КАРТИ ТАРО - ТЕМА 34

• 11 536
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Всичко зависи от въпроса🗝
Кралица Чаши не е само това или онова, трябва контекст, какви карти са около нея и т.н
Може и да е Любовница, може и да е жена, която винаги проявява разбиране и емпатия.

# 226
При мен много често Кралица чаши се проявява като Drama Queen.  Да, Тя е грижовна, но и обсебваща и контролираща.  Очаква да й отвръщат със същата любов и грижа, но когато не е така, става опасна. Ревнива е до лудост. Има нужда от , това постоянно да я лъскаят и да я признават, защото самата тя е доста неуверена в себе си и с много голямо его. За разлика от Кралица пентакли, която също е грижовна, но и здраво стъпила на земята, уверена в себе си и няма нужда от нечие друго признание. Тя е сигурна в себе си.
Това е мое мнение.

# 227
Благодаря за мненията ви 🌷

При мен много често Кралица чаши се проявява като Drama Queen.  Да, Тя е грижовна, но и обсебваща и контролираща.  Очаква да й отвръщат със същата любов и грижа, но когато не е така, става опасна. Ревнива е до лудост. Има нужда от , това постоянно да я лъскаят и да я признават, защото самата тя е доста неуверена в себе си и с много голямо его. За разлика от Кралица пентакли, която също е грижовна, но и здраво стъпила на земята, уверена в себе си и няма нужда от нечие друго признание. Тя е сигурна в себе си.
Това е мое мнение.
Благодаря 🌷
Да , може би Дама купа  като еманация на най- концентрираната енергия на елемент Вода , с всичките й предимства и недостатъци .Дали е ревнива ..може би повече обсебва и обвинява  и търси виновни за страданията си

# 228
Здравейте, когато задавате въпрос колко карти теглите?

# 229
Здравейте, когато задавате въпрос колко карти теглите?

Зависи от въпроса
Може и с 1 да стане ясно

# 230
Карти таро отговарят ли с ДА и НЕ , или дават описателна информация ?

Някъде дали има информация по тази тема

# 231
Карти таро отговарят ли с ДА и НЕ , или дават описателна информация ?

Някъде дали има информация по тази тема

Нявсякъде има информация - Гугъл, ютюб, книги

# 232
Здравейте!
Зададох въпрос как ще премине следващата седмица служебно.
Напоследък е доста натоварено, всеки ден, и се чудех ще се справя ли с лавирането между хората и отделите...

Двете карти горе изпаднаха и реших да ги запазя.

Втори ред:
Ситуацията/развитие с
1 колега А
2 колега Б
3  отдел В
4 отдел  Г
5 цялостна енергия на седмицата.

Обесеният не ме изненадва - в този отдел все си има проблеми  и прехвърляне на вина и отговорност - които често ме засягат пряко...
Колега  Б е прекият ръководител - той в  общи линии не комуникира с мен, ако няма конкретен проблем или някаква спешност, но слънцето е добър знак.
Колега А има други ангажименти и рядко имам възможност да обсъдим нещо, обаче неговото мнение ми е важно - рицар чаши.

Хубавото е, че въпреки обесеният накрая има 6 жезли.
И жрицата. И силата, и двойка чаши.

Вашето мнение?

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 05:34 от Amandine

# 233
Аз за пореден път се удивлявам как питам въпроси за един мъж, а сякаш излиза моето мнение и желание... Иначе би било твърде невероятно да отразява толкова точно неговите, и да съвпадат до такава степен с моите... Чудя се вече как да си завъртам питанията, за да съм сигурна, че не отразяват моето виждане...

# 234
Аз за пореден път се удивлявам как питам въпроси за един мъж, а сякаш излиза моето мнение и желание... Иначе би било твърде невероятно да отразява толкова точно неговите, и да съвпадат до такава степен с моите... Чудя се вече как да си завъртам питанията, за да съм сигурна, че не отразяват моето виждане...

