Парцел в регулация, поставяне на каравана

• 508
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте! Предстои ми да закупя парцел , УПИ, и искам да си поставя стационарна каравана. Има ли такива сред вас, които вече имат опит с това? Вода ще имам от съседен парцел, от кладенец. За ток тепърва ще подавам документи. За поставянето на самата каравана не съм наясно ще трябва ли да се вади някакво разрешително... Ще се радвам много да намеря съмишленици и споделяме опит тук!

# 1
Аз си купих каравана миналата година, та да има къде да преспивам докато си работя на парцела - също УПИ. Това си е превозно средство и не трябват никакви разрешителни. Отделно имам складов контейнер и той е с разрешение за поставяне.

# 2
  • Sofia
И аз се оглеждам за малка къщичка или парцел, в който да сложа каравана или фургон, та ще следя темата

# 3
Аз се отказах от караваната, обаче... Реших, че ще слагам контейнер за живеене, 6 на 2.40м. За него, казвате, ще трябва разрешение за поставяне? От Общината ли се взема? Колко струва? Трябва да го извадя преди да поставя контейнера ли, или няма значение? Благодаря 😊

# 4
За всяка община е различно. Затова отивате директно при главният архитект и питате - аз така сторих преди да направя каквото и да е.
Контейнерите са доста рискови, с ниско качество и после нямат продаване освен за строителни обекти.

Общи условия

Активация на акаунт