Отговори
# 540

Аууу на Принтера феновете бая са се напънали 🤣

# 541
Аха и аз се впечатлих от това! Чак пък толкова да я харесват? Принтеровият фандом пасти да яде! 🤣🤣🤣

# 542
Добро утро, момичета! Пожелавам много слънчев ден Simple Smile

# 543
Добро утро, дами Kissing Heart Хубав ден ви пожелавам и аз Sunglasses

И тези младежи Heart Eyes

# 544
Хелоу, мацки! 🫶

Радост за очите ми днес! 🤣
Скрит текст:

# 545
Хелоу, мацки! 🫶

Радост за очите ми днес! 🤣
Скрит текст:

Здравейте, момичета!

Малко да позлорадствам и аз. 😜 Шнура дали е доволен, че едва на 10-ти епизод и Кралят хукна надолу по пързалката?😎

# 546
От кога я чакам тази "пързалка".Язък му за дългогодишния замисъл.Искам даже и сезона да не завършат,предсрочен финал както го скопосаха нашия сериал.

# 547
Язък за опита на всички, които участваха в този проект Златно момче. Още не мога да повярвам как с лека ръка го заличиха. Убиха си златната кокошка. А имаше толкова много зарязани теми, които можеха да възродят и да пишат пък и нови такива. Искам сега всички сериали на Шнура да рухнат. Знам звучи грозно,но този човек не заслужава да получи повече каквото и да било.
И сега след дъжд качулка,след като сериала свърши вече какви са тези активности от официалния профил. Те когато трябваше да го рекламират никакви ги нямаше. Сега какво са се присетили да пускат анкети и други неща. Заляза им славата. Като не проявиха уважение към феновете сега какво искат. Взаимодействие вече през крив макарон. Идиоти ненормални, съсипаха всичко.

# 548
Здравейте.
Някой получи ли съобщение на телефона си за земетресение?
В Истанбул,5.8 по Рихтер...
Чак указания какво да правя,защото ще има вторични трусове и ми пише на 266 км от вас.
От Гугъл май,така и не разбрах...стреснах се..
Синът ми също е получил,съпруга ми не.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 13:41 от Милена Тодорова 756835

# 549
Здравейте, момичета!

От 5.8 до 6.1 по Рихтер удари Силиври.В Истанбул са го усетили силно.В Бургас здраво ни разлюля,хем сме на трети етаж.Съобщение не получих,нито колегите.Току що втори.Дано хората са добре в Турция.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 13:08 от Sikorski

# 550
Аз не го усетих и не съм получила съобщение. Дано всички хора са добре.

# 551

Чак обувките си обуй,избягвай сградите,стой на безопасно разстояние и т.н. То хубаво,че ни предупреждават,ама малко след дъжд качулка..
Дано хората са добре и няма поражения по сгради..

# 552
В Бургас бая се усети и то два пъти. Бръмна ми главата,
Здравейте.
Някой получи ли съобщение на телефона си за земетресение?
В Истанбул,5.8 по Рихтер...
Чак указания какво да правя,защото ще има вторични трусове и ми пише на 281 км от вас.
От Гугъл май,така и не разбрах...стреснах се..
Синът ми също е получил,съпруга ми не.
Може да са забранени тези съобщения , трябва да проверите в настройките на телефона, на съпруга ви!

# 553
И аз получих съобщението след дъжд качулка.Ако съм излязла боса да се върна да се обуя.Боже! Head Band Пишат,че може да има сериозни щети по инфраструктурата в Истанбул,и не само.Сега пък казаха,че няма щети,което е добре.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 14:02 от Sikorski

# 554
  • София
Дано няма по-силни, в Истанбул е вторично това, доколкото видях. Не е толкова силно, че да има щети. Хубаво е, че изпращат съобщения, може децата да не знаят какво се прави все пак, не знам кога са изпратени. В София нищо не се усети.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 14:04 от MysteryG

Общи условия

Активация на акаунт