Като спрете да питате по 362728 пъти на ден
Като направите сравнителен анализ
Като се запишете на Таролог

# 235
Здравейте!
Зададох въпрос как ще премине следващата седмица служебно.
Напоследък е доста натоварено, всеки ден, и се чудех ще се справя ли с лавирането между хората и отделите...

Двете карти горе изпаднаха и реших да ги запазя.

Втори ред:
Ситуацията/развитие с
1 колега А
2 колега Б
3  отдел В
4 отдел  Г
5 цялостна енергия на седмицата.

Обесеният не ме изненадва - в този отдел все си има проблеми  и прехвърляне на вина и отговорност - които често ме засягат пряко...
Колега  Б е прекият ръководител - той в  общи линии не комуникира с мен, ако няма конкретен проблем или някаква спешност, но слънцето е добър знак.
Колега А има други ангажименти и рядко имам възможност да обсъдим нещо, обаче неговото мнение ми е важно - рицар чаши.

Хубавото е, че въпреки обесеният накрая има 6 жезли.
И жрицата. И силата, и двойка чаши.

Вашето мнение?                                                            Сила + Двойка чаши
→ Това е ключът към цялата седмица. Комбинацията показва миротворческо присъствие, умение да овладяваш напрежение чрез дипломатичност и човечност.
   •„Силата“ ти дава вътрешно търпение, контрол и увереност.
   •„Двойката чаши“ показва нуждата да намериш баланс и сътрудничество – ще има хора, с които можеш да изгладиш отношения, да направиш стъпка към по-добра комуникация. Ти си свързващото звено, балансьорът.                        Колега А – Рицар чаши
Много точно си усетил — това е енергия на човек с идеи, с добри намерения, но малко непостоянен.
   •Възможно е през седмицата той да се появи с предложение, молба или жест на подкрепа.
   •Комуникацията ще е позитивна, макар и емоционално променлива.   Дръж отворен канал с него – може да донесе неочаквано съдействие или идея, която ще ти помогне.
Колега Б – Слънцето
Чудесна карта – тук има яснота, добронамереност и успех.
   Макар да е резервиран, през тази седмица ще има момент, в който ще оцени работата ти, макар и без излишни думи.
   •Може дори да получиш признание или публична похвала.
Слънцето показва, че с него ситуацията се прояснява и става по-гладка.
 Отдел В – Жрица (Висшата жрица)
Тук нещата остават затворени, неясни, с подповърхностна динамика.
   •Жрицата е символ на тишина и наблюдение – възможно е да не получиш директна обратна връзка, но да има скрито наблюдение или тест.
   •Внимавай с информацията, която споделяш – не всичко трябва да се казва.
 Дръж дистанция и интуитивно усещай кой е искрен и кой – не.
Отдел Г – Обесеният (обърнат)
Точно както си отбелязал – тук застоят и хаосът продължават.
   •Обесеният показва липса на логика, хора, които „висят“ и не поемат отговорност.
   •Възможно е отново да бъдеш поставен в ситуация да „спасяваш положението“.
Запази спокойствие и не влизай емоционално – гледай от дистанция. Цялостна енергия – Шест жезли
Прекрасен завършек!
   •.Това е карта на успех, признание, излизане напред и уважение.
   Макар седмицата да е напрегната, финалът е във твоя полза – ще бъдеш забелязан, ще получиш уважение или потвърждение, че усилията ти не са напразни. Обобщение:
   Главна линия: Дипломатичност, самообладание и човечност (Сила + 2 чаши) ще ти отворят пътя към добри резултати.
   •   Ключови послания:
   •   Колега А – съюзник по сърце.
   •   Колега Б – яснота и признание.
   •   Отдел В – пази тайните си и наблюдавай.
   •   Отдел Г – не се въвличай в чужд хаос.
   •   Общата енергия – заслужен успех и стабилизиране на авторитета ти. Финален символ:
Седмицата започва с вътрешна сила и завършва с външна победа.
Ще има напрежение, но ти ще бъдеш гласът на разума и стабилността – и именно това ще те издигне.
ПОНЕДЕЛНИК – Сила
Седмицата започва с изпитание за търпението ти.
   •Възможно е да има напрежение или да ти се възложи трудна задача, която изисква самообладание.
   •Ще има човек (вероятно от Отдел Г или ръководството), който ще реагира рязко, но ти ще запазиш спокойствие и ще овладееш ситуацията.
Реален резултат: вечерта усещане, че си „спасил деня“.
ВТОРНИК – Двойка чаши
   •Ден на съюзи, разбирателство и човешка подкрепа.
   •Може да имаш реален разговор с Колега А или с човек от друг отдел, който ще внесе хармония.
   •Също вероятен ден за покана, извинение или жест на разбиране.
Реален резултат: подобрение в комуникацията и сътрудничество.
СРЯДА – Висшата жрица + Обесен
   •Това е денят на мълчанието, обърканите сигнали и забавянето.
   •Интуицията ти ще е силна – ще усетиш, че не всичко се казва открито.
   •Вероятно ще има документ или задача, която ще „виси“ и няма да се реши веднага.
Реален резултат: напрежение, но не по твоя вина – просто изчакай.
ЧЕТВЪРТЪК – Слънцето
   •Яснота, успех и признание.
   •Вероятно Колега Б ще каже нещо положително или ще ти даде конкретен знак, че оценява работата ти.
   •Ден на лека, приятна енергия и позитивен тон наоколо.
 Реален резултат: ще се почувстваш сигурен и стабилен в позицията си.
 ПЕТЪК – Шест жезли
   •   Финалът е висок, силен, победен.
   •   Завършваш седмицата с реален резултат – приключен проект, одобрение, или добро впечатление в очите на по-висши хора.
   •Може дори да получиш благодарност или похвала пред колеги.
Реален резултат: увереност, че усилията ти не са напразни.
Най-труден ден: сряда – застой и мълчание, изисква духовна зрялост.
   •Най-успешен ден: петък – излизане като победител.
   •Ключови думи: овладяване, дипломатичност, справедливост, признание.

