Термин Декември 2025 👶

• 31 300
  • 700
  •   1
Отговори
# 15
orhidealover, разбира се, винаги можем на лично : ) Моят термин се пада 11.12
Skady - и ние бяхме супер шокирани, въобще не сме очаквали такова нещо. Веднага го видя, буквално в момента, в който вкара ултразвука. Чапанова беше много щастлива също, за пръв път я видях истински усмихната и засмяна - просто си личи, че това да прави бебенца ѝ е каузата и щастието на живота от сърце.
И имайте предвид всички, че датата често не съвпада с цикъла. По цикъл трябва да съм 6+3, но ние следяхме изкъсо овулацията с ултразвук и беше цели 4 дни по-късно от очакваното.

# 16
Здравейте, мами! Blush Записвам се и аз тихо тихо с термин на 15.12 Heart
Може ли да споделите дали следите развитието чрез приложение на телефон и ако да - кое е приложението?
Пожелавам леко бременеене на всички ни. Hug

# 17
Ние го следим в този сайт : https://www.prenatal-denk.bg/instrumenti/kalendar-bremennost-po-sedmitsi/#6
Иначе приложенията дават обща информация, но за подробности трябва да се плаща. Не съм плащала, стори ми се много излишно. Бях с Flo, което ми е приложението за цикъла по принцип. Има pregnancy mode. Нищо особено, само където показваше как изглежда бебето. Нулева информация за всичко останало. На МЖ съм изтеглила Period Tracker и там има Pregnancy mode и малко повече инфо като цяло. Ето как изглежда :
Скрит текст:

# 18
Мина и нашият втори преглед. Всичко е наред засега, чухме пулс и видяхме точицата. На мен ми е втора бременност и както и предната ще съм на терапия с Аспирин почти до края. Назначиха ми изследвания и ми изчислиха периода за БХС и морфология. И ми казаха да отида на преглед преди това само ако имам притеснения... но аз все пак запазих час за началото на май. Струва ми се доста време до 10 юни,  ако трябва да чакам феталната.. вие колко често ходите на прегледи? От следящите се  в Надежда някой при д-р Павлова? Знаете ли колко напред вървят часовете при нея?

# 19
На мен лично ми се струва ужасно далече 10 юни. Мен ме гледат всяка седмица, но може би заради предишните аборти.
Прочее, при мен има леко кафяво зацапване. Изпаднах в адска паника когато го видях, но при прегледа при Чапанова каза, че е стара кръв, че е нормално и видяхме ембриончето, че си е там, има пулс и няма никакви видими следи за проблеми. Но въпреки това съм ужасно притеснена...

# 20
Здравейте на всички!
Записвам се и аз с термин 13.12.
Първа бременност ми е и съм много уплашена от всичко известно и неизвестно, което предстои. Бях на първи преглед за потвърждение преди празниците и май не случих на гинеколожка, защото беше доста дръпната и трябваше да ѝ тегля думите с чингел от устата, но както и да е.
В събота започна гаденето, а при вас как е?

Ще следя групата с голям интерес!
Поздрави!

# 21
Аз все още не съм била на лекар. Записах час за началото на май, само тогава имаше там, където искам. Така се изкушавам да отида утре някъде на частно, просто да ме видят и да кажат всичко наред ли е. Не знам как ще издържа още 10 дни до прегледа. Мъжът ми ме спира, казва ми да не си втълпявам само глупости.

Симптоми нямам, като изключим 1-2 пъти гадене и един ден силно главоболие. Терминът сама си го изчислявам за 19.12.

# 22
Здравейте и от мен! Записвам се и аз много, много тихо с термин 19ти декември.
Днес бях на преглед на 8ми ден от закъснениета ми, като единственото, което се видя е гестационен сак с размер 7 мм. Тъй като продължителността на цикъла ми е по-дълга около 31 дена според лекарката това е нормално. Викат ме на преглед чак след три седмици за да се установи наличието на жълтъчно мехурче и пулс. Страшно много се притеснявам дали размерът на ГС не е твърде малък и нямам представа как ще издържа още три седмици…

# 23
Ако не искаш да се притесняваш пусни си утре ЧХГ и после след 48 часа пак. Ако се удвоява - значи всичко е наред и ембриона се развива добре.

# 24
Аз вече си видях бебето и чух сърцебиенето му. Мъничко, разбира се, но за сравнение с черната точка от предния път промяната е поразителна.
Невероятни неща правят телата ни, дами. Поне знам, че си струва да ми е лошо.

# 25
Здравейте! Нормално ли е все още в 6+4 да се усещат от време на време леки болки и тежест в кръста като ПМС? Мислех, че това е в по-ранна бременност и вече след 6-7 седмица да изчезва. Днес съм почти цял ден с напрежение в кръста. Малко съм притеснена.. На преглед съм в четвъртък

# 26
Здравейте! Нормално ли е все още в 6+4 да се усещат от време на време леки болки и тежест в кръста като ПМС? Мислех, че това е в по-ранна бременност и вече след 6-7 седмица да изчезва. Днес съм почти цял ден с напрежение в кръста. Малко съм притеснена.. На преглед съм в четвъртък

Аз имам, 6+2 съм. Пия нош па за тях.

Момичета от София, препоръчайте следящ АГ, който отговаря на вайбър и сте доволни.

# 27
Здравейте, и аз се записвам. Първа бременност ми е и термина е 3.12. Пулс чухме още в 6г.с. Hug Днес бях на преглед отново и като гледам снимките от предния път и днес, не мога да повярвам за 2 седмици каква разлика има. Smile

# 28
Ето ни и нас с пулс в 7+4 г.с. Всичко върви добре, ембриончето отговаря на 7+6 даже.

# 29
Отново съм аз с моите притеснения… Около дните, когато трябваше да ми дойде бях с повече и по-изразени симптоми на бременност. Сега 10тина дена по-късно симптомите намаляха. Някоя от вас усети ли такава тенденция?

Общи условия

Активация на акаунт