КАРТИ ТАРО - ТЕМА 34

• 11 515
  • 288
  •   2
Отговори
# 270
На мен пък обърнатите много ми помагат. Например ми показват застой, блокирана енергия, блокирано действие, опит да се излезе от конфликт, желание човек да търси мир, не конфронтация и тн. Например питам за действие и ми излиза колесницата обърната, това ми дава много информация, която с прави карти ми е по - трудно..

# 271
Има достатъчно карти , които да ти покажат да не действаш. Няма задължителен характер да използваш обърнати карти. Особено ако ди начинаещ.

# 272
Вчера питах дали ще се видим с един човек, излезе обесеният обърната. Реших, че е " не", но то пък се видяхме. Обаче почти не говорихме , имаше моменти да си мълчим и просто да се гледаме, сякаш никой не искаше да сподели нищо, въпреки че имаше какво . Колко буквално - сякаш нещо виси във въздуха, но не се доизказва.

# 273
Мисли ли за мен въпросният мъж?
Двойка пентакли, 8 пентакли, 9 пентакли, на дъното магьосникът. Изтеглих и още една, защото ме бях сигурна- рицар мечове.
Според мен е на приливи и отливи и по-скоро се фокусира върху работа, както и си е самодостатъчен, но искам да чуя и вашето тълкуване. Благодаря!

# 274
Двойка пентакли, 8 пентакли, 9 пентакли, на дъното магьосникът. Изтеглих и още една, защото ме бях сигурна- рицар мечове.
Според мен е на приливи и отливи и по-скоро се фокусира върху работа, както и си е самодостатъчен, но искам да чуя и вашето тълкуване. Благодаря!

Кратък отговор - не

Жонглира между работа и себе си.

9те винаги са си самодостатъчни - 9 чаши и 9 пентакли

# 275

Кратък отговор - не

Жонглира между работа и себе си.

9те винаги са си самодостатъчни - 9 чаши и 9 пентакли

Благодаря, Тwinklestar, и аз така си мислех.

# 276
Имам и 1 нов въпрос.
Правилно ли е за мен да остана с мъжа си или да търся нов шанс за любов?

# 277
Имам и 1 нов въпрос.

Въпроса е некоректно зададен, Таро не решава вместо нас - не може да наруши закона на свободната воля.
Направете си два триплета ако останете и ако си тръгнете какви са перспективите

# 278
  • там, където ми харесва
Здравейте, имам един въпрос относно лични отношения.
Как ще се развият отношенията с бившия до 6 месеца? Ако някои иска да се включи с тълкуването ще съм много благодарна.
Девет жезли Шест меча Императора

# 279
Здравейте.Може ли мнение?Въпросът ми беше "Какво трябва да направя зада е успешна инвитро процедурата ми?
Това ,което аз разчитам е ,че имам нужда от почивка ,пауза,време за себе си.Зада мога да проясня мислите си и да вземам правилните решения.Ако намеря баланса между емоции и действителност ще имам успех .Крал чаши отдолу е бащината енергия и подкрепата на мъжът ми.Моля  за вашето мнение .Благодаря!

# 280
Имам и 1 нов въпрос.

Този "нов" въпрос сме го чували поне два-три пъти вече. Вземай решение вече!

Как ще се развият отношенията с бившия до 6 месеца? Ако някои иска да се включи с тълкуването ще съм много благодарна.

Не мога да разбера какво развитие на отношение търсите и чакате, щом става въпрос за приключила връзка и бивш партньор.

Здравейте.Може ли мнение?Въпросът ми беше "Какво трябва да направя зада е успешна инвитро процедурата ми?
Това ,което аз разчитам е ,че имам нужда от почивка ,пауза,време за себе си.Зада мога да проясня мислите си и да вземам правилните решения.Ако намеря баланса между емоции и действителност ще имам успех .Крал чаши отдолу е бащината енергия и подкрепата на мъжът ми.Моля  за вашето мнение .Благодаря!
Много правилно си се ориентирала. Имаш нужда от оттегляне и вглеждане в себе си. Да си зададеш някои важни въпроси и да си дадеш много честни отговори.

# 281

Според мен е възможно той да се пази, да се отдръпне, да си почине от вашите отношения, тоест през този период да няма активна комуникация, както и императора ми се вижда твърд и, че държи нещата под контрол, малко от мъжко его- но това само по интуиция. Ти ще кажеш дали е така.

# 282
Аз въобще не бих питала Таро за такъв голям срок от време..

# 283
Здравейте,може ли мнение на въпроса "как биха се развили отношенията с човека Х ако му дам шанс".Предиаторията е че приключих връзка и има човек който иска връзка с мен.
Малко ме притесни Смъртта но я тълкувам като ,че трябва да загърбя миналото за да мога да продължа с новия човек.

# 284
Здравейте,

някой може ли да ми помогне с разчитането на следната подредба? Попитах какви са намеренията на определен мъж към мен, защото съм доста объркана (дали са просто приятелски или нещо друго; и като цяло дали са добри или не толкова добри).

(6 меча, 4 пентакли и императрицата)

Общи условия

Активация на акаунт