iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 136

• 40 947
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Благодаря за сайта, запазвам го.
Второто ще купя.
Ама този сайт ми иска пари за да ми анализира нещата.

Ох, сега 0,98 ме делят до безплатна доставка Joy

Сайта до ползвам от 7-8 години и никога до сега не ми е искал пари, включително и днес преди да напиша поста ги проверих двете кремчета, странно е това с парите.
В раздела Try it има разни нещица за по долар-два, пробвай дали нещо ще ти хареса от там.
Благодаря за сайта, пробвах го, не ми иска никакви пари. Имам предложение за околоочен, който основно ползвам от поне 5-6 г., с малки прекъсвания, когато сменям с някоя друга марка, но после пак се връщам към него. Проверих ги в ecogolik.ru, ок е състава му

# 661
  • София
denis© , Ще помоля за насоки за продукт Спермидин. Видях в сайта, че има няколко продукта, с доста
Скрит текст:
различна концентрация  / от 1мг, 5мг, 10мг., и 50мг/.
От предлаганите продукти в сайта не се ориентирах, дали някой е от био/еко и подобен тип пшеничен зародиш. Бих предпочела, ако има такъв.
Ще съм благодарна за всичко споделено Flowers Cherry Blossom
Спермидин в зависимост от индивидуалните, здравословните нужди и цели на приема, може да се приема 0,5 до 40мг/дн. Естествено се съдържа в круши, ананас, грах, соя, броколи, добре узрели сирена, зелен чай ... т.е. не е само в пшеничния зародиш. Тялото също го синтезира, но с възрастта, този синтез намалява.
Ето предложения, разгледай ги:
https://bg.iherb.com/pr/prohealth-longevity-pure-spermidine-1-mg … 0-capsules/148577  пшеничен зародиш
https://bg.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-spermidine-ric … e-capsules/119089  от оризов зародиш
- приема се на гладно, с вода... за предпочитане сутрин
Ето и Спермидин 3HCI - той е с по-висока бионаличност, ако ти трябва за здравословен проблем... но се консултирай и с лекар:
https://bg.iherb.com/pr/force-factor-spermidine-120-vegetable-ca … er-capsule/143321
https://bg.iherb.com/pr/probase-nutrition-spermidine-10-mg-120-capsules/148526
https://bg.iherb.com/pr/neurogan-health-spermidine-10-mg-120-tab … 48-oz-42-g/150787 10 мг, но не е наличен в момента

denis, благодаря. Има леко разминаване в надписите на продукта и затова съм решила, че го няма.
Скрит текст:
На сайта, който аз дадох излиза Diuretic Formula, а от iherb и линка от теб - Urinary Flow Formula и затова съм решила, че го няма. Това са идентични продукти, нали?
Да, същият продукт е.
Когато продуктите се произвеждат за друга страна, много често може да има лека промяна в името, в състава, или в другите елементи, като това се определя от различни разпоредби ( за използване на определени елементи или кол-ва от тях).
Промяната в състава, засяга предимно второстепенните елементи.

iHerb® Код:  YUL919
- въвежда се след друг код

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 18:24 от denis©

# 662
Денис, здравей!
Моля за препоръка за хубави витамини за бременни.

# 663
Благодаря за сайта, запазвам го.
Второто ще купя.
Ама този сайт ми иска пари за да ми анализира нещата.

Ох, сега 0,98 ме делят до безплатна доставка Joy

Сайта до ползвам от 7-8 години и никога до сега не ми е искал пари, включително и днес преди да напиша поста ги проверих двете кремчета, странно е това с парите.
В раздела Try it има разни нещица за по долар-два, пробвай дали нещо ще ти хареса от там.

Къде е това Try it?
На бг ми е на мен.

За сайта - руския не ми е силен. Направих скрийншот за да видите какво ми дава, но не мога да кача снимка.

Другаде я прикачих, тук не става по никакъв начин
https://i.postimg.cc/SQw7Nxd4/Screenshot-1.png
Дано се отваря. Не виждам каква проверка на състава е това.

# 664
  • София
Привет,
Пия Геритамин от няколко месеца, но последния път като купувах в аптеката, жената ми каза, че не е хубаво да се пие продължително време и трябвало да се прави пауза. Предишната фармацевтка пък ме увери, че няма проблем да се приема постоянно.. Та съм малко озадачена. Пия го на своя глава - за кожата, както се казва, да загладя малко косъм Simple Smile Според вас как стоят нещата? Tnx

# 665
Къде е това Try it?
На бг ми е на мен.
Тук избираш "Тестери".Винаги можеш да си смениш езика или да използваш Гугъл преводач.

