За мен Тихомир изобщо не е на нивото на другите и трябваше да си замине не само преди Деница, а изобщо не трябваше да стига до тук. Пее фалшиво и има много ограничен диапазон. Пее с много голямо напрежение, все едно му е непреодолима мъка.
Румен изобщо не разбирам какво не ви харесва. И миналият път пя доста добре.
А като стана дума за визия, какво ще кажете за Влентина? На мен ми прилича на тьотка и ми е доста по-неприемлива от Илияна. Да не говорим, че се представи доста тъпо този път. Миналият беше добре.
Лалчев ми е фаворит, но този път изобщо не ми хареса. Изпя си песента като робот. Без никакво чувство, без никакъв финес, без нищо. Като програмиран софтуер за издаване на звуци.
Невена страшно ми хареса. За сравнение, миналият път не беше нищо особено. Много хубава импровизация направи сега. Слави не знам с какво нагоре е станал, обаче големи глупости надърдори.
На мен изпълнението й страшно ми хареса и си го върнах няколко пъти да го чуя.
Преслава продължава да ми е любимка, представи се страхотно и този път. И изборът на песен страшно ми допадна

Но най-добра беше Кремена. Може би трябваше още малко да порепетира тази песен, имаше какво още да се иска, но наистина показа най-доброто от себе си. За сравнение, до сега изобщо не я харесвах. Дори и на най-първия кастинг, на който "изуми" журито ми се струваше постна. Сега обаче се представи във възможно най-добрата светлина.