КАРТИ ТАРО - ТЕМА 34

• 14 043
  • 318
  •   1
Отговори
# 315
Въпрос дали двама човека ще бъдат физически интимни (въпреки, че са обвързани с други):

Крал Жезли е поясняваща към 7 мечове, която може да бъде тълкувана по различни начини, затова изтеглих допълнителна карта.

Имам своя интерпретация, но искам да чуя странично мнение.

Според мен отговорът е да - нещата ще станат много изненадващо, бързо, на асо мечове гледам като на фалически символ, а последната карта символизира изневярата. Схващам ли как работят картите или е много повърхностен моят прочит?

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 15:50 от ~Mystic~

# 316
Въпрос дали двама човека ще бъдат физически интимни (въпреки, че са обвързани с други):

Крал Жезли е поясняваща към 7 мечове, която може да бъде тълкувана по различни начини, затова изтеглих допълнителна карта.

Имам своя интерпретация, но искам да чуя странично мнение.

Според мен отговорът е да - нещата ще станат много изненадващо, бързо, на асо мечове гледам като на фалически символ, а последната карта символизира изневярата. Схващам ли как работят картите или е много повърхностен моят прочит?

Не е Крал а Рицар
Комбинацията 7 меча + Рицар жезли е класическа за тайна афера, движена от желание, страст
На мен ми прилича, че ще бъде направена уговорка за такава среща.
8 жезли често излиза за съобщения освен за бързо или внезапно.

Може пък и да бъде онлайн писане по темата.

# 317
Twinklestar, благодаря за мнението. А Асо мечове ми е интересно как го тълкуваш в тази комбинация и в този контекст? Някъде в чуждестранни форуми съм чела, че може да означава секс за една нощ, което пасва на темата.

# 318
И според мен отговорът е да. Асото ми излиза точно при сексуални въпроси на мен
Може ли някой да хвърли око на въпросите и тълкуването ми от миналата страница и да каже какво мисли?

Общи условия

Активация на акаунт