Music Idol - тема 5

• 16 095
  • 428
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Илияна няма да стане музикален идол. Това е абсурд и продуцентите няма да го допуснат  Naughty Чух мнението на всички от журито тази вечер. Не чух никой да я подкрепя, дори напротив.

Продуцентите и журите за съжаление нямат друга възможност освен да се изказват негативно, в крайна сметка зрителят гласува.Не ми се вярва чак да се нагласят резултатите от SMS-те(но знае ли човек).
В американският вариант сега имали подобни "проблеми" - журито било категорично за един участник, че не трябва да продължава и не може да пее, но зрителите упорито го подкрепят(въпреки критиките на журито).

# 316
Аз пък мисля, че Тихомир беше най-зле от 12-тицата и трябваше да си тръгне дори преди Деница.

Peace

# 317
Ах,Слави продължава да се прави на голям шеф - не мога да разбера защо човек,който се подиграва и усмива видни хора всяка вечер, не може да понесе малко шеги и за себе си...На мен обръщението "Мечо" ми звучи много сладко... Flutter
Ама и евала на водешите - хич не им пука,правят го на нищо...Чудя се после след предаването дали търпят критики... newsm78
Радвам се и за Данчо,момчето с песента за 6-те кокошки...мисля си,че все пак трябваше да му помогнат с още нещо,а не само с наема и ТВ...Той е сирак и живее при много кофти условия /наема му не ще да е много висок/,гледах го една вечер в новините...някакъв го беше бил,че не му дал цигара... #Cussing outНе е честно спрямо бедното момче...И вчера като му чух мечтите  и ми стана още по-тъжно...Човека иска обикновени неща - а ние - пари,коли,вили... Sick

# 318
Светльо се оказа пълно куку.Нали го бяха срещнали момичетата от форума в кареокето,държал се много гадно.
Светльо за съжаление няма грам обноски. Държи се супер недодялано.  Rolling Eyes
Той е един нещастен комплексар.На 28г. девствен бил,нещо значи му хлопа на човека. Crazy

# 319
а, гаранция няма, че е девствен. И аз мога да кажа, че съм девствена, за да се правя на интересна.

снощи и аз бях много учудена от резултата на Красимира, даже си мислех дали не е постановка, за да се активизират нейните хора; или пък ни хвърлят прах в очите, че не е сигурен победител.

# 320
Тва за Дряново сигурно е въпрос на чест.
Това провинцията е голяма работа,ей!Тая трябва да я гледам още една седмица поне. ooooh!Ужас!

# 321
лошо няма. 90 процента от България е провинция, все пак. И 60 процента от София Simple Smile

# 322
Не исках да обидя провинцията или хората там.Просто манталитета в малкия град е такъв,че всички са едно голямо семейство и нещата се приемат твърде лично,без оглед на това прави ли са или не.

# 323
о, знам, че не си искала да обидиш никого. Живяла съм и в малък град, от рода на Дряново, и не мога да го обясня - различно е. Хубаво е, че се подкрепят, дори и в безумна кауза.

# 324
  А Невена от къде ли беше? newsm78

# 325
И какво точно не харесвате на Илияна ?  Thinking  А на т.н. "провинция" ?

# 326
И тя е от някакъв малък град.
По- точно Севлиево, сега проверих.

# 327
  Аз харесвам Илиана! Grinning
  Но не и за Мюзик Айдъл Naughty.
  Бих й се радвала много в някоя кръчмичка,където ще ме радва с верния си тон,приятения си глас,лъчезарната си усмивка.Толкоз!

# 328
И тя е от някакъв малък град.
По- точно Севлиево, сега проверих.
   мерси! Grinning

# 329
И ти си права Клеопатра Simple Smile
Ама за мен Теодор, Тихомир все тая- направиха компромис още в началото и това не е добре.

А иначе за вота съм убедена, че колкото и смс да се изпращат Илиана няма да е музикален идол. Никой няма да инвестира в нея. И пак според мен.

Колкото вота беше честен за Миро и Любов от Биг брадър....айде моля  Peace

Но защо пък не да се посъберат малко парици сега......

Общи условия

Активация на акаунт