Ту софия 2025 оценки

• 7 428
  • 63
  •   1
Отговори
Здравейте, интересно ми е какви оценки сте изкарали след първият предварителен изпит (29.03.2025). Прекалено високи ли са, за да преценим къде ще могат да ни приемат. Дали има повишение в оценките и баловете от миналата година.

# 1
Аз изкарах 4.90.

# 2
Браво. Това е добра оценка. Като гледам баловете от миналата година имаш голям шанс да влезеш навсякъде. Усхех и дано се срещнем като колеги 🍀

# 3
аз имам 4,60

# 4
Това звучи като добра оценка

# 5
# 6
Към коя специалност си се ориентирал?

# 7
Моят син е с 5.70. Но няма да кандидатства  за най- вървежните компютърни специалности и смята, че ще му стигне. И мисли да приключи с явяването на изпити.

# 8
Моят син е с 5.70. Но няма да кандидатства  за най- вървежните компютърни специалности и смята, че ще му стигне. И мисли да приключи с явяването на изпити.
Би трябвало да може да бъде приет навсякъде с тази оценка. 👏👏👏

# 9
Здравейте! На първият предварителен изпит изкарах 5.40 и съм момче, ще отида на още един. Ще ме приемат ли иначе с тази оценка в компютърните специалности като софтуерното или информатиката и софтуерните?

# 10
Малко извън темата.
Гледам сайта на ТУ и според него може да се кандидатства само с оценки от Матура и оценки от дипломата.
Интересува ме специалност: Компютърни системи и технологии на немски език.
От калкулатора за състезателен бал пише, че не е задължително явяване на изпит по математика, а може с матура по Информатика и балообразуващи оценки по Физика или Информатика или ИТ.
Дали е така?

# 11
Здравейте! Тази година предстои да кандидатствам и съм се насочил към,, Авиационни техники и технологии ", на български. Може ли някой изучаващ или запознат да сподели информация за балове и дали има много хора кандидатстващи това на първо желание?

# 12
  • Благоевград
Да подбутнем малко темата и да попитаме какви са резултатите и от втората дата на 12 април Simple Smile ?

# 13
Да подбутнем малко темата и да попитаме какви са резултатите и от втората дата на 12 април Simple Smile ?

Вашите какви са, не пишете?
При нас само 5.60.

# 14
Здравейте! След колко време излизат резултатите от изпитите? Синът ми се яви на предварителния изпит в Бургас на 26.04., но не е попитал.

Общи условия

Активация на акаунт