КАРТИ ТАРО - ТЕМА 34

• 13 451
  • 309
  •   2
Отговори
# 45
  • там, където ми харесва
Здравейте, една подредба и от мен! Какви са намеренията му спрямо мен?
Десет жезли Десет чаши Магът

# 46
malina_smile, мерси за включването. Петицата пояснява краля, който е пояснителна пажа. Изтеглих ги така, защото ми се искаше да видя пажа как ще действа и като видях краля го приех, че ще търси съвет от него и изтеглих петицата пентакли, за да видя резултата.
Срещата мина по-добре от очакването. Оказа се, че ние знаем една част от истината, хазайката не знаеше за много неща дето се случват в апартамента и.
Жената каза, че ще разговаря с тях, резултат, който не ме удовлетворява напълно, защото знам, че това няма да промени нищо, най-много да го влоши още повече, но ще видим в малко по дълъг период какво ще се случи и как ще се проявят картите.

# 47
  • София
Ir0ny, радвам се, че нещата имат положително развитие на този етап.🌺
Идеята да дадеш повече време на картите от втория въпрос е добра, мисля, че финално би трябвало да сте удовлетворени от резултата. Сега като даде ОВ, мисля, че 5-цата се връзва с усещането ти, че разговор с наемателите може да влоши нещата, но картата описва чувството ти на притеснение, а не крайния резултат, който би трябвало да е по 2 чаши и да е много положителен.
Успех!✨️

# 48
Ще споделя, че десетките са свързани с голям аркан фортуна. Дават промени на различни нива-материални, емоционални и т.н. и или затварят цикъл или отварят нов. Важни са другите карти май.

# 49
Е, в крайна сметка среща няма да има. Беше планувано от преди месец, ама уви. Че ето давам обратна връзка, макар да не е по начина по който исках. Ама то това си показаха к картите както Twinklestar каза. Благодаря все пак на всички включили се с мнения.

# 50
Здравейте, попитах какви са чувствата на мъж към мен и се паднаха доста големи аркани. Някой може ли да каже нещо по въпроса

# 51
Здравейте. Искам да консултирам с вас по един въпрос. Напоследък, задавайки различни въпроси, но за един конкретен човек, постоянно ми излиза Страшният съд на първа позиция. Днес комбинацията ми излезе следната:

Въпросът беше: Има ли чувства от страна на...към....
Появата на Страшният съд я тълкувам като трансформация, изясняване, изчистване на старото и едно ново начало. Десетте меча на второ място ги виждам по- скоро като положителна карта, като край на страданието и опит да се почне от нулата. Двойката чаша може би като добър финал на цялата ситуация?

# 52
Обобщен отговор за двете последни питания - наличието на големи Аркани не означава нищо свръх естествено, не ги приемайте като кой знае какво, особено в такива тривиални въпроси. Да разочароващо е 😅, но като натрупате опит ще разберете, че е така.

(Само погледнете какви аркани имате - никакви показващи чувства, освен един гол рицар жезли с асо пентакли , човекът вижда възможност за сексуални страсти и толкова и то в компанията на Висшата жрица - явно ще е тайно )

6 карти за въпрос за чувства са нереално много - теглят се нечетен брой карти

Страшния съд например може да покаже нещо съвсем обикновено като обаждане по телефона.

Като питате за чувства защо решавате, че ще има среща по 2 чаши ?! И защо решавате, че ще е с Вас?!
Отново от опит излезе ли например Глупака при въпроси за любовни отношения показва, че човека си е хванал шапката и вече е тръгнал към нови приключения с друг човек, а не с Ново начало с питащата например.
 Не натоварвайте картите с 33 въпроса наведнъж, за отделните въпроси си теглете отделни карти.

Аз лично съм много нетърпелива и за себе си тегля триади или по 1 карта на въпрос, но истината е че най-добри са подредбите, те дават цялостна картина на дадения въпрос.

🫶🏻

# 53
Здравейте,може ли някой да ми ги разталкува.Благодаря предварително

# 54
Какъв е въпросът?

# 55
За бъдеща връзка,всичко е ок до последната карта с Отшелника

# 56
Според мен правилно си се ориентирала, като аз не виждам отшелникът толкова голям проблем, а просто може би ще има леееееко отдръпване за малко, вероятно от негова страна, но не бих казала, че ще навреди на евентуалната връзка.

# 57
За бъдеща връзка,всичко е ок до последната карта с Отшелника

Какъв е въпросът ?!

# 58
Aз предположих, че питането е нещо от рода на - ще имаме ли връзка с еди кой си. 🤷♀

# 59
Aз предположих, че питането е нещо от рода на - ще имаме ли връзка с еди кой си. 🤷♀
Точно така,но не със еди кой си,защото няма определен човек.Четането е във бъдеще за любовния живот.Сигурно не мога точно да го обясня,защото не съм на ти с картите

Общи условия

Активация на акаунт