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 15:18 от kukuruku80

# 236
Довери се на таролог да разчете картите. Аз също не тълкувам правилно картите за себе си. Гледам ги , чудя им се и  ги завъртам така, както на мен ми се иска. Гледам ги през моята призма , не съм безпристрастна.

# 237
Kukuruku80, много благодаря за подробния анализ!
Дано в крайна сметка усилията си струват.
Правилно предположение, че съм свързващо звено между отделите и е нужен много баланс.
С колега А очаквам да проведем разговор, за неща които обсъждахме преди време, дано се състои.
Ще дам обратна връзка 😊

Интересно ми е как реши коя карта на кой ден от седмицата отговаря, не са по ред?

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 22:45 от Amandine

# 238
Правилно предположение, че съм свързващо звено между отделите и е нужен много баланс.
С колега А очаквам да проведем разговор, за неща които обсъждахме преди време, дано се състои.
Ще дам обратна връзка 😊

Интересно ми е как реши коя карта на кой ден от седмицата отговаря, не са по ред?
Ще дам обратна връзка 😊

Силата“ е типична за начало – поставя тон, изпитва устойчивостта. „Двойка чаши“ идва след това – хармонизира напрежението.
„Жрицата“ и „Обесеният“ са по-средноседмични – енергия на пауза и вътрешен анализ.
„Слънцето“ и „Шест жезли“ затварят цикъла с яснота и резултат.
Тоест — картите се разпределят по усещане за последователност на събитията, не по механичен ред на теглене.

# 239
Бихте ли ми помогнали при разчитането на картите. Въпросът е , ще бъде ли изпълнени съдебно решение. Рицар пентакли е на дъното на колодата,затова съм снимала и него Тълкувам ги като забавяне и неяснота, без точен отговор да или не. Моля, ако може някой да се включи, доста съм притеснена и объркана:(

Общи условия

Активация на акаунт