iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 136

• 43 714
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
I R не качваш кила, защото явно приемаш толкова калории, с колкото да поддържаш едно и също тегло. Той приема много калории, с цел качване на тегло, а те минават и си заминават все едно не ги е усвоил…

Според мен, при така описаната ситуация, ензимите няма да му навредят, но и аз не виждам как от тях ще качва по-ефективно тегло?! Пази Боже, от тях да се качваше, де, че по едно време приемах доста. Simple Smile
Не разбирам какво означава фразата "не усвоява калориите"? Мисля, че е смислово погрешна.

# 541
А как се казва когато се пръскаш от ядене но не качваш килограми 😁

# 542
  • София
Мисля, че сама ще се обедите, че това не му е проблема. Не е първият няма и да е последният дето се "пръска" от ядене и си седи слабичък.

# 543
А как се казва когато се пръскаш от ядене но не качваш килограми 😁

Джакпот от генетичната лотария. Mr. Green

# 544
Може. Въпросът е че сега иска да пие ензими и аз трябва да ги купя 😁

# 545
Денис, искам да те попитам, как се приема това желязо?

Пристигна преди седмица и започнах да го пия на гладно, далеч от прием на млечни продукти. Обаче днес се зачетох в опаковката и видях, че пише че е най-добре да се приема с храна. И сега не знам на гладно ли да е или с храна.

# 546
Може. Въпросът е че сега иска да пие ензими и аз трябва да ги купя 😁

Купи, няма лошо. Simple Smile Както казах, от полза ще са му вероятно.

Аз май бях най-доволна от тези, а съм пробвала над дузина вида: https://bg.iherb.com/pr/now-foods-optimal-digestive-system-90-veg-capsules/7251

Между другото, съветът ми към всички е да внимавате с приема им, защото от един момент нататък имах чувството, че много започнаха да ми дразнят стомашната лигавица, тип "гастритен дискомфорт". Не знам дали е от тях, разбира се, може да е имало друг проблем. Аз ги приемах и доста време, де - над 2 г. Към момента не вземам, но може пак да почна на някакъв етап.

Код за отстъпки: CWG5069

# 547
Имам въпрос относно приложението на ихерб за телефони.
Налага ли ви се всеки ден да се логвате?
Вече всеки ден ми се налага. Не ми помни, просто след няколко часа ме изхвърля и трябва да се логвам.
Има ли как да се оправи.
Не ме пита дали пази паролата.
Днес примерно ме беше разлогнало, скоро не ми се беше случвало, преди време пак така ми се получаваше, нямам представа каква е причината, но така периодично си ме изхвърля и иска да се логна наново.

# 548
  • София
Денис, искам да те попитам, как се приема това желязо?

Пристигна преди седмица и започнах да го пия на гладно, далеч от прием на млечни продукти. Обаче днес се зачетох в опаковката и видях, че пише че е най-добре да се приема с храна. И сега не знам на гладно ли да е или с храна.
На гладно желязо не се пие иначе ще Ви заболи корема. Или по време на хранене или след хранене се приема.

# 549
  • Бургас
Напротив, за най-добро усвояване се пие на гладно желязото, далеч от кафе, млечни и вит В12 мисля. При здрав стомах няма проблем. Съвсем скоро приключих същата опаковка.

Код за iherb WCZ857

# 550
Напротив, за най-добро усвояване се пие на гладно желязото, далеч от кафе, млечни и вит В12 мисля. При здрав стомах няма проблем. Съвсем скоро приключих същата опаковка.

Код за iherb WCZ857
Правихте ли изследвания преди и след приема на това желязо за да видите, дали има полза? Аз освен от сорбофер от никоя друга добавка не видях покачване на хемоглобина. От тези и други купени от ih пиех по 2 винаги на гладно.

# 551
  • Бургас
Преди приема правих, сега още не, наесен може би ще го проверя, заедно с други показатели.

# 552
NCS-57026
Този протеин е със стевия. Вкуса е млечен шоколад.
Има също без добавен вкус, ванилия и с фъстъчено масло.

# 553
  • София
Denis може ли препоръка за ензими за активно трениращ мъж на 31 г с цел максимално усвояване на протеина и другите хранителни вещества? Опитва се да качи килограми, но не се получава, според треньора защото не усвоява добре храната и препоръчва прием на ензими (изобщо не знам има ли логика в това нещо, звучи странно, но…)
Eто няколко предложения за ХЕнзими - приемат се с храна:
https://bg.iherb.com/pr/houston-enzymes-afp-peptizyde-90-capsules/43339 тези са повече за протеина
https://bg.iherb.com/pr/enzymedica-digest-complete-30-capsules/10791
https://bg.iherb.com/pr/source-naturals-daily-essential-enzymes- … n-capsules/144183
За качването на кг. - според мен, има грешки в храненето ( може много да яде, но зависи и какво яде... а и "много" е субективно понятие) и/или в тренировките и почивките. Ако често претренира, вместо да качва, може да "гори/разгражда" повече мускул ( катаболните процеси вземат превес пред анаболните) и от там да му се струва, че не казва маса.
Почивките също са много важни за изграждане, възстановяване и запазване на мускулите.
Да си изчисли приема на П-М-В, трябва да е в по-голям калориен излишък, за да може да качи мускулна маса.
Ако приема протеин (добавка) трябва да е за мускулна маса, а не изолат, който гори мазнини, но и мускулна маса, ако не се използва правилно.
Ензимите няма да навредят, но не очаквайте чудеса за качване на маса.

iHerb® Код:  YUL919
- въвежда се след друг код

# 554
Не знаех, че се приема различен протеин за различни цели (горене на мазнини или качване на мускулна маса).
Кое е неправилното приемане на протеин?
Например аз пия изолат, но по 1 мерителна лъжица (1/2 доза) след тренировка. По мои сметки приемам между 90 и 110/120 гр. протеин на ден с моите 61 кг.

Общи условия

Активация на акаунт