СУРОВОЯДСТВО - хлътнало коремче за два месеца

• 61 520
  • 306
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Миранда, не съм точно на суровоядство, защото си хапвам и риба. А иначе без нея, ям по принцип почти само сурови храни, защото малко храни обичам.

А иначе за кг. - преди време спрях цигарите, набелгнах на сладкото и не се движих много. Напълнях страшно много и то кг, които никога не съм била.
После се взех в ръце, минах на любимото ми разделно хранене, което преди това години спазвах и за няколко месеца успях да махна всички излишни 13 кг.

# 106
Иля браво на теб  Hug Hug Hug

Аз да те попитам мислиш ли че пушенето пречи на процеса на отслабване???  newsm78 Макар, че чета че не е за предпочитане, но аз за сега пуша доста  Sick

# 107
  • София
Според мен, въобще не пречи.

Когато пушех обаче, се хранех много малко, защото от цигари и кафе ти се притъпява организма. А именно с малко количество и на рядко приета храна, се забавя метаболизма.  Peace

Но ако пушиш и си хапваш редовно и нормално, няма проблем.

# 108
Според мен, въобще не пречи.

Когато пушех обаче, се хранех много малко, защото от цигари и кафе ти се притъпява организма. А именно с малко количество и на рядко приета храна, се забавя метаболизма.  Peace

Но ако пушиш и си хапваш редовно и нормално, няма проблем.

Да определено нямам проблеми с апетита като пуша... Мерси за разяснението, но хич ме няма в редовното хранене  Embarassed

# 109
  • Linz
Запис...
Днес прочетох темата и се навих да отслабвам и аз по този начин. Само това с хлътналото коремче не ми хареса- имала съм такова и ми стърчаха кокалите на таза- много грозно!. Аз по принцип съм вегетарианка и зеленчуците ги обичам само сурови, но все пак съм много далече от суровоядството- това вафли, бисквити и шоколади за нищо ги нямам. И хлебец как обичам... Ама някак си ще се прежаля- едни 5 кг. ги мъча от второ раждане... много са упорити.

# 110
Вкусна закуска:

2 ябълки
1 ч.ч. овесени ядки
1 шепичка орехи
половин лимон
3ч.л. мед
канела "на нос" (аз обичам повечко)

Смилате ядките в чопъра, но не на брашно, а на малки парченца. Прибавяте две лъжички мед и правите сместа на трохи и я застилате на тънък пласт в малка тавичка. След това слагате орехите в чопъра смилате на ситно и прибявяте ябълките кто пак ги мелите на дребни парченца. Добавяте канела, една лъжичка мед и сока от половината лимон.
Слагате ябългите върху блата и оставяте да престои една вечер на хладно място но да не е в хладилник (сока на ябълките няма да попие в ядките).

# 111
Съжалявам, че не пи6а по-често, но трябва да изпращтам досиета и нямам много време. Искам само да уточня, че суровоядството, което аз спазвам и от което съм видяла голям ефект, няма нищо общо със разделното хранене. (В никакъв случай не отричам раздленото хранене) То всъщност не е пълно суровоядство защото се яде кисело мляко и сирене (без кашкавал), които може да си смесвате с овесените ядки с плодове ... Въбще яжте каквото искате стига да е сурово.
Колкото до овесените ядки с кисело мляко и Малко мед, особено ако се накараш да ги изядеш веднага след ставане, е страхотна закуска.
И пак да подчертая, че кълновете са най-важни за тези които искат да отслабнат!

# 112
През този сезон се храня почти само по този начин.
Освен това установих, че като не приемам никакви въглехидрати, свалям много бързо килограми.
Вече пия кафето без захар.

