КАРТИ ТАРО - ТЕМА 34

• 18 294
  • 395
  •   2
Отговори
# 360
  • Стара Загора
Това, което знам е, че не се задава повече от веднъж въпрос по една и съща тема за периода, за който е питано. Не мисля, че има смисъл и нужда. Трябва вие вътрешно да приемете края на връзка, която не подходяща за  вас. Поне тази подретба това казва. Успех !
Светли празници на всички ! Нека да имаме повече мир, любов и благоденствие🙏 🍀

# 361
  • София
В момента съм след раздяла. Изтеглих си 3 карти. Какво ще е бъдещето ми в любовен аспект?
Влюбените
8 пентакли
5 мечове

# 362
  • Айтос
Как ще се развие кариерата ми в близко бъдеще и какво ме очаква професионално?

Ще си намеря ли по-хубава работа от сегашното ми място?

Последна редакция: сб, 11 апр 2026, 14:44 от Nizi123

# 363
В момента съм след раздяла. Изтеглих си 3 карти. Какво ще е бъдещето ми в любовен аспект?
Влюбените
8 пентакли
5 мечове
Rockstar, опит за четене на твоите карти ме доведе до следното:
Тази раздяла ти ли я провокира? Имаш да избираш от два пътя пред себе си. В края на някакъв период си, някаква дилема и няма да е лесно да избереш. По 8 пентакли - работа или усилия да живееш с някого като са се нагодиш. 5 мечове е конфликт, може и със себе си. Явно си подвластна на емоцията, че някой е постъпил нечестно с теб.
Мисля че ти е рано за нова връзка. Още си огорчена от старата.

# 364
Според мен - силно привличане или отново подновяване на старта връзка , но има конфликт -или с друг човек , или с твоето его. Няма да е лесна връзка , а ще иска усилие и доказване чрез действия.

# 365
  • София
Влюбените
8 пентакли
5 мечове
Rockstar, опит за четене на твоите карти ме доведе до следното:
Тази раздяла ти ли я провокира? Имаш да избираш от два пътя пред себе си. В края на някакъв период си, някаква дилема и няма да е лесно да избереш. По 8 пентакли - работа или усилия да живееш с някого като са се нагодиш. 5 мечове е конфликт, може и със себе си. Явно си подвластна на емоцията, че някой е постъпил нечестно с теб.
Мисля че ти е рано за нова връзка. Още си огорчена от старата.
Всичко е така, благодаря много.

# 366
Момичета моля ви за помощ,тъй като отскоро картите Таро са в живота ми. Опитвам се да ги чета ,но ми е трудно . На въпроса ще започна ли работа до края на месец май изтеглих следните карти.

# 367

По първия въпрос:
Чувстваш се чужда сред свои с този обърнат отшелник. Не успяваш да се адаптираш в тази среда.
Изглежда за момента се чувстваш добре, но няма да е за дълго. Да не би да има някакво тържество или весел повод?
Няма да обърнеш нещата в своя полза, обърната 10 мечове е предизвестен край и по-добре да излезеш сама от тази работа, а не да се опитваш да се нагаждаш, защото влагаш напразни усилия.

Последна редакция: нд, 12 апр 2026, 20:29 от 2bubbles

# 368
  • Айтос

По първия въпрос:
Чувстваш се чужда сред свои с този обърнат отшелник. Не успяваш да се адаптираш в тази среда.
Изглежда за момента се чувстваш добре, но няма да е за дълго. Да не би да има някакво тържество или весел повод?
Няма да обърнеш нещата в своя полза, обърната 10 мечове е предизвестен край и по-добре да излезеш сама от тази работа, а не да се опитваш да се нагаждаш, защото влагаш напразни усилия.

Благодаря ти за тълкуването.

# 369
И по вторият ти въпрос:
Тази 3ка мечове подсказва минали разочарования, които още не можеш да загърбиш. Осмицата жезли говори за действия, които са правилни, но в неподходящ момент. Много самоконтрол и търпение ти трябват. Може и да значи комуникация, която не стига до там където трябва или не получава отговор.
Със светът накрая според мен картите ти казват да намериш вътрешния си център. Общо взето и двете ги подредби показват, че в момента си някъде, където не трябва да бъдеш. Период, който ще е нужно да преминеш и да си намериш вътрешния баланс. Дали не си конфликтна ти самата или доста изнервена?

# 370
Привет. Правих няколко въпроса днес, ще си напиша своето тълкуване и моля някой да ме посъветва на прав път ли съм и как вие ги тълкувате? Благодаря!
Как се почувства той, че не му честитих рождения ден?

Магьосник об.
2 П об.
Отдръпнат, омаловажен, но по обърнат магьосник няма да го покаже открито. Почувствал е дисбаланс, колебание, може би се чуди защо.

Обиден ли ми е?
6 Ж
Дявол
Висшата жрица

Има голямо его, което явно е засегнато, но ще го преживее вътрешно, няма да покаже нищо. Дяволът тук не знам как да тълкувам.

