Music Idol - тема 5

• 16 080
  • 428
  •   1
Отговори
# 75
момичета, тая нетера ще ме побърка, нещо не може да се гледа, не знам защо , въобще не може да се логне човек, даже наново се регистрирах  Cry
Смилете се над бедната ми душа и кажете къде да гледам концерта, на сайта на music idol още не е качен  Confused

# 76
За отпадане не мога да кажа кой да отпадне, защото не съм гледала всички.
Но учителката я гледах и никак не ми допада. Има сносен глас, добре пее. Съгласна съм , че това не е конкурс за красота, но тя не само , че не е красива, просто няма излъчване, не знам как до го обясня.
На мен просто ми прилича на лелка, освен това песните, които си подбира абсолютно затвърждават този имидж  Thinking
Не мисля, че някакъв стайлинг би й помогнал, роклята, която беше сложила й стоеше ужасно.
Въобще смятам, че е подходящо да пее кавъри, които й отиват на визията, но не мисля, че мястото й е в мюзик айдъл.

# 77
Сега гледах в Нетерра концерта...т.е., набързо го преметнах.
Изсулшах Невена....страхотна е, освен това е мнооого сладка! Фаворит ми е.
Кременчето ми хареса как си изпя песента, изпълни я, както я чувства...нали това е целта  Simple Smile

# 78
Невена е №1   bouquet Hug Peace

# 79
Изсулшах Невена....страхотна е, освен това е мнооого сладка! Фаворит ми е.

На мен също ми е фаворит, страхотна е!

# 80
На мен ми е фаворит от самото начало.Още от първия кастинг.Много пъти съм го споменавала - Невена и Ники, жалко че той отпадна
Тя пее много хубава и е много сладка. Мисля, че победителя трябва да има всичко-не само да пее, визията също е важна, а аз харесвам красивите хора Blush

# 81
  • с/у ОколоМръсТното
Стефан ми е фаворит.
От жените все още нямам легнала на сърцето. Дори Красето и Кременка са ми адски  Sick

# 82
Ох, най-после един съмишленик  Hug

Иначе моята любимка отпадна на предния кастинг (Емилия някоя си) и от сегашните мадами никоя не ми харесва достатъчно.

# 83
а от добрич има ли трето момиче освен кремена и Валентина? Онази с пъпките, за нея питам.

# 84
а от добрич има ли трето момиче освен кремена и Валентина? Онази с пъпките, за нея питам.

не, само Кремена и Валентина останаха

# 85
а кога отпадна тя/с пъпките/, че ми беше много симпатична/не заради пъпките де/ , и съм пропуснала?

# 86
а кога отпадна тя/с пъпките/, че ми беше много симпатична/не заради пъпките де/ , и съм пропуснала?

ще ме умориш с тия пъпки  Joy
отпадна по-миналата седмица, когато бяха концертите пред журито... избираха се финалистите със смс-и

# 87
ъъааа.... пропуснала съм.
И аз бях фенка на Емилия, дето отпадна.
Сега залагам на Преслава. Засега, щото ми се менят предпочитанията.

# 88
  • Добрич

Гергана, за която питаш, отпадна.
Но има трето момиче от Добрич- Преслава Пейчева.  Peace

От квартета са само Кремена и Валентина.

# 89
Ох, най-после един съмишленик  Hug

Как един, бе? И аз писах, че съм фен и на Стефан. Страшно симпатично хлапе, с учудващо овлядян и чист глас. Прическата му обаче може да му изиграе лоша шега, ако не я промени.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт