Отговори
# 90
https://sladea.bg/retsepti/funiiki-s-iaichen-krem/
Фунийки с яйчен крем. Толкова любими, от всички в къщи.

# 91
  • Once there was a Hushpuppy...
Бих направила тирамисуто, изглежда страхотно!

# 92
С удоволствие бих приготвила тирамису с кафе и Сладея – любим десерт у дома! Обожавам баланса между ароматното кафе, нежния крем и деликатната сладост, която захарта Сладея придава.

Бих изненадала с него любимия човек – заслужава нещо толкова специално след дълъг ден. А тирамисуто винаги носи настроение, особено когато е направено с внимание и качествени продукти.

Вече разглеждам и още рецепти от sladea.bg – вдъхновение не липсва!

# 93
  • Пловдив
С удоволствие бих направила тирамису 😊

# 94
  • Русе
Ще направя Кифлички с течен шоколад и тахан от шамфъстък, заинтригува ме и Козунака с розови листенца и шам фъстък, досега не съм правила козунак с глазура, може да опитам и тази рецепта.

# 95
  • моята мила родна страна
Бих изпробвала всички рецепти, обичаме сладичко и си хапваме. Ще направя Кифлички с течен шоколад и тахан от шамфъстък. С тях ще зарадвам семейството си.

# 96
Бисквитена торта с маскарпоне и течен шоколад звучи невероятно 😍.
Бих почерпила децата- ще я оценят по достойнство 🥰

# 97
Бих направила и козунака, и тирамисуто и кифличките, защото много обичам да приготвям сладкиши за приятели и близки.

# 98
По-често без повод правя бисквитена торта с млечен крем, а с повод Тирамису, с крем Сабайон.

# 99
  • Пловдив
Трудно ми е да избера между бисквитена торта с маскарпоне и шоколад и тирамису, за това бих направила и двете. Скоро имам повод да почерпя и мисля, че никой не би отказал такива десерти Simple Smile

# 100
Ще приготвя бисквитена торта с маскарпоне и шоколад.Семействито никога не отказва десерт.

# 101
  • София
Ще приготвя любимото ни тирамису.

# 102
У дома много обичаме за десерт Тирамису и затова ще  приготвя Тирамису с кафе и Сладея за радост на цялото семейство.

# 103
Не само бих, но и ще направя козунака за семейството.

# 104
Бих направила Бисквитена торта с маскарпоне и шоколад, тъй като правя подобна с крем от заквасена сметана и течен шоколад, банан и блатове, напоени с кафе. Накрая се завършва с крем и отгоре орехчета. Обожаваме я вкъщи и бих пробвал тази по ваша рецепта с бисквити. Също мисля, че ще се хареса.

Общи условия

Активация на акаунт