Относно сайта за проверка, не правиш нещо както трябва.

# 666
Значи било Тестери.
Ами как да се сети човек, не съм толкова зле в английския.

# 667
  • София
Привет,
Пия Геритамин от няколко месеца,
Скрит текст:
но последния път като купувах в аптеката, жената ми каза, че не е хубаво да се пие продължително време и трябвало да се прави пауза. Предишната фармацевтка пък ме увери, че няма проблем да се приема постоянно.. Та съм малко озадачена. Пия го на своя глава - за кожата, както се казва, да загладя малко косъм Simple Smile Според вас как стоят нещата? Tnx
Здравей!
Геритамин съдържа вит. Е и А (форма ретинол). Вит. Е не е проблем, но с вит. А трябва да се внимава.
1 капс. Геритамин съдържат 5 000 IU, което не е ниска доза и ако се приема дълго време се натрупва и става токсичен. Преди това може да причини по-суха кожа и коса, вкл. и косопад... акне.. гадене, повръщане, загуба на апетит, главоболие, световъртеж, болки в кости и стави, увреждане на ЧДроб... в ранна бременност - вродени дефекти на плода, вкл. и аборт... и т.н.
Ако се приема еднократно ( по 1 капс.)  - да е 2-3 месеца.
Ако ще се приема почти постоянно да е с почивки от вида: на 10 дни прием - 30-45 дни почивка.
Приема се след по-мазно хранене.

# 668
  • София
Цитат
Здравей!
Геритамин съдържа вит. Е и А (форма ретинол). Вит. Е не е проблем, но с вит. А трябва да се внимава.
1 капс. Геритамин съдържат 5 000 IU, което не е ниска доза и ако се приема дълго време се натрупва и става токсичен. Преди това може да причини по-суха кожа и коса, вкл. и косопад... акне.. гадене, повръщане, загуба на апетит, главоболие, световъртеж, болки в кости и стави, увреждане на ЧДроб... в ранна бременност - вродени дефекти на плода, вкл. и аборт... и т.н.
Ако се приема еднократно ( по 1 капс.)  - да е 2-3 месеца.
Ако ще се приема почти постоянно да е с почивки от вида: на 10 дни прием - 30-45 дни почивка.
Приема се след по-мазно хранене.

Леле, спирам го значи! Знам си аз, че понякога много хубаво не е на хубаво, но не подозирах Sad Пия ги чинно от април, дано не съм се натровила... 
Много благодаря за подробното разяснение Heart Полезна както винаги!

# 669
  • София

За сайта - руския не ми е силен. Направих скрийншот за да видите какво ми дава, но не мога да кача снимка.

Другаде я прикачих, тук не става по никакъв начин
https://i.postimg.cc/SQw7Nxd4/Screenshot-1.png
Дано се отваря. Не виждам каква проверка на състава е това.
Ще се опитам да помогна:
Когато се влезе в сайта се натиска "Проверка состава" - в горния ляв край на страницата. Отваря се страница, в която има прозорец, който съм маркирала в червено и там се копират съставките ( копирам от iHerb състава, който е даден в Other ingredients/Други съставки и го пренасям в маркирания прозорец в сайта за проверка). След това отмятам за коя част от тялото става въпрос, т. е Лице в твоя случай и се натиска оранжевия бутон "Проверить". Излизат всички съставки в съответен цвят и звездички - има описано значението им. За всяка съставка има обяснение, ако се маркира с мишката.
Ето скрийншот за ориентация:
Скрит текст:
Ето как излиза резултата:
Скрит текст:
Удобно е да се тества всякакъв вид козметика от сайта на IHERB, дава добра ориентация за полезни и вредни съставки.

# 670
Денис здравей,
може ли да препоръчаш добавки за памет и концентрация,
които да имат реално действие.

# 671
denis този пробиотик CGN-00965 подходящ ли е за дете на 13 г г.?

# 672
Здравейте! Да дам обратна връзка- и двете ми поръчки с пощите си пристигнаха в пощата.

# 673
Денис, вит. С, селен и цинк може ли заедно?

# 674
Здравейте, при някой има ли промяна в забавените поръчки, поради промяна в полетите. При мен започна трета седмица, в която няма движение. Поръчката ми е от 14.07.

Общи условия

Активация на акаунт