Отговори
# 390
  • София
То освобождавано ли е, че пак да го наемат. Имаше снимка днес на един човек, сложили пак едни паравани на вратата, надписи ОГМ, все едно е строго секретно какво има вътре Joy

Пишат че имението е наето пак от ОГМ …

Афито прибра ли се от Америка?
Наш Рамо какво ли прави 😁
Афи нито едно стори не качва

Афи като Рамо потайна е станала. Бел, на тази марка май имаха и други дрехи двамата, може и да бъркам.

# 391
Имат, имат! За едни бели тениски с дълъг ръкав се сещам! И още сигурно има! 😜

# 392
Добра вечер,момичета!
А, дано да подготвят имението за новия проект на Афра и Мерт за Нетфликс🪬
Очаквам поне 10 епизода….
По 10 за примерно ….3 сезона
Ами да не са луди да пропуснат ОГМ..

# 393
Добър вечер,момичета  Kissing Heart
Ай еми ,че супер ще е ако Афито и Мерт пак работят заедно.И освен това в трети сезон на Чапкънчето имахме толкова малко красиви СейФерски моменти ,че направо си е задължително още едно сериалче или филмче с тях да имаме Hands Pray   Hands Pray  Hands Pray
И двете шампоанени реклами са готини ,но втората е по-весела. Simple Smile Мерт с чеиза си ли пристига  Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile

# 394
Хелоу Kissing Heart

Бая лоша идея, според мен, ама нейсе Smirk

# 395
Добро утро момичета!
Пожелавам хубав ден Simple Smile

# 396
Хелоу! 🫶
Най-гледаните сериали от 2020г. до сега!

# 397
Горките ние как ще издържим да “гледаме други на мястото на СейФер в Ялъто”. Кирилова ,аз не вярвам ,че  ОГМ пак са го наемали ,просто ако Онур е мислил да снима до юни месец сериала ни…..да е още наето от него. Много злоба и чудене как да се заяждат от другата тема има. Хора без работа.

# 398
Че на кой му пука за ялъто без Сейфер? Вчера гледах откъси от друг сериал, сниман там.  Ами нищо общо не видях, нищо не изпитах. Честно казано, само за сейферската стая ми беше мъчно, но след като я оставиха с оранжевото диванче, като Ферит заведе Сейран там, и за нея не ми пука.

Зад кадър на финалната серия

# 399
  • София
Рибарчето започва да се излъчва в Индия чрез Amazon MX Player. Ехо Райтс са го съобщили преди малко в Инстаграм.

# 400
Един за друг! 🤍🧿♾🧄🪬

# 401
Афито даде признаци на живот Heart Eyes

И парти с Корханови Grinning

https://www.instagram.com/reel/DFaTTzqNB_J

# 402
Здравейте,
Продължавам с епизодите от първи сезон , разбира се рибата я подминавам, но носталгията от липсата на сериала още не ме е напуснала.
Еве, този оранжев диван и на мене ми боде в очите. Как пък не го махнаха заедно с каката, ами дори ги сложиха тримата да играят с детето на него.
Иначе в Х много спомени от различни епизоди гледаме, което е хубаво. Скоро няма да се забрави този филм.
Опитах нещо друго да гледам, но за сега не се получава.

# 403
Афито се е върнало галиба Heart

# 404
Много е сладичка! 🧿
Афито се е върнало галиба Heart

Общи условия

Активация на акаунт