Отговори
# 90
Забравили са, че Ферит е имал брат - Фуат, сигурно.. и това, че умря.. 😅

# 91
А според мен, в момента на снимката още не са ги залепили на дървото Stuck Out Tongue Winking Eye

# 92
А според мен, в момента на снимката още не са ги залепили на дървото Stuck Out Tongue Winking Eye
Неее. Simple Smile Тези, които са починали са с две снимки - горе и долу. Просто са сгрешени тези долу на Есме и Фуат.

# 93
Не много вълнуващ финал. Така определям финала на сериала. Очаквах повече, вълнуващ, спиращ дъха и интересен . Затова че развалиха като цяло новия сезон трябваше поне достоен финал заради Мерт и Афра.
Нови зад кадър.

# 94
Здравейте,момичета Hug  Hug  Hug  Heart
Еве мерси за новата ни тема  Flowers Rose  
Рени,Мистери,Еве  благодарности и от мен  за всичко което сте правили и правите за нашата хубава тема и за чудесния ни сериал    Flowers Rose    Flowers Rose    Flowers Rose  Heart
Финалния епизод и ми хареса и не ми хареса.Не ми хареса ,защото имаше ключови сцени в които Ферит го нямаше ,но хайде ще предположа  ,че или Мерт е бил болен ,защото кой знае колко време са снимали сцената с фризера или е имал и други много важни ангажименти преди казармата и няма да гоня кусур за това.А ми хареса първо защото никой не умря и второ защото имаше няколко приятни СейФер сцени ,а също и успяха и да ме поразплачат на финала нашите иначе леко неспособни сценаристи.
Идеята с  видео дневника на Тешко ,с който той да се запознае с историята на семейството си беше хубава и по-много мил начин показа историята на Сейфер и на Чапкънчето.Е пропуснаха лошото и само хубавото споменаха ,но това е все пак финал ,а и е разказ за пред дете та така че бяха пропуснати някой така да се каже неприятни моменти.Всеки разказ допълваше историята ,а най-хубави и емоционални бяха разказите на Сейран и Ферит. Heart Споменаха и Фуат това много ми хареса ,а после на родословното дърво когато всички участваха в създаването му също беше много мил момент. Heart
Насълзиха ми се очите .,абе направо си поплаках Simple Smile на сцената със завръщането на Халис ,посрещането от семейството и радостта му като видя децата и после и родословното дърво много му хареса.Тук само липсата на Ферит развали малко момента за съжаление и на края 20 години по-късно ,Дуру ,Хатидже и Тешко пораснали как излизат от къщата и цялото семейство им маха ,а Ферит и Сейран едни такива мнооого красиви , еми хареса ми финала ,хубаво беше направен. Heart

тази сцена също беше много хубава с изпращането на Ферит като отиваше при Халис  Heart  Ферит и Сейран оф,оф,оф ами много хубавички бе  Heart

много е сладко това детенце Heart и как умничко и съсредоточено следеше какво говори Халис ,личи си коя е майка му  Heart

Ферит кво и вика на Дуру, малкия Латиф,че била   Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

от къде тръгнаха и докъде стигнаха нашите милички СейФер  Heart

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 16:55 от Eny87

# 95
  • Манчестър
Благодаря за новата тема Еве 🧿🤍🧿

# 96

🧄♾🤍🧿🪬

# 97
В Х пишат, че Афра е била видяна на летището. Споменава се и нещо свързано с YSL в Маями, но не разбрах за какво става въпрос.

# 98
В Х пишат, че Афра е била видяна на летището. Споменава се и нещо свързано с YSL в Маями, но не разбрах за какво става въпрос.

Някакво събитие

# 99
Прочетох и аз при Дарина, нейно момиче видяло Афито на летището.

Дуйгу Бенги, шефката на Based Istanbul и Хакан са в Маями за събитие на YSL, може би затова го свързват с Афра.

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 19:21 от Еванджелин

# 100
Момичета, изгледах епизода! Честно казано, можеше да е мнооооого по- зле и бях седнала с нагласата да гледам катастрофа, така че... приемам го като задоволителен финал. Simple Smile Имаха някаква концепция и макар да не я разгърнаха пълноценно, следваха я. Аз и на това съм благодарна.
Разбира се, че имам въпросителни, но си давам някакви отговори, които могат да минат за логични. Примерно отсъствието на Серпил, която до миналия епизод се беше сраснала с интериора на имението, си го обяснавам с това, че най- после се е омъжила и е в дома на своя любим. Ферит да даде своето "интервю" от стълбите в болницата си го обяснявам с това, че трябваше да се постигне по- голяма откровеност в признанията му. В присъствието на Сейран не беше възможна една такава изповед и обратно. В общи линии с всички и всичко карам на доизмисляне. Wink Имам теория за всичко!
Ретроспекциите не ме дразнеха, а ми носеха носталгия. Една ера просто приключи и ужасно съжалявам, че последният сезон изтече между пръстите ми като морски пясък и нищо от него няма да остане трайно в мен.
 Нямаше сцена, която да ме разплаче (това го ползвам като критерий за качество при драмите), но нямаше и такава, която да ме ядоса.
 Не ме остави съвсем безразлична сутрешната визита на мини Сейранчето в спалнята на родителите й. Знае кога и как да се появява ефектно. Не може да се отрече, че е същински Латиф. Wink Иначе, това дете е разкош!
Обещах да съм кратка, така че спирам. Това е моята версия за лаконичност, да знаете. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 19:48 от Fi79

# 101
Фи, любопитна съм за твоята теория. Не мога да намеря преведена с бг субтитри серията, затова да попитам: какво казва Ферит след сцената от 73Е? В Х пишат, че щял да разкаже останалото като се върне. Някои таят надежда, че това означава, че ще има продължение. Как стоят работите в Турция с прекъснати и продължени сериали? Възможно ли е да пишат "финал" и след няколко седмици да го продължат?

# 102
# 103
Ето, докарали Феро за раждането Grinning

# 104

🪬🧄♾🧿🤍

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 20:21 от BELL-

Общи условия

Активация на акаунт