Music Idol - тема 5

• 16 145
  • 428
  •   1
Отговори
# 270
В един вестник сестра ми чела,че довечера Данчето ще дава обяснения.

# 271
Ами ще трябва! Изложи се много с тези коментари!

# 272
Обяснения?! За какво?! Тя е член на журите, даже председател, работата й е да коментира. Айде сега, типично по български, ще се извиняваме като кажем истината.

# 273
   Знам ли защо,но имам чувство,че тя съжелява за членството  си в журито на този конкурс......

# 274
   Знам ли защо,но имам чувство,че тя съжелява за членството  си в журито на този конкурс......
Да,и аз мисля така.Вече й личи и се ядосва,че се е хванала на акъла на Слави.

# 275
  • Сливен
Да,и аз мисля така.Вече й личи и се ядосва,че се е хванала на акъла на Слави.
Глупости!
Според мен Данчето се забавлява и то доста добре Wink

# 276
  • Berlin
просто не трябваше по кастингите да правят разните му там "бартери", този за онзи, ала бала..

# 277
просто не трябваше по кастингите да правят разните му там "бартери", този за онзи, ала бала..

абсолютно!  Това беше голяма грешка според мен.

И за Йорданка Христова- много е права. Коментара й е точно на място. Не виждам какво толкова лошо каза......

# 278

Глупости!
   Хайде,да си разменяме мненията  в малко по-висок стил,без обидни думички,като първата!
   Да не превръщаме темата в "арена за лични битки и обяснения" Naughty Naughty Naughty

# 279
Ами тя не го каза на нея,а на зрителите.В прав текст каза,че Илияна трябва да си ходи и че на нейно място е трябвало да е Ники.Обвини зрителите,че заради тяхното гласуване се е получило това .Аз съм напълно съгласна с нея.Още не мога да го преживея Ники и гадния начин ,по който Слави го отстрани от шоуто-с манипулация на журито.

Аз се изкефих на Йорданка Христова като се изказа така. Любимата учителка не ми се връзва с титлата Мюзик Айдъл на България.

# 280
  • Сливен

Глупости!
   Хайде,да си разменяме мненията  в малко по-висок стил,без обидни думички,като първата!
   Да не превръщаме темата в "арена за лични битки и обяснения" Naughty Naughty Naughty

Ти на това "обидна" думичка ли му каваш Wink
Че аз мога и високопарно пак същото да кажа - нещо ще се промени ли?
Трябва наистина да си крайно инфантилен, за да не видиш, че всичко е режисирано.
От закачките на Слави с водещите до искрите между Данчето и Глория  Laughing
И наистина Данчето е права - може би не трябваше да я пускат въобще тази мацка ...
От последната група всеки можеше да я замести и да бъде класи над нея ..
Смятам, че журито просто остана изненадано от факта, че тя въобще премина на този етап  Twisted Evil
Г-жа председателката просто каза това на глас

# 281
..................Г-жа председателката просто каза това на глас

Уф, а пък аз, тоя момент съм го изтървала. Моля, дайте линк, ако има за да да го видя Praynig

Цитат
Любимата учителка не ми се връзва с титлата Мюзик Айдъл на България.

Хич даже Peace

# 282
На последна страница в "24 4аса",
наистина,имаше статия за "Мюзикайдъл".
От Дряново са изпратили,отворено писмо към Йорданка Христова,
да се извини за грубият си коментар в понеделник,към съгражданката им Илияна.
Дряновци смятат,4е председателката на журито,умишлено подтискала момичето и
призовавала да гласуват софиянци за софийски у4астници.
(един вид,4е Илияна е от малко населено място и няма бъдеще)
Йорданка е казала,4е няма да коментира писмото,а каквото има да каже,ще го
каже тази ве4ер в живото предаване....

# 283

Че аз мога и високопарно пак същото да кажа - нещо ще се промени ли?

Да!Определено!

# 284
Ами тя не го каза на нея,а на зрителите.В прав текст каза,че Илияна трябва да си ходи и че на нейно място е трябвало да е Ники.Обвини зрителите,че заради тяхното гласуване се е получило това .Аз съм напълно съгласна с нея.Още не мога да го преживея Ники и гадния начин ,по който Слави го отстрани от шоуто-с манипулация на журито.

Аз се изкефих на Йорданка Христова като се изказа така. Любимата учителка не ми се връзва с титлата Мюзик Айдъл на България.
     Да,тя абсолютно правилно се изказа!И за учителката и за тези,които биха могли да бъдат на нейното място.
    Лошото,обаче,че най-много лоши емоции в случая е отнесла горката Илияна.Колкото и да беше права Йорданка Христова,дряновската даскалка не е виновна в това,че е влязла на този конкурс!Виновно е журито,че я е допуснало още от самото начало.Не вярвам,от първия кастинг да не е било толкова очебийно,че тази жена не бива да се бори за подобна Висока Титла!
      Но наистина,ще е направо смешно,ако тя продължи конкурса и ,не дай си Боже , остане до край.

Общи условия

Активация на акаунт