Отговори
# 495
Сикорски, уби ме с чорапите Grinning
Много сладък Рамо Heart

# 496
Христос возкресе,момичета.

Надявам се да сте си изкарали празника чудно,защото аз просто работих,но пък се накъсахме да се чукаме с колежките с яйца де.Очаквах войника с  друга униформа.Много харесвам моряшките униформи,бели с холанки,така се казват сините яки на униформите.Колан със златиста тока и бяла шапка с две черни дълги ленти отзад с котвички в края и остро деколте от което се вижда моряшката фанелка.Най-красивата униформа на военните.Но и тази става.Абе на хубав човек всичко му отива.Без да искам попаднах на едно награждаване,най-добър актьор и най-добра актриса.Наградиха актьорите от "Далечен град".Бях бясна.Как можаха да допуснат от ОГМ унищожаването на сериала?Колкото и да е интересен "Далечен град",колкото и да се гледа и рейтингите да са рекордни,колкото и добре да играят актьорите,не могат да стъпят и на малкия пръст на нашите.Като се сетя,че можеше и то напълно заслужено,нашите да са на върха още повече се вбесявам на Бончето и Онур.Но това е положението.Сега да очакваме,че с нови проекти ще "отвеят" и градове,и шербети,и всички.

# 497
Добро утро, мацки! 🫶

🧿🤍🪬♾🧄

# 498
Хелоу, девочки Stuck Out Tongue Winking Eye

Днес бил много хубав ден Heart Eyes
Преди 2 години Sunglasses

https://x.com/memo_spm/status/1914194360649867576?t=Jhqo3XaHwqUFT7jXduQ2sg&s=19

# 499
Здравейте, момичета Simple Smile Надявам се да си изкарвате хубаво почивните дни.
Преди малко посетих кварталното магазинче, понеже племенника искаше някакви неща пък аз не мога да му кажа не Grinning
Нещото, което ми грабна погледа беше една панда. Напомни ми за Афра и нейната любов към пандите. Та нямаше как с племенника да не купим тези бонбони Wink

# 500
Ох ,помните ли края на този епизод. Колко ли са псували Феро заради Пелин. 💁

# 501
Христос Воскресе! Много здраве, щастие и благополучие за всички! Hands PrayHugHeart

# 502
Красива! 🤍♾🧿

Според мен снима реклама за ДеФакто. Гримьорката, която е отбелязана на сторито е гримирала Афито за ДеФакто преди!

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 20:36 от BELL-

# 503
Бел, дали няма да е за Юлкер? Скоро снима за Дефакто, вчера се питаха из Х за шоколадите.

Май никой не писа тук, че Dimes спряха да следват Мердо, вероятно договорът е изтекъл, не е подновен.
Друго интересно, Афито последва техническия директор на Галатасарай - Окан Бурук. За който не знае, тя е/беше върл привърженик на Фенербахче.

# 504
Красива! 🤍♾🧿

Според мен снима реклама за ДеФакто. Гримьорката, която е отбелязана на сторито е гримирала Афито за ДеФакто преди!

Най-вероятно да, гримьорката вчера е качила стори от същото място като Афра, поне лампите ми изглеждат същите

# 505
Еве, може и за шоколадите да е. Разгледах профила на гримьорката и там видях, че за Дефакто я е гримирала., а и за тях Афито нали имаше и лятна реклама миналата година за бански.

# 506
  • София
На мен сторито веднага ми напомни на една снимка с точно такова червило, която изтри. Беше в колата, с шапка и намигаше. Оказа се, че е снимала за Юлкер тогава.
Анабел, намери ли си за скандалите вчера в Х, ако не си по-късно или утре ще пиша.

# 507
Лапенцето Ада, отговаря на въпроси в инстаграм

Има и още, но не ми се правят снимки сега

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 22:37 от BELL-

# 508
На мен сторито веднага ми напомни на една снимка с точно такова червило, която изтри. Беше в колата, с шапка и намигаше. Оказа се, че е снимала за Юлкер тогава.
Анабел, намери ли си за скандалите вчера в Х, ако не си по-късно или утре ще пиша.

Не съм, затова попитах защото не разбрах какви драми пак ставаха

# 509
Охааа! 🤍

🧿♾🤍🪬🧄

Общи условия

Активация на акаунт