iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 136

• 43 887
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
Елора, раздел K-Beauty  -  https://bg.iherb.com/c/k-beauty?sr=2

# 406
Благодаря, първия продукт, пяната го запазвам.
Той сваля ли сс крем? Доколкото разбирам почиства лицето.
Не е измивен продукт това .Нещо като по-концентриран тонер е , слага след почистване на лицето .

# 407
Нещо като серумче явно.
А може ли вместо крем да се ползва.
Моята кожа особено лятото е мазна и не слагам често крем.

# 408
Нещо като серумче явно.
А може ли вместо крем да се ползва.
Моята кожа особено лятото е мазна и не слагам често крем.
Вземи си някой по-лек крем , с него ще запечатваш активите от предходните продукти .
Simple Smile  това е корейската грижа -двустъпково почистване, наслагване на продукти / тонер, есенция, емулсия, серум/ампула и крем и обезателно слънцезащита сутринта .

Денис ,  Сенолитичен активатор служи за по-добро усвояване на сенолитиците ,така ли ?
Мисля да взема него и кверцетина ,който каза ,че е хубав , Спермидин  и този https://bg.iherb.com/pr/life-extension-bio-fisetin-30-vegetarian-capsules/113500

Как да ги съчетая с колаген , ресвератрол, максихеър +  и омега 7 .
За сенолитиците беше писала ,че се пият няколко месеца и после почивка , правилно ли съм запомнила ?

# 409
Често използвам само серуми. Особено лятото сега.
Имам с q10, цинк и ниацианамид и един микс от много плодове и зеленчуци.
И като стана сутрин  нанасям там каквото ми скимне и не слагам никакъв крем.
Вечерно време малко слагам.
То как да разбера кой крем е по-лек?
Невинаги и пише.

# 410
Често използвам само серуми. Особено лятото сега.
Имам с q10, цинк и ниацианамид и един микс от много плодове и зеленчуци.
И като стана сутрин  нанасям там каквото ми скимне и не слагам никакъв крем.
Вечерно време малко слагам.
То как да разбера кой крем е по-лек?
Невинаги и пише.
Моята кожа се изсуши доста заради критическата и не мога да ти препоръчам .Влез в темата за азиатската козметика ,ако си кандидат фен на корейската грижа Simple Smile

Слънцезащита пак да кажа -задължително, независимо от сезона !

# 411
Може ли линк към темата.
Аз като спрях цигарите и не ми е вече така суха и грапава.
Е, като дойде критическата ще видим какво ще стане Grinning

# 412
# 413
  • Europe
Благодаря, първия продукт, пяната го запазвам.
Той сваля ли сс крем? Доколкото разбирам почиства лицето.
Ами аз само с фондьотен съм пробвала, просто сякаш го разтопява или разтваря и го избърсваш лесно. Но аз обичам след това пак да се измия с вода или с мицеларна вода да обереш останалото и да затвори порите, защото се страхувам да не ми излязат пъпки. Иначе на очите няма проблем.

aleina, щом е толкова течен тонера, може да го слагаш на тампон за почистване на грим и така да нанасяш на лицето.

Да, но така продукта отива в тампона, затова с пръсти се препоръчва. То идеята е да напои кожата, а не да изтриеш с напоен тампон, както с мицеларна вода. Но и така ще стане, да.

# 414
  • София
Стават Simple Smile
На Forest Leaf е мултиколаген, ако ти харесват или ги предпочиташ?!

Denis може ли мнения за тези колагени?
VSI-01854  това е колаген тип II - хубав избор, същия като NOW-03134
FRL-87576 мултиколаген - става
Сега приемам NOW-03134

