Отговори
# 525
Рамо е бомба! 🤍

🤍♾🧄🪬🧿

# 526
Шип на размазани снимки Grinning

И Рамо от Сандоканския му период
 Sunglasses

Да мушна и Афито Heart Eyes

# 527
  • София
Нова снимка на Лизбон

# 528
Много ми липсват вече! 🤍

🤍♾🧿🪬🧄
Кога сме на клетва? На 30 април ли беше?

# 529
Бел, да, коментира се 30 април като дата за клетвата.

# 530
Здравейте, момичета
Наистина не знам някои хора нямат ли си техен живот и нямат ли си друга работа освен само да обиждат и да гледат кой с кой спи.
Гледам сега,че солотата в Х пак са луднали,че Афрам не били заедно вече. Несшлиха е последвала някакъв мъж в Инстаграм и сега всички коментират, че това е новото гадже на Афра. И той бил в Маями по същото време като Афра. Не съм се задълбочавала повече и нямам точни данни за тази лудост.
Но хора това е несериозно - ако утре ме снимат мен с Афра какво, обратни ли ще ни изкарат. Че спим заедно за забавление по женски.
Направо не ги оставят Афрам на мира. Животът си е техен, могат да си правят каквото искат и не дължат на никой обяснение.
Явно на феновете им стана скучно и се чудят откъде да си изсмучат от пръстите нещо си.
Ох колко ми липсват Сейфер Simple Smile

# 531
Здравейте, момичета
Наистина не знам някои хора нямат ли си техен живот и нямат ли си друга работа освен само да обиждат и да гледат кой с кой спи.
Гледам сега,че солотата в Х пак са луднали,че Афрам не били заедно вече. Несшлиха е последвала някакъв мъж в Инстаграм и сега всички коментират, че това е новото гадже на Афра. И той бил в Маями по същото време като Афра. Не съм се задълбочавала повече и нямам точни данни за тази лудост.
Но хора това е несериозно - ако утре ме снимат мен с Афра какво, обратни ли ще ни изкарат. Че спим заедно за забавление по женски.
Направо не ги оставят Афрам на мира. Животът си е техен, могат да си правят каквото искат и не дължат на никой обяснение.
Явно на феновете им стана скучно и се чудят откъде да си изсмучат от пръстите нещо си.
Ох колко ми липсват Сейфер Simple Smile

Тези хора не могат да разберат, че това че приятелите на Афра следват някой мъж не означава че той е гадже на Афра, а това че е бил в Маями по същото време е страшна тъпотия, при положение че всеки може да отиде на това събитие

# 532

Анабел, солотата, които плюят Мерт или Афра много добре знаят как стоят нещата, но се правят на ударени и понеже мразят единия или другия леят простотии на килограм.

# 533
  • София
И аз доскоро си мислех, че солотата са наясно с нещата и само си говорят какво им се иска, но се оказа, че не е така. Има такива, които вярват в тези тинтири минтири теории. Това само показва колко не познават уж любимите си актьори.
Значи вече проверяват и кой е последвала Неслишах 🤦‍♀️

# 534
И аз доскоро си мислех, че солотата са наясно с нещата и само си говорят какво им се иска, но се оказа, че не е така. Има такива, които вярват в тези тинтири минтири теории. Това само показва колко не познават уж любимите си актьори.
Значи вече проверяват и кой е последвала Неслишах 🤦‍♀️

Всъщност си права, Мистери. Сигурно има и такива лауреати, които вярват.😁

# 535
Солотата са си солота и грам няма да се променят каквото и да стане.Не си струва да им се обръща внимание.Колкото до Афра и Рамо, не искат да говорят за личния си живот и са си прави,но досега винаги са давали знак какво е положението между тях, по собствен начин,когато решат и без да се обясняват.

# 536
Ако можеше поста ти да говори Мистери 😂,ще ни  трябва валидол
Алев и Несли

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 18:55 от Албенаа

# 537
Аз пък такива глупости не съм чела никъде от доста време! Обаче, ако това с последването е критерий, то значи Афито бая гаджета е “хванала” в Маями! 🤣🤣🤣

# 538
  • София
От акаунта на сериала в Х ни питат намираме ли връзка межда Латиф и Дуру

https://x.com/yalicapkinidizi/status/1914713654966051065

# 539
Афито беее! 🤍🧿♾

Общи условия

Активация на акаунт