Отговори
# 210
  • СОФИЯ
Здравейте момичета,
Правде хи-хи-хи. Ние можем да не се видим в София, ама определено в Плевен може и да се засечем Mr. Green. Ние също ще ходим другата седмица за Великден и ще седим 5-6дена. Много често се случват такива работи. Тук дадени хора не ги виждам, а живеем даже в един квартал, а като отидем там се засичаме по сто пъти.
НЕ сте активни днес много много, ама нормално е де. Все пак мъжете са си с нас.
Лека и спокойна вечер!

# 211
Марти, лек път!! Да изкарате добре!
Правде, хаха, ами става - догодина!
Дядо ни докара туй нещо и сега голямо борене пада
Сега пазаруват с мъжа ми за утре - нали риба се готви за цветница! Честит имен ден на всички цветенца и дървенца между мами и дечица!!!!!!!
да споделя и огромната си радост (мерси на Пачи, че ме подсети да погледна за концерти!!) - отиваме на Бьорк и на Еър!!!!!!!!!!!!!!!!! Племенницата ми обожава Депеш и Бьорк - за Депеш й намерих в София, ама за тва по-трудно...Ако някога ви се падне да я видите на живо - страхотно изживяване е!!

Весел празник!

# 212
  • Пловдив
  bouquet
Здравейте!Честитта Цветница!
Честит имен ден на Цвети, Нуша и Калина!Да са живи и здрави и много щастливи!Честит имен ден и на всички останали, които празнуват на този хубав празник  !
 bouquet

# 213
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ

Момичета колкото повече наближава толкова се притеснявам. Въпреки че скоро минах по този път. Казват ,че второто бебе не си изчаквало термина, ако е тока няма да дочака и тати да си доиде, може и по мъничко да се роди
Вече сте ги забравили тези вълнения нали

# 214
Благодаря, момичета!

Честит имен ден и от мен на ЦВЕТИ и Нушето (която не е влизала от мнооого отдавна)

Честит празник на всички нас! (нали всички жени са цветя, а всички мъже дървета;-) )
Нека здравето и щастието не ни напускат!
Карчита, наистина съм позабравила някои моменти, но това трепетно (хич не я харесвам тази дума, но в момента не се сещам за друга) си го спомням много добре! И сега като се сетя за първата ми среща с Калина и ми се свива под лъжичката, обливат ме топли вълни...ама че описание дадох, но то си точно като влюбване тази първа среща.... Карчита, отплеснах се, а исках да кажа, да се заредиш с прекрасни мисли, каквото е писано, това ще стане, не мисли, че няма да изчака термина, не "предизвиквай" бебето да излиза по-рано! Те нали усещат нашите настроения... А и скоро четох за активното раждане, та процеса на раждане се нарича "изгонване" на бебето, и с медитация, самовнушение и рисуване на подсъзнателни образи, можеш да предизвикаш раждането си, и да го направиш по-леко, мога да ти пратя линкове, ако те интересува.....
Май се поолях, извинявам се за което Embarassed
Викиииии, каква е изненадата на Дан тази година, ще се пръсна от любопитство вече!  Hug  bouquet

# 215
А от мен е тазсутрешното кафенце!
Да ви е горчиво! Simple Smile

и нещо за да ви е сладко!

# 216
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАМИ И ДЕЦА С ПРЕКРАСНИ ИМЕНА НА ЦВЕТЯ

Правде - ако се събирате в сряда , пишете и мен. Но пак зависи от часа , защото Еми спи от 2до 4.
Дано времето да позволява срещата да е навън.

Последна редакция: нд, 01 апр 2007, 09:28 от mama Ilq

# 217
  • Бг-мама

Честит празник на Калина ,Нуши и Цвете!!!!!!
Живи и здрави  и много щастливи !!!!!!!  Hug Hug

# 218
  • Добрич
Честит празник на всички, които днес празнуват и по-специално на Цвети, Цветина, Нуша и Калина! Да сте живи и здрави и името ви да ви носи късмет!  Hug

Хубав ден!   bouquet

# 219
# 220
  • Варна, морето и сините вълни!

Честит Имен ден на всички цветя! Да са живи и здрави и нмого красиви!

Честит праник на всички!

МНого съм кратка, но се боря с две сополанчете, кашланчета, едното от които с добри температурни градуси... Confused Не ставам за майка. Все са ми болни децата ве  smile3514 smile3511

# 221
Здравейте и от мен!
Влизам да ви кажа,че сме добре,цял ден метлосваме по разходки,на Ивко му избиха горните кучешки зъби,бърбори все повече и по-нови думички... Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЦВЕТИ,КАЛИНА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ,КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,МНОГО ЩАСТЛИВИ И ИМЕТО ВИ ЗАКРИЛЯ И НОСИ МНОГО КЪСМЕТ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК
!

И една лоша новина,Ани и бебчо ги вдигнаха в Добрич,защото не е минала жълтеницата на бебко!Много ми е тъжно!А утре щяха да ги изписват.... Sad
Дано се оправи по-скоро мъничето! Praynig
Лек ден ви желая!  bouquet

# 222
  • СОФИЯ

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ХОТМАМЕ, КЪДРОКОСКЕ, ЦВЕТИНА, ЦВЕТИ И малка КАЛИНА

Да сте живи и здрави, с много късмет! Имената да ви носят много любов и щастие!

# 223
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ДВЕТЕ ЕЛИЧКИ-КАДРОКОСА И ХОТМАМА!
ЖИВИ,ЗДРАВИ,МНОГО ЩАСЛИВИ И ОБИЧАНИ
!

# 224

Честита Цветница на всички и най-вече на именничките!
Да сте живи и здрави и да ви е цветен живота!

Общи условия

Активация на акаунт