КАРТИ ТАРО - ТЕМА 34

• 23 881
  • 544
  •   1
Отговори
# 540
Мен кулата ме притеснява, че той може да спре да ни вдига и да зачезне без да плати.. никак не му е приятно, че има да доплаща, а се надяваше да му върнем даже и депозит. И мен не ми се вярва да плати..

Точно това показват картите.

# 541
Звездата е мнооооооого бавна карта

# 542
Ако е за моя разклад, може би показва надежда, че все пак се надявам дори със забавяне да плати. Но кулата показва, че няма. Тя нали показва рязко действие, както Уран, та дали пък може да показва , че изведнъж ще реши да плати? Не знам какъв уточняващ въпрос да задам.
Да ви питам и кои карти ви носят комуникация?  Магьосникът под влиянието на Меркурий давал ли ви е контакт? При мен преди да. Сега питам и въртя по различен начин въпрос около един човек и все се пада Магьосникът, дали да очаквам обаждане?

# 543
Ако е за моя разклад, може би показва надежда, че все пак се надявам дори със забавяне да плати. Но кулата показва, че няма. Тя нали показва рязко действие, както Уран, та дали пък може да показва , че изведнъж ще реши да плати? Не знам какъв уточняващ въпрос да задам.
Да ви питам и кои карти ви носят комуникация?  Магьосникът под влиянието на Меркурий давал ли ви е контакт? При мен преди да. Сега питам и въртя по различен начин въпрос около един човек и все се пада Магьосникът, дали да очаквам обаждане?
Магьосникът прави това, което е по негова воля.
Той не се съобразява с околните. Ще извърти ситуацията за да е в негова полза. Бих теглила пояснителна към него.

# 544
Да ви питам и кои карти ви носят комуникация?  Магьосникът под влиянието на Меркурий давал ли ви е контакт? При мен преди да. Сега питам и въртя по различен начин въпрос около един човек и все се пада Магьосникът, дали да очаквам обаждане?

Кулата не е Уран, а Марс. Може внезапно да плати, без да очакваш. Не винаги Кулата е негативна карта, зависи какво я заобикаля, тук понеже е последна трябва да я поясниш, за да разбереш. Има карти, които винаги трябва да се поясняват защото са двуяки.

Мага е манипулатор и си гледа интереса, ако иска някаква полза от тебе ще те потърси.

Карти комуникация от моя опит - всички пажове, рицарите, асата, 8 жезли, 2 и 3 чаши;

Общи условия

Активация на акаунт