Денис, привет! Flowers Sunflower
Три въпроса:
Скрит текст:
1.Препоръчай нещо от сайта против задържане на течности/ а може и не само от сайта- като чай или друго/
2. Силимарин комплексът на Калифорния колко време се пие и колко почива или може да не се почива, ако се пие по едно /между храненията/? Ето този https://bg.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-silymarin-comp … ie-capsules/62027
3.Шафранът може ли да се пие заедно с Б комплекс след храна или трябва да е на гладно?
Благодаря ти Heart ExlFlowers Four Leaf Clover
Здравей!
1. ето предложения:
https://bg.iherb.com/pr/allmax-hydradry-84-tablets/107989
https://bg.iherb.com/pr/now-foods-water-out-fluid-balance-100-veg-capsules/15373
https://bg.iherb.com/pr/mhp-xpel-diuretic-maximum-strength-caffe … 0-capsules/143267
+ прием на повече вода
2. колкото дълго време искаш, особено ако е ниска доза ( напр. на 4-5 месеца прием - 20-на дни почивка, нещо такова)
3. шафран - на гладно, с вода, час преди хранене... В-комплекс се приема след хранене
( ако искаш ги приемай и заедно - ако не бъркам, ти приемаше някаква подобна добавка - шафран + В-та)

Денис ,  Сенолитичен активатор служи за по-добро усвояване на сенолитиците ,така ли ?
Скрит текст:
Мисля да взема него и кверцетина ,който каза ,че е хубав , Спермидин  и този https://bg.iherb.com/pr/life-extension-bio-fisetin-30-vegetarian-capsules/113500

Как да ги съчетая с колаген , ресвератрол, максихеър +  и омега 7 .
За сенолитиците беше писала ,че се пият няколко месеца и после почивка , правилно ли съм запомнила ?
Да, точно така (сенолитичния активатор, подпомага сенолитика)
Да, комбинацията която си избрала е много добра и ще има по-силен ефект.
Има различни протоколи на прием:
- напр. 1-2 пъти в седмицата, в по-високи дози, повтаря се след 1 седмица и 1 месец.
- 2-3 последователни дни, всеки месец
- 4-5 последователни дни на всеки 3 месеца
- и т.н.
На гладно: първо е Ресвератрол и след 40 мин Физетин. Физетин и Кверцетин, може да се приемат на един прием ( имат синергично действие)
Колаген - поне час след Физетин или преди някое друго хранене. Maxi hair + Omega 7 - след хранене.

iHerb® Код:  YUL919
- въвежда се след друг код

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 21:58 от denis©

# 415
  • София
Елора, и моята кожа е мазна и с по- широки пори. Ползвала съм този крем за мазна кожа от сайта, лек е и бързо попива.

От  тонерите/ серумите, които нанасям преди крема, съм доволна от тези

Idealove е корейска козметика, а този на Frudia осезаемо свива порите.
П.П.от телефон не ми се получава да дам линк, затова поствам снимки на продуктите.

# 416
Одеве ги видях тези frudia.
Ама много мънички, само 10 грама кремче, то мостра направо.
Ама видях сега и големи разфасовки.
То може би първо да се опита малкото.

# 417
  • София
Да, и голяма разфасовка има. На Frudia съм ползвала и другите два крема от серията- жълт и лилав, също са хубави, но една идея по- бързо се омазнява кожата.

# 418
  • Berlin
IDEALOVE са марка на iHerb за “корейска” козметика. В кавички, защото не е корейска компания, а шапката, под която сайтът си прави и продава корейска козметика. Аз затова съм малко скептична към тях. Пробвах им шийт маската с кокос и хич не останах впечатлена.

Моят код - DCN033

# 419
  • София
IDEALOVE са марка на iHerb за “корейска” козметика. В кавички, защото не е корейска компания, а шапката, под която сайтът си прави и продава корейска козметика. Аз затова съм малко скептична към тях. Пробвах им шийт маската с кокос и хич не останах впечатлена.

Моят код - DCN033
Тази подробност не я знаех, но съм супер доволна от всичко-  кремове,серуми, тонери. Много леки  и приятни са. Въпрос на вкус. Освен тези по- горе, има и други, които съм ползвала, но са discontinued и затова не ги постнах.

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 09:42 от stelaartois

Общи условия

Активация на акаунт