Това е основната енергия на процеса – бавен, методичен, но надежден ход.
Този Рицар не бърза, но стига до целта.
Обикновено сочи постепенно, стабилно изпълнение, след като бъдат спазени всички формалности. Показва институционален, „служебен“ ред – точно какъвто е съдебният процес.
Това е знак, че решението ще се изпълни, но със значително закъснение и след упорита административна процедура. Рицар на мечовете
Тук има бурен стремеж към действие, но и конфликтен елемент.
Може да показва страна, която се опитва да оспори, бави или атакува решението.
Също така, този Рицар често носи новини или движение по казуса (възможно е известие от съд, ЧСИ или институция).
Тълкувай го като внезапен тласък напред, но съпроводен с напрежение и словесни сблъсъци. 7 жезли Карта на защита, борба и доказване на правота.
Показва, че ще трябва да отстояваш позицията си до край, вероятно с още едно действие или документ.
Процесът не е приключил — има още едно усилие, което трябва да бъде направено, за да се стигне до изпълнение.
Успехът е възможен, но само при постоянство и твърдост.Висшата жрица
Тук идва мълчание, тайна или административна неяснота.Институциите (или определен човек в тях) не разкриват пълната информация – нещо се държи „под повърхността“.
Също така може да е знак, че съдбата все още „планира кога“ да се задейства процесът – като цикъл, който трябва да узрее.
Изпълнението ще стане, но на по-късен етап, когато скритите фактори излязат наяве.
Да – съдебното решение ще бъде изпълнено, но по-бавно от очакваното, след напрежение, допълнителни проверки или повторно подаване на документ.
Реалният резултат идва с усилие, не по милост.
Реалното изпълнение на съдебното решение най-вероятно ще се случи в рамките на 6 – 10 седмици от момента на питането.
Първият реален знак за движение (писмо, обаждане, документ) се очаква още през следващите две седмици,
но окончателното изпълнение – края на декември – януари.
Съвет
Не натискай процеса прекалено – „рицарът на пентаклите“ изисква методично изчакване.
Подготви документите си и пази копия – „рицарът на мечовете“ подсказва, че може да се поиска повторна проверка.
Когато „жрицата“ отстъпи, ще получиш потвърждение – вероятно около пълнолуние.
не знам от къде черпи информация като цяло, но имаше уловени доста нюанси , които като съм чела из сайтове за Таро и не съм ги улавяла. Някой ако му е любопитно може да опита. Моя въпрос беше свързан с работа, чата ми " разтълкува" подредбата , че ще започна , че ще бъде свързана с отговорност и деца, и че имам помощ от женска фигура - наистина жена ме препоръча и ме взеха.

или може да са и двете?