Лидл 190 тема, АПРИЛ

• 69 604
  • 953
  •   1
Отговори
# 870
И новата брошура не е нещо особено, замислих се за кафетата, но съм се заринала и може да пропусна.
Ако е за капсулите на Беларом, не си струват.
Предният път като си взех Макиато и тези с Лате, на всеки две -три имаше по една дефектна. От Макиатото се случи поне на два пъти да пуска само бяла водичка, явно бяха забравили да добавят кафе.
Сега има промоция на капсули Лаваца в Лидл, те са си хубави и
Иначе и моята лента е същата като стъпки.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 14:44 от MianaNia

# 871
  • Пловдив
Свободен купон за яйца?

# 872
Няма да ходя до Лидл, ако някой го иска подарявам, изтича днес.

# 873
  • Троян
Свободен купон за яйца?
Аз имам. Ще изпратя на лично Simple Smile

# 874
Искам да похваля Cien део спрей за крака.
На тийна усетих със затоплянето да има миризма след цял ден с маратонки (носи само оригинални найк и хубави чорапи ама 🤷🏻‍♀️)
Та в Лидл случайно попаднах на такъв спрей.Беше с цена 3.99лв мисля и не беше на регала с ПА,а където има само промоции.
Още с първото използване имаше ефект.
Скрит текст:

Имам и за подаряване тези купони:

Скрит текст:

# 875
Благодаря за коментара за козето сирене, ще взема.
Искам да похваля шампоана за суха коса, който беше на промо миналата седмица (не сухият шампоан). Ползвам сега този с аромат на банан, много апетитно мирише. Моята коса по принцип не е нищо особено като изисквания, но съм приятно изненадана.
Днес най-после стигнах до Лидл за газирана вода от 3+3 промото, взех и мед, имаше такъв, който е започнал да се захаросва от промо пакетите, аз тъкмо такъв харесвам. В този ред на мисли - другата седмица пък има мед "крем", захаросан. Той бива ли?
Показвам едни находки от днес с етикет "ново". Съдържанието не е за хора със слаби сърца обаче, предупреждавам. Но 100 гр са 1.49, няма какво да се очаква от него.
Скрит текст:

За кафето на капсули - взех преди време от някакво промо пак дългото на лидлската марка и не бих купила втори път честно казано.

# 876
Харесах си няколко неща от новата брошура. За първи път ми се случва в полето на основната страница в апа да се виждат 2 варианта на лента за натрупване на сумите. На мен са ми сложили по-високите суми, но пък за първи път лентата ми харесва. Включените продукти купувам редовно така че по един брой за 1 стотинка ще ми дойдат супер бонус.

# 877
Цитат
Ако е за капсулите на Беларом, не си струват.
Предният път като си взех Макиато и тези с Лате, на всеки две -три имаше по една дефектна. От Макиатото се случи поне на два пъти да пуска само бяла водичка, явно бяха забравили да добавят кафе.
На мен джинджифиловото лате ми се подмята от зимата. Макиатото ми харесва.
Коя капсула пуска само бяла вода - тази за кафето? В кутията са 8 (кафе) на 8 (сухо мляко). Нито една не ми е правила проблем.

# 878
  • София
Топеното сирене в бомбичка много се хареса вкъщи. Изядоха го набързо с половин хляб. 😂
Голям бой за дънковите поли-панталон, едва се добрахме до един в 9 сутринта, вкъщи ципът се оказа развален, та препусках до друг Лидл да го сменя и грабнах последния.

# 879
  • София
При мен излизат 2 ленти
Скрит текст:

# 880
При мен излизат 2 ленти
Скрит текст:

Сериозно? Вече избор ли ще има!? JoyJoyJoy
При мен е само една лента, ама гледам, че на първа стъпка за 1ст. имам пак от гъбите за деликатна повърхност дето вече сто натрупах и не съм ги ползвала нито веднъж. Но нали ги взимам явно Лидл смята, че ги харесвам, та пак ми ги предлага.Joy
Ето я моята лента:
Скрит текст:

# 881
Някой вземал ли е свинско месо в буркан?
Хубаво ли е и кой вид да взема?

С мононатриев глутамат е и не съм купувала.

# 882
Свободни купони и от мен поничка дадена
Скрит текст:

P.S. и моята лента е супер тъпа

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 22:45 от Marmoleta

# 883
Останаха ми тези купони, + бирата 6 бр за 7,49; ако трябват на някого, да пише на лични Simple Smile
Скрит текст:

# 884
stonefaced, шампоанът с банан се води, че е за суха коса? А другият вид (в оранжево) сещаш ли се за каква коса е? Последните пъти все забравям да мина покрай козметиката.

Общи условия

Активация на акаунт