скреч картите от Лидл плюс? Днес пазарувах, но не ми излиза скреч карта след покупката?

# 446
  • Буркина Фасо
на мен често ми излиза скреча след време, като се прибера у дома. тогава съм на 100 км  от Лидл  Simple Smile

# 447
Подарявам купона за бира, ако има желаещ да пише на ЛС.

# 448
  • София
И на мен купонът за бира ми е излишен.

# 449
и на мен

Общи условия

Активация на акаунт