Music Idol - тема 5

• 16 148
  • 428
  •   1
Отговори
# 210
И аз се включвам в темата  Simple Smile

Не харесвам Илиана, обаче снощи ми стана криво за нея - пред цяла България я сгърчиха. Тъжно...Ама и тя със сигурност е наясно, че не е на нивото на останалите и че е там, заради мобилизацията на Дряново, а не защото е толкова добра.
Невена и Теодор снощи ми харесаха, но Невена ми е фаворит определено.
Красимира - има нещо ужасно дразнещо в нея, ама тя и сестра й  не ми допадаше, тъй че явно е семейна черта.
Кремена мисля, че трябваше да я оставят до порасне и тогава да я пуснат да участва, а не постоянно да й повтарят - "много си малка, гласа ти не е овладян". Ми що я бутнаха напред като е малка?
Преслава - мяза ми на Лили Иванова на младини.

# 211
  • Сливен
Никой не ме грабна вчера. Много слабо се представиха всички.  Crossing Arms

Аууу, че хейтърски постинг  Twisted Evil
Чак пък слабо представяне Shocked
Та децата пяха много по-добре от някои популярни певци,
дето имат самочувствието да си вадят хляба с пеене.
Аз изпаднах в транс пък от кеффф Crazy

# 212
Мммда,някои май са МНОГО критични.Дали и към себе си са такива? newsm78

# 213
  • София
Никой не ме грабна вчера. Много слабо се представиха всички.  Crossing Arms

Аууу, че хейтърски постинг  Twisted Evil
Чак пък слабо представяне Shocked
Та децата пяха много по-добре от някои популярни певци,
дето имат самочувствието да си вадят хляба с пеене.
Аз изпаднах в транс пък от кеффф Crazy

И аз много им се кефя. Просто като видях предните им представяния, знам че могат много повече.  Peace

Иначе фаворит ми Невена Цонева.  Hug

# 214
И аз се включвам в темата  Simple Smile

Не харесвам Илиана, обаче снощи ми стана криво за нея - пред цяла България я сгърчиха. Тъжно...Ама и тя със сигурност е наясно, че не е на нивото на останалите и че е там, заради мобилизацията на Дряново, а не защото е толкова добра.
Невена и Теодор снощи ми харесаха, но Невена ми е фаворит определено.
Красимира - има нещо ужасно дразнещо в нея, ама тя и сестра й  не ми допадаше, тъй че явно е семейна черта.
Кремена мисля, че трябваше да я оставят до порасне и тогава да я пуснат да участва, а не постоянно да й повтарят - "много си малка, гласа ти не е овладян". Ми що я бутнаха напред като е малка?
Преслава - мяза ми на Лили Иванова на младини.
          Peace Peace Peace
      Вярно е за Илияна!Мисля,че журито е виновно в случая,трябваше да не й дават розовото листче още от началото.От пръв поглед е ясно,че тя не е за този конкурс.Просто целия  й образ не е на ниво!
      Невена и на мен ми е фаворит!
      За Кремена........няма какво повече да кажа от Елеонора-Петрова,много точно изказване!

# 215
Това ,че Илияна не за там го казвам от самото начало,но много колежки не бяха съгласни с мен.Дано поне се съгласят с Данчето Христова.

# 216
  • София
Абсолютно съм съгласна за Илияна, но в това число аз включвам и Румен Нехризов.

# 217
Абсолютно съм съгласна за Илияна, но в това число аз включвам и Румен Нехризов.
     thumbsup thumbsup thumbsup
     Дони каза ли му нещо за фалшивото пеене,снощи?Че изпуснах....

# 218
журито беше благосклонно към Илияна и Нехризов, за да има и такива кандидати - с вероятна силна подкрепа от страна на публиката. Лошо няма, нали не журито избира победителя. Това е добър толеранс.

# 219
Мисля,че очакванията за това предаване не се оправдаха и вече и журито го разбира много добре.Слави взе да си изпуска много нервите,а Йорданка Христова съжалява,че се е подвела по негоия акъл за някои участници и снощи го каза в прав текст.За пръв път я видях толкова ядосана.Илияна наистина не е виновна ,че изглежда направо отчайващо на сцената,но и Данчето най-после реши да каже,че не тя трябваше да пее там,а Ники или Кокорска.Затова тя обвини нас,зрителите,което е правилно.Няма да обвини Славито я,нали и плаща заплата.

# 220
журито беше благосклонно към Илияна и Нехризов, за да има и такива кандидати - с вероятна силна подкрепа от страна на публиката. Лошо няма, нали не журито избира победителя. Това е добър толеранс.
       Да.
       Обаче,така се възпитава лошия вкус у зрителя Naughty
       Не трябваше да ги пускат на този конкурс......голям пропуск......
       Имаше доста по-добри не стигнали до финала по вината на журито.....
       късно е вече!

# 221
Аз сменям кана като пеят тези двамата,но не се издържа.Аз съм естет човек.

# 222
канала Embarassed

# 223
Какво е казала Йорданка Христова на даскалицата от Дряново снощи? Приспивах малкия и изпуснах този момент.
Иначе страшно се разочаровах от Невена, как можа да пее толкова безобразно сега, като предишния път беше просто страхотна!
За сметка на това Лалчев показва прогрес.
И определено си оставам фенка на Пламен Пътов!

# 224
Ами тя не го каза на нея,а на зрителите.В прав текст каза,че Илияна трябва да си ходи и че на нейно място е трябвало да е Ники.Обвини зрителите,че заради тяхното гласуване се е получило това .Аз съм напълно съгласна с нея.Още не мога да го преживея Ники и гадния начин ,по който Слави го отстрани от шоуто-с манипулация на журито.

Общи условия

Активация на акаунт