Отговори
# 510
Афито и Лютфиш

# 511
Добър вечер  Hug Hug  Hug
Уау мноооого секси и красива е Афито с руса коса и с това червено червилоооо Heart
И моряка ни се появил  Simple Smile много сладък и добре изглеждащ е Heart

# 512
Афи Heart
С познат и емблематичен аксесоар ! Heart

# 513
https://www.instagram.com/reel/DIulEDwIQhm/?igsh=MXdqanZlOGFtMHhs

Нов репортаж с Афра с превод на руски.

# 514
Добро утро, момичета! Heart

Лека работна седмица! Heart
Афи финно прецака така наречените журналисти като отиде с майка си да се забавлява.Лиши ги от възможността да метнат клюкарски заглавия на "репортажа".Затова новият цвят на косата се превърна в анкета "харесва ли ви " под публикациите им.Жалки смешници!

# 515
  • София
Били са на рожден ден. Много й отива на Афра този цвят, преди доста време беше писала, че ще се изруси и вече има такава възможност.

Анабел, Афра е харесала този пост на Гюлсерен.

Затова имаше хаУс в Х. Честно казано, не знам и какво толкова му разсъждаваха и се караха.

Отново са носили с Рамо една и съща марка дрехи COS

# 516
Гюно Kissing Heart

Сикорски, тюх, язък Stuck Out Tongue Winking Eye

# 517
Били са на рожден ден. Много й отива на Афра този цвят, преди доста време беше писала, че ще се изруси и вече има такава възможност.

Анабел, Афра е харесала този пост на Гюлсерен.

Затова имаше хаУс в Х. Честно казано, не знам и какво толкова му разсъждаваха и се караха.

Отново са носили с Рамо една и съща марка дрехи COS

.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 09:04 от anabeell

# 518
Анабел, едно момиче в Х води хронология на дневния хаос за Афрамите. Там има инфо за всичко, щом ти е интересно Smirk

# 519
Анабел, едно момиче в Х води хронология на дневния хаос за Афрамите. Там има инфо за всичко, щом ти е интересно Smirk

Не ми е интересно, а искам да си получат заслуженото. Защото ми писна да обиждат. Мисля че всеки е свободен да прави каквото иска, но в нормалното. Ще изтрия поста си, защото явно съм досадна

# 520
  • София
Анабел, този профил пише тези неща от поне две години. Онзи ден го докладвах за обиди и нещо от сорта, върнаха ми отговор тази сутрин, че не нарушава правилата, но ако мисля, че грешат да докладвам отново.
Една друга девойка, Пърл, се опитва сега да направят така, че да й закрият профила, но не знам. За мен е по-добре да блокираш и да не четеш, такива винаги ще има. Предполагат, че тази прави и фалшивите профили. Жената си има проблеми, няма да спре, докато не си намери друг обект на омраза.

# 521
Здравейте, момичета!

Понеже Анабел си е редактирала поста не разбрах за кой профил говори, но предполагам, че е на онова недоразумение Tanya незнамси коя. Тази е абсолютна ненормалница и не си струва да се занимава човек с нея. Предполагам, че ако Бейза се заеме с тази по официалния ред с едно дело, тази идиотка сама ще си закрие профила, но сигурно не им се занимава.

# 522
Афито и като блондинка е много красива! 🤍

🤍♾🧄🪬🧿

# 523
Кефи ме Афра как докато я питат за раздяла с Мерт тя им тръшва вратите с усмивка. 🤣

# 524

Общи условия

Активация на акаунт