Ипотечен кредит при доходи от чужбина?

• 292
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, работя в чужбина и понеже в България условията за кредити са по-изгодни, а и жилищата по-качествени/нови ми се иска да си купя там жилище. Целта е да си вложа спестяванията, но разбира се ще ми трябва и не малка сума кредит.

Има ли някой тук опит с взимане на кредит с доходи от чужбина? Или можете ли да ми препоръчате кредитен консултант, който е запознат с темата? Досега съм се консултирала само с такива тук (Германия) и нямам грам понятие как седи въпросът с кредити в България.

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 18:23 от Antiohia

# 1
Здравейте!
Почти е невъзможно българска банка да Ви отпусне кредит, ако нямате доказуеми доходи от българска компания - по чисто технически причини, за да проверят и удостоверят в различни информационни системи кредитоспособността Ви, работодателят трябва да е български. Все пак можете да пробвате с професионални посредници, които познават системата отвътре и могат и да успеят да измислят някакво решение - препоръчвам Winners Group, които успяха да помогнат с обратния на Вашия казус - при доходи в България ипотека в чужбина Simple Smile

# 2
# 3
Някой знае ли как се използват услугите  на процесуален представител вместо съдлъжник?

# 4
Процесуалният представител обикновено е адвокат. Каква е връзката със съдлъжника?

Общи условия

Активация на акаунт