Ще ме потърси ли?

9ж об.
8П об.
Страшния съд
Много странна подредба, сваля гарда, но не полага усилия за контакт. В същото време страшния съд ми е внезапен повик, комуникация, осъзнаване..

Какво изпитва?
Кралица меч об.
Рицар пентакли об.
Светът об.

Кралица меч ако съм аз в неговите очи- дистанцирана и отдръпната.
Рицарят ако приемем, че е той - бавен, несигурен и непостоянен.
Светът об. го кара да вижда отношенията ни като недовършени , има още нещо да се изживее.

# 371

Здлавейте! Нещо за това?
Тълкуваха ми го, но ми се иска да чуя още нещичко.
За ориентир как да се гледа - двойка чаши е обърната.

# 372

Здравей,

С 5 чаши обърната и 10 меча обърната не се чувстваш изобщо добре на мястото на което работиш сега. Не е проблема в условията на труд толкова, а по-скоро се чувстваш отхвърлена или просто нямаш много общ език с колегите си. Може би никога не си се почувствала част от екипа така както ти се е искало. По 5 чаши обърната губиш смисъл и амбиция да продължаваш да се стараеш и да полагаш усилия, защото не виждаш развитите повече от това, което е сега за теб като позиция.

При втория въпрос имаме класическа комбинация - 8 жезли обърната и Светът.
Светът тук е буквално заобикалящия ни свят. Всичко което се случва навън. 8 жезли, когато е права означава пристигане на новини, съобщение, телефонно обаждане, разговор, покана и изобщо всякакъв вид комуникация... Когато тази карта се обърне имаме обратното. Няма обаждане, няма покана, предложение, липсва възможност.
3 меча обърната ми подсказва, че по-скоро ти самата в момента не си активна в търсенето на нова възможност, а не толкова, че такава не съществува. В момента в които се отървеш от енергията на 3 меча обърната, 8 жезли ще се изправи.

# 373
Привет. Правих няколко въпроса днес, ще си напиша своето тълкуване и моля някой да ме посъветва на прав път ли съм и как вие ги тълкувате? Благодаря!
Как се почувства той, че не му честитих рождения ден?

Магьосник об.
2 П об.
Отдръпнат, омаловажен, но по обърнат магьосник няма да го покаже открито. Почувствал е дисбаланс, колебание, може би се чуди защо.

Обиден ли ми е?
6 Ж
Дявол
Висшата жрица

Има голямо его, което явно е засегнато, но ще го преживее вътрешно, няма да покаже нищо. Дяволът тук не знам как да тълкувам.

Ще ме потърси ли?

9ж об.
8П об.
Страшния съд
Много странна подредба, сваля гарда, но не полага усилия за контакт. В същото време страшния съд ми е внезапен повик, комуникация, осъзнаване..

Какво изпитва?
Кралица меч об.
Рицар пентакли об.
Светът об.

Кралица меч ако съм аз в неговите очи- дистанцирана и отдръпната.
Рицарят ако приемем, че е той - бавен, несигурен и непостоянен.
Светът об. го кара да вижда отношенията ни като недовършени , има още нещо да се изживее.

Yan25 според мен по всички карти си личи, че този мъж е решил да се отегли от вашите отношения. Решил е че няма смисъл да продължавате. Може би всички конфликти, чести караници, срещи и пак раздели са уморили и него и теб.

8 чаши при въпроса за рождения ден - вижда се неговото отегляне.
Рицарят обърнат и Светът обърнат на въпрос какво изпитва - това е толква класическа комбинация за пълен застой. Рицар пентакли прав е бавен, а обърне ли се направо застива и нищо на света не може да го накара да помръдне. Светът обърнат е там да затвърди, че мъжът чувства тези отношения вече като загуба на време и не желае да полага повече усилия и старание в тях. Смята, че са без перспектива. Кралицата е начина по който те вижда - понякога си много язвителна ЗА НЕГО в думите и действията си. Рязка, саркастична и силно нараняваща.

С 8 пентакли обърната няма да те потърси. Страшният съд като последна може да показва разговор в бъдеще между двама ви в който ще се изясните и вероятно той ще ти каже, че не желае да продължава тези отношения повече.

На въпроса дали ти е обиден има 6 жезли - това е карта на гордостта. Има Дявол и Жрица - появила се е и друга жена. Нов обект на внимание. Той е доволен.

# 374
Здрасти.  Тези въпроси бяха преди месец и вече има развитие, което мога да кажа. Всъщност аз реших да се оттегля, много ме напрягаше този човек и беше пълен застой. Почнах да го поздравявам само и никаква комуникация повече.  Има моменти, в които се опитва да ме заговаря , как съм, да ми благодари за нещо , но това е. Дали има друга жена или не нямам идея засега, но си оставаме на здрасти и това е.

Общи условия

Активация на акаунт