iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 136

• 40 861
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Е, аз вярвам, че потребителката ще си пусне изследвания, преди да започне да пие добавки. Иначе, би било безумно. Най-малкото, как ще знае какви дози да приема, без да е запозната с началните нива?

Иначе, по отношение на "схемата" - между приема на хормона и приема на Витамини от Група B трябва да има поне 4 ч. отстояние. А пък между хормона и Витамин D - 8 ч.
По принцип, не е хубаво да се приемат каквито и да е добавки, в близост до синтетичния хормон. Аз изчаквам поне споменатите 4 ч., ако не и по-дълго.
Иначе, добавките от списъка никак не са лоши сами по себе си - аз приемам всичко от изброеното, без Селен (не смятам, че ми е нужен).

# 691
  • Варна
За селен и витамин Б12 задължително изследвания бих пуснала аз преди да пия каквото и да е. Пускала съм за селен и беше нисък, но ям по 2 бразилски ореха на ден.
Да ,ще ги направя, задължително .
 Спряла съм всички добавки за 2 седмици ,за да се покажат истинските стойности на витамините и минералите .
Благодаря ви.

# 692
Здравейте, от една друга тема се зачетох за колагена ,а и микся ,че трабва да го почвам ,време ми е Simple Smile  малко съм и позакъсняла.Някакви комбинирани добавки съм пила .....,Прочетох ,че колагена е хубаво да се пие в чист вид на гладно и комбиниран с  витамин С.Може ли да ми препоръчате колаген на хапчета или течен и отделно витамин С.

# 693
Този колаген пия в момента,но изобщо не съм доволна.Една таблета е 1 г колаген и е голяма и неудобна за преглъщане.Заредила съм си за следващо ползване на прах от препоръчани преди няколко страници.Може да се разгледа.

# 694
  • София
Аз пък искам да попитам Колаген, но без витамин Ц има ли? Не откривам без…

# 695
  • София
Аз пък искам да попитам Колаген, но без витамин Ц има ли? Не откривам без…
Тези на прах са добро качество и без витамин С

Единствено този на California gold nutrition имаше лек вкус на риба, не особено приятен и след като изпих опаковката повече не съм го взимала

# 696
Колагена от първата снимка имам и съм много доволна. Сутрин в кафето...супер е. Аз имам ДХ, която е оперирана и сега пия колагена. Трябва ли да спирам за "почивка"? Изпих една кутия /от най-големите/ и сега, докато дойде новата не пия.

# 697
  • София
Колагена от първата снимка имам и съм много доволна. Сутрин в кафето...супер е. Аз имам ДХ, която е оперирана и сега пия колагена. Трябва ли да спирам за "почивка"? Изпих една кутия /от най-големите/ и сега, докато дойде новата не пия.
Колаген и ХК пия непрекъснато от поне 6 г, нищо не прекъсвам. И аз съм с дискова херния, за нея пия бенфотиамин, доволна съм.

# 698
  • София
stelaartois  Благодаря за препоръката ще пробвам!

# 699
Денис,казаха ми да пия Витамини Д3 10,000 IU.На тази доза колко mcg трябва да бъде Витамин К2?

# 700
  • София
Спряла съм всички добавки за 2 седмици ,за да се покажат истинските стойности на витамините и минералите .
Благодаря ви.
Колаген, може да не спираш, както и магнезий - него си го пий редовно, в точно определена доза, до деня на изследването, за да може да се прецени дали дозата е оптимална за теб

Денис,казаха ми да пия Витамини Д3 10,000 IU.На тази доза колко mcg трябва да бъде Витамин К2?
Дозата вит. К2 (МК-7) може да е  около 220мкг... зависи от дефицита на вит. Д, ако е по-нисък от долната граница, може и по-висока доза. След 2-3 месеца прием + 20 дни почивка => контрола.
Ако искаш се консултирай и с лекаря си Simple Smile
https://bg.iherb.com/pr/sports-research-vitamin-k2-plant-based-1 … ie-softgels/72733
https://bg.iherb.com/pr/natural-factors-vitamin-k2-120-mcg-60-ve … n-capsules/101660

iHerb® Код:  YUL919
- въвежда се след друг код

# 701
Здравейте!
На 16. юли направих първа поръчка от сайта. На 21. получих известие за забавяне. На 25. получих известие за забавяне на въздушни товари. На 31. получих имейл, че ще бъде изпратена отново поради неочакван проблем при транспортиране. На другия ден получих нов момер на поръчката и чакам отново да я получа.
Та искам да ви попитам това често срещано ли е в този сайт и дали ще си я получа?
Благодаря!

# 702
  • София
Не е често срещано, на мен въобще не ми се е случвало за 10+ г.пазаруване от сайта.

# 703
И при мен се случи същото,пише проблем с митниците.Ще дойде пратката, не се притеснявайте.

# 704
Здравей, Denis, може ли да ми препоръчаш с какво да подобря имунитета на децата. Едното е на 2г. и 4 м., а другото на почти 11г. Особено за малкото, което ще тръгва на ясла септември, а сега изкара Розеола и след седмица някакъв стомашно червен вирус. Ако може да ми препоръчаш конкретни продукти, ще съм много благодарен.

Общи условия

Активация на акаунт