# 113
...една тема, която живо ме интересува...
Миранда, честно казано с пушенето малко ме озадачи. Да се интересуваш така живо от здравословно и балансирано хранене, да имаш толкова богат опит с диети/ успешни или не чак дотам/, да спортуваш усилено, да успяваш да наложиш волята си в/у храненето си, и да търсиш оправдание за цигарите?! Ти май всички тез самоотвержени усилия които правиш са само за загубване на кг, т.е. за конкретната диета, а не с оглед на здраво тяло?! И да Ти кажа мойто мнение/ макар че Иля вече Ти е казала своя опит/, за диетите и пушенето, несъвместими са. Успех Ти желая, неуморно и непрекъснато търсещо Момиче.
...На мен след 1 месец ми спря цикъла,та после едва се оправих...
Мими01, това наистина е лош опит който си имала, но цикъла спира по много причини, като една от тях е силният и неочакван стрес на който биваш подложена, а също и спадане на телесната и мускулна маса под опред. минимум, от което автоматически се повлияват хормоните. При правилно суровоядство и РХ едва ли от смяната на един протейн с друг може да се повлияе менстр. цикъл. Но си дала страхотен съвет на диетуващите Момичета, само човек минал по нелек път може да напише тез думи. А Ти в момента спазваш ли някакъв спец. режим?
Иринчице, доста здравословни рецепти пускаш, дано да Ти остава повече време.

# 114
...една тема, която живо ме интересува...
Миранда, честно казано с пушенето малко ме озадачи. Да се интересуваш така живо от здравословно и балансирано хранене, да имаш толкова богат опит с диети/ успешни или не чак дотам/, да спортуваш усилено, да успяваш да наложиш волята си в/у храненето си, и да търсиш оправдание за цигарите?! Ти май всички тез самоотвержени усилия които правиш са само за загубване на кг, т.е. за конкретната диета, а не с оглед на здраво тяло?! И да Ти кажа мойто мнение/ макар че Иля вече Ти е казала своя опит/, за диетите и пушенето, несъвместими са. Успех Ти желая, неуморно и непрекъснато търсещо Момиче.

Embarassed Искам да ги спра цигарите, но все се провалям...  Embarassed Става ми двойна доза трудност правейки диети + опити за отказване от цигарите... За сега успявам с едното, но тези цигари 15 малко трудно... Но не спирам да мисля и върху това, като следваща цел в списъка с желанията ми към добро здраве и фигура  Hug Мерси за подкрепата Калида   bouquet

# 115
И аз още пуша,но след празниците пак ще се пробвам да ги спирам...На детето в у4илище то4но сега им говорят за цигарите,наркотиците,пускат им филми,правят опити..ама не да пушат,да видят колко е лошо де..ами ги карали да ти4ат,и като спрат-да дишат през сламка...така дишали пуша4ите....И Пикла,само ме преследва и ми обяснява как не иска да умирам...  #Crazy  И сега съм обещала да се пробвам пак...Тук ,около мен много малко хора пушат,но и това не ме накара да ги спра... Embarassed Ем ме е срам,ем ми е приятно да си запаля цигара с кафето...4акайте,4е се отвях..:  Днес цял ден съм суровоядка...и утре планирам да съм...Малко да поиз4истя  това тяло,но не се зари4ам до кога и  как, за сега ще е така....Някой нов като мен,има ли в отбора?

# 116
И аз още пуша,но след празниците пак ще се пробвам да ги спирам...На детето в у4илище то4но сега им говорят за цигарите,наркотиците,пускат им филми,правят опити..ама не да пушат,да видят колко е лошо де..ами ги карали да ти4ат,и като спрат-да дишат през сламка...така дишали пуша4ите....И Пикла,само ме преследва и ми обяснява как не иска да умирам...  #Crazy  И сега съм обещала да се пробвам пак...Тук ,около мен много малко хора пушат,но и това не ме накара да ги спра... Embarassed Ем ме е срам,ем ми е приятно да си запаля цигара с кафето...4акайте,4е се отвях..:  Днес цял ден съм суровоядка...и утре планирам да съм...Малко да поиз4истя  това тяло,но не се зари4ам до кога и  как, за сега ще е така....Някой нов като мен,има ли в отбора?
с риск да съм гадна
на мой познат майка  му  почина от рак на  белия дроб -  грозна гледка беше
 Stop

# 117
с риск да съм гадна
 Stop

15 Приседна ми фаса миличка  Wink Wink Wink

# 118
с риск да съм гадна
 Stop

ами ако искаш да ти опиша какви болки имаше женичката #Crazy Sick и морфина не помагаше  Cry

# 119
с риск да съм гадна
 Stop

ами ако искаш да ти опиша какви болки имаше женичката #Crazy Sick и морфина не помагаше  Cry

Стига де, да пази Господ  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт