Music Idol - тема 5

• 16 119
  • 428
  •   1
Отговори
# 255
Аз не съм съгласна с повечето от вас. Както и със журито, което ме изуми с неадекватние си коментари.

За мен Тихомир изобщо не е на нивото на другите и трябваше да си замине не само преди Деница, а изобщо не трябваше да стига до тук. Пее фалшиво и има много ограничен диапазон. Пее с много голямо напрежение, все едно му е непреодолима мъка.

Румен изобщо не разбирам какво не ви харесва. И миналият път пя доста добре.

А като стана дума за визия, какво ще кажете за Влентина? На мен ми прилича на тьотка и ми е доста по-неприемлива от Илияна. Да не говорим, че се представи доста тъпо този път. Миналият беше добре.

Лалчев ми е фаворит, но този път изобщо не ми хареса. Изпя си песента като робот. Без никакво чувство, без никакъв финес, без нищо. Като програмиран софтуер за издаване на звуци.

Невена страшно ми хареса. За сравнение, миналият път не беше нищо особено. Много хубава импровизация направи сега. Слави не знам с какво нагоре е станал, обаче големи глупости надърдори.
На мен изпълнението й страшно ми хареса и си го върнах няколко пъти да го чуя.

Преслава продължава да ми е любимка, представи се страхотно и този път. И изборът на песен страшно ми допадна  Peace

Но най-добра беше Кремена. Може би трябваше още малко да порепетира тази песен, имаше какво още да се иска, но наистина показа най-доброто от себе си. За сравнение, до сега изобщо не я харесвах. Дори и на най-първия кастинг, на който "изуми" журито ми се струваше постна. Сега обаче се представи във възможно най-добрата светлина.

# 256
Както каза Тити...."ДА НЕ СА СИ ДАЛИ ЗАДНИКА, ЩЕ ТЪРПЯТ КРИТИКИ СЕГА"

Вие имате ли представа колко сериозни договори се подписват от всеки участник явил се на кстинга???

Знаете ли, че всичко това, което им се случва от промяната на визията им(добра или лоша) и тоалетите им, като се премине през отношението към тях и всичко, което би могло да се измъкне като информация за тях (добра или лоша) и изкарано на бял свят, всичко това те го знаят и са подписали, че са съгласни. Декларацията, която се подписва е убийствена и е 3 листа ЗАДЪЛЖЕНИЯ на участниците и НИКАКВИ права. И всичко това, те го знаят и са го подписали доброволно. Аз също мислех да се явявам на кастинг и това е причината поради която се отказах.

# 257
# 258
  • Сливен
Гледах ги пак  Twisted Evil
Този път ги слушах и на слушалките ...
Невена  ooooh!  ужас
Преслава също не е добре на тапите ... ама то пак е щото обожавам тази песен в изпълнение на баба Тина  Confused
За другите нямам промяна в мнението  Grinning

# 259
И аз ги гледах пак  Twisted Evil
На мен сега Валентина нещо не ми понрави...
За всички други си затвърдих впечатленията.

Да почнем ли да предполагаме кой ще си иде в четвъртък? - Аз съм за Невена, заради гафа й с това изпълнение, макар че най-вече искам да си ходи даскалицата, заради всичко до сега.

# 260
  • Сливен
И Валентина - да!
Има глас, но нещо не можа да ме равълнува със SOS -a.
Абе това момиче що не си сложи едни лещи ...
Нищо против очилата, но я състаряват.

Смятам, че в четвъртък ще си тръгне или Румен или Тихомир/за мое съжаление/
Невенчето ще изкласи напред, Още повече, че следващата задача е чалга,
а от кастинга си спомням, че и се отдава тоя стил ....
Сятам, че от нея ще излезе страхотна чалгаджийка. За повече обаче  Naughty

# 261
Изслушах ги. Не ми харесаха Румен и Илиана. Стефан и Кремена- не, че не пяха хубаво, но нещо не ми допадна. Невена изпя песента по- различно, хареса ми; в началото мисля, че друг обърка тона, не тя.

# 262
Изгледах ги пак. Връщам си думите за Румен, справи се ужасно зле.
Надявам се да си тръгнат той или Тихомир.
Те тримата с Илияна просто не са на нивото на другите.

А Валентина ужасно го изпя този SOS. Да не говорим, че има толкова неща, които може да направи за визията си. Вижте Преслава как е различна във всяко изпълнение, не мога да си представа защо Валентина е с такава ужасна прическа (всеки път!), а е само на 18! Стефан и той все повече си променя визията, докато докара нещо съвсем приемливо, само Валентина не се усеща да направи нещо за външния си вид. Тя природно си има данни, но с тази нелепа прическа и тези очила... ooooh!

# 263
  • Berlin
а мислите ли , че който и да победи, ще успее да се задържи на музикалния небосклон след това?

# 264
а мислите ли , че който и да победи, ще успее да се задържи на музикалния небосклон след това?
Не! NaughtyКолкото се задържа някой от Файв Старс,Стар Академи или някои кандидат музиканти от Биг Брадър!

# 265
Колкото се задържа Маринчо от СтарАкадеми.Не е важно кой ще е пръв,а кого ще харесат хората с големите пари,за да инвестират в него.Аз ако съм продуцент на Пълна промяна,ще си харесам Илияна.Ще я направя страшна мацка и ще видите ве тогава. Sunglasses

# 266
  • Berlin
Не! NaughtyКолкото се задържа някой от Файв Старс,Стар Академи или някои кандидат музиканти от Биг Брадър!
еми тогава ?  Mr. Green

# 267

Тук влияние оказват много и различни фактори.
Пример 1 - Светльо от Файв старс - Евгени Димитров в прав текст каза преди няколко седмици в Тази сутрин, че това, че не му е издаден албум, в крайна сметка си е било изцяло негова вина и тактично не пожела да говори повече срещу него.
Пример 2 - Марин от Стар академи - не случи на продуценти момчето.

# 268
Светльо се оказа пълно куку.Нали го бяха срещнали момичетата от форума в кареокето,държал се много гадно.

# 269
  • Berlin
хади, довечера сядам пред тв-то и ще гледам с интерес  Grinning интересно ще е.

Общи условия

Активация на акаунт