Music Idol - тема 5

• 16 141
  • 428
  •   1
Отговори
# 225
Аз сменям кана като пеят тези двамата,но не се издържа.Аз съм естет човек.
бре. Във вип брадър понеже е много естеско Simple Smile

# 226
  • София
И мен много ме е яд.  Сега на мястото на Илияна и Румен можеше да са Ники и Кокорска и то напълно заслужено.  Close

# 227
Ами тя не го каза на нея,а на зрителите.В прав текст каза,че Илияна трябва да си ходи и че на нейно място е трябвало да е Ники.Обвини зрителите,че заради тяхното гласуване се е получило това .

Мерси за пояснението   bouquet !
Съгласна съм напълно. И за мен буди недоумение фактът, че даскалицата печели такъв зрителски вот, явно наистина, както се предполага и в други постинги, цяло Дряново яко цъка смс-и.

# 228
Аз сменям кана като пеят тези двамата,но не се издържа.Аз съм естет човек.
бре. Във вип брадър понеже е много естеско Simple Smile
Кой е казал,че гледам Вип Брадър.Снощи видях сватбата,за другото се осведомявам от темата в Клюкарника.

# 229
  • UK
Някъде качени клипчета от снощи няма ли още? Ако има някой да даде, че не успях да гледам...

# 230
Не си изпуснала мнага снощи.Слави пак се правеше на велик.

# 231
  • UK
Аз искам да видя как пеят, журито не ме интересува. Wink Аз си имам мнение и честно казано си мисля че съм по обективна от въпросното жури.  Много често пропускат някой като пее кофти, защото го харесват или правят купища забележки на по добре представил се участник, само защото има самочувствие/не го харесват/са станали накриво тоя ден. Затова искам да чуя песните. Simple Smile

# 232
Не си изпуснала мнага снощи.Слави пак се правеше на велик.

Точно това е причината, поради която не гледам предаването. Ще се осведомявам от коментарите ви  Mr. Green

# 233
Аз искам да видя как пеят, журито не ме интересува. Wink Аз си имам мнение и честно казано си мисля че съм по обективна от въпросното жури.  Много често пропускат някой като пее кофти, защото го харесват или правят купища забележки на по добре представил се участник, само защото има самочувствие/не го харесват/са станали накриво тоя ден. Затова искам да чуя песните. Simple Smile
Точно това направи снощи Слави с Невена.Имала самочувствие и я направи на салата

# 234
Някъде качени клипчета от снощи няма ли още? Ако има някой да даде, че не успях да гледам...

Целият концерт по принцип трябва да го качат в сайта на Мюзик Айдъл, но още няма нищо, вероятно по-късно...

Точно това направи снощи Слави с Невена.Имала самочувствие и я направи на салата
Ама тя си заслужи да я направи на салата! С това пеене! Просто се изложи тотално от престараване!

# 235

http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=723&bm=2

# 236
  • UK
Нета ми тук е гаден, а и нямам регистрация. Затова предпочитах клипчета. Ако някъде ги качат, свиркайте. Wink

# 237
  • Сливен
М'чи да Wink
Тя си го заслужи напълно.
Пя фалшиво и съвсем изхаби песента.

# 238
М'чи да Wink
Тя си го заслужи напълно.
Пя фалшиво и съвсем изхаби песента.
Е да, ама пред толкова публика да я направи на салата... Rolling Eyes Всичко , което й каза е така, но трябваше по-деликатно. Има едно мениджърско правило при работа с хора: "Хвали пред публика, упреквай насаме"
И като съм почнала, въобще не мисля, че журито трябва да участва в концертите. Какви са тия разбори, които правят на всеки изпълнител? Егати концерта. Цели се да повлияят на гласуването ли, що ли? Трябваше да им дадат там оценки от 1 до 6, както на "Танцувай с мен" и да вдигат табелките.
Всъщност той форматът на предаването нали е внесен отвън, така че няма смисъл да се коментира, но въпреки това не съм съгласна Crossing Arms

# 239
Аз също мисля,че коментарите на журито пред публика са голяма простотия.Колко по-готино беше в Стар Академи.Пеехи и накрая се гласуваше.Нямаше такова унижение пред хора.

Общи условия

Активация на акаунт