Ту софия 2025 оценки

• 7 419
  • 63
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте! Искам да попитам дали има някой от вас, който да се е записал за специалността “Електроинженерство на френски език”. Едва намерих информация за минимален бал отпреди две години, а изобщо не видях някой да говори за нея. Предполагам като вече е тежка специалността и е също на френски език, няма много хора, които я избират. Ако случайно имате някаква информация за минималния бал от миналата година, просто да споделите мнение или да дадете съвет ще съм много благодарен!

# 31
  • Благоевград
Здравейте! Искам да попитам дали има някой от вас, който да се е записал за специалността “Електроинженерство на френски език”. Едва намерих информация за минимален бал отпреди две години, а изобщо не видях някой да говори за нея. Предполагам като вече е тежка специалността и е също на френски език, няма много хора, които я избират. Ако случайно имате някаква информация за минималния бал от миналата година, просто да споделите мнение или да дадете съвет ще съм много благодарен!
24.30 е минималният бал за тази специалност от миналата година на първо класиране

# 32
Здравейте! Някой знае ли минималния бал за специалността "Киберсигурност"? Моят състезателен бал е 26.10.

# 33
  • Благоевград
Здравейте! Някой знае ли минималния бал за специалността "Киберсигурност"? Моят състезателен бал е 26.10.
25.20 е миналогодишният бал, но тази година наборът е по-голям.

# 34
От къде гледате минималните балове от миналата година? Аз търсих и не намерих информация?

# 35
Записвам се тук да следя баловете от миналата година. Синът ми ще е с бал 25,29 и ще кандидатства в специалност Бизнес управление. Никъде не успявам да намеря миналогодишните балове. Писах до ТУ, но не знам дали изобщо ще ми върнат отговор. Ще съм благодарна, ако някой ги сподели.

# 36
Здравейте, някой да проявява интерес за спец. Аерокосмическо инженерство на английски език. Как стои въпроса с изпита на английски, може ли да се приложи теста за проверка на ниво?

# 37
  • София
Здравейте, някой да проявява интерес за спец. Аерокосмическо инженерство на английски език. Как стои въпроса с изпита на английски, може ли да се приложи теста за проверка на ниво?
Моят син ще кандидатства тази специалност и ще използва САЕ сертификата си по АЕ. В Правилника им за кандидатаване е описано кои изпити признават за специалностите, които се преподават на чужд език.

# 38
  • София
Би трябвало да се признава.

# 39
Здравейте! Тази година предстои да кандидатствам и съм се насочил към,, Авиационни техники и технологии ", на български. Може ли някой изучаващ или запознат да сподели информация за балове и дали има много хора кандидатстващи това на първо желание?

Да, аз също се интересувам от тази специалност.
В Пловдив или в София мислиш да кандидатстваш?
Информация от всякакъв характер по темата би ми била полезна!
Моля, споделете опит!

# 40
Здравейте!!! Някой от Вас кандидатства ли вече онлайн ? И може ли за една специалност да използваш оценка от матура по БЕЛ,а за друга оценка от изпит по математика в ТУ?

# 41
  • у дома
Здравейте!!! Някой от Вас кандидатства ли вече онлайн ? И може ли за една специалност да използваш оценка от матура по БЕЛ,а за друга оценка от изпит по математика в ТУ?
Моето дете кандидатства онлайн,но с ДЗИ ИТ за всички специалности...Имай в предвид,че за да използваш оценка от ДЗИ  се заплаща допълнително.Звънни и питай за твоя казус-аз звънях един път,после и детето ми,попаднахме на различни хора и двата пъти бяха много учтиви,любезни и добронамерени,което прави добро впечатление.

# 42
  • София
Явно може, защото при моя син ще е така за първите му две желания.

# 43
  • София
Миналогодишните балове в ТУ 1-во и 2-ро кладиране в поста на Klemy https://m.bg-mamma.com/?topic=1671487.120
И 2005, и 2006 и 2007 са големи набори.

# 44
Излезнало е класирането вече 😀

Общи условия

Активация на акаунт