ЯМБОЛ(14) - стягате ли се за следващата среща?

• 13 995
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
  • под дъгата
Аз съм тук. newsm53
Ама няма с кой да се лафя. tooth
Да ама аз като съм тук, теб те няма  Wink

Здравейте......аз спях и пак кошмар (трети подред)снощи-кошмар,предната вечер- кошмар,и сега пак вече ще изперкам.Не знам какво ми става.Ужасно гадно се чувствам и без настроение.
Сигурно има нещо, което те кара да си неспокойна или напрегната. Помисли какво тормози духа ти, защо се чувстваш гадно?  Rolling Eyes

# 166
Аз съм тук. newsm53
Ама няма с кой да се лафя. tooth
Да ама аз като съм тук, теб те няма  Wink

Свиркай по кю-то ,че си тук. Party

# 167
  • Монреал
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНКА!
Да расте здрава и послушна мамина отмяна!
Е, разрешени са и мааааалко пакости всеки ден! Mr. Green
 Heart Eyes 

# 168
Честит рожден ден на Йоанка!

# 169
  • Ямбол
Честита втора годинка на Йоанка!
Да е много здрава, да е щастлива и безгрижна!

# 170

Честит рожден ден на Йоана!!Здраве и късмет

# 171
Здравейте момичета. Аз съм от София, но мъжа ми е от Ямбол както и свекър ми и свекърва ми. Скоро ще правим кръщене на дъщеря ми в Ямбол в църквата на Бакаджика, моля ви за съвет след  това в кой ресторант ще ми препоръчате да се съберем? Ще има гости и от София, евентуално някъде и за спане трябва да осигурим. Благодаря ви предварително  Simple Smile

# 172
  • Монреал
Аз ако съм на твое място и след като кръщенето ще е на Бакаджика, след това ще ползвам хижите там. Миналата година по това време ходихме с малкия и приятели на разходка и седнахме на бира с картофки в "старата" хижа Дружба. Тъкмо беше приключил някакъв банкет и разпитахме хижарката. Тя ни каза, че храната и пиенето може да се донесат отвън /хората тогава си бяха донесли цяло агне/. Плаща се само за приготвянето й и за измиването на приборите /чинии, чаши и т.н./ Май два лв. беше на човек  newsm78, ама да не те излъжа/. Това единия вариант.
Друг вариант, ако не си носите храна, е да използвате другите хижи и станции. Има много добри заведения там. А може и с преспиване, но за цените на нощувките не съм наясно.
Третиа вариант е в града, препоръчвам ресторант "Странджата" /в центъра/, но където и да идете, няма да ви върнат. Ако предпочитате на пицария - "Ностос". Обаче и в двата случая трябва резервация.

Приятно изкарване! Grinning

# 173
На Бакаджика ходим на пикник,но от много време не съм спала там.Скоро девера пренощува,но в коя хижа беше?Със сигурност обаче не беше в Дружба. newsm78Май 20-25 лв.  каза че е нощувката,но да не те излъжа. Wink

# 174
честит рожден ден на Йоанка!!!
да бъде жива и здрава и от време на време да слуша мама!!!

# 175
Честит Рожден ден на Йоанка!Да е здрава и усмихната имного да радва мама Мариана!
Поздрави от Маги Grinning Grinning

# 176
oх...ние имаме гооолеми размирици вка6ти и за тва не съм влизала скоро

# 177
УАуууууууу, много съм изтървала бе хора. Тази седмица мъжа ми има рожден ден и нямах време за да влизам и да пиша. Сега направо се шашнах.
Но като е станало въпрос за кръщене я ми кажете какво се прави как се прави и така нататъка, че мисля за втория рожден ден на Дебора да направим и кръщенето.
Благодаря Ви предварително Simple Smile

# 178
Здравейте,
малко поизоставихме темата тук.Хайде нова седмица ,нов късмет Simple Smile
А относно за кръщенето,аз не мога да помогна със съвети.

# 179
  • под дъгата
...
Но като е станало въпрос за кръщене я ми кажете какво се прави как се прави и така нататъка, че мисля за втория рожден ден на Дебора да направим и кръщенето.
За кръщенето виж тук
За самия ритуал попитай в църквата, там ще ти кажат какво трябва да се носи. Не е задължително кръстници да бъдат кумовете от сватбата. Прието е кръстницата да е добродетелен човек, който става духовен водач на детето, напътства го и му помага, а според каноните след свето кръщение отношенията между тях трябва да са чисти, не може например да се венчаят, да имат интимни отношения.
След ритуала всички се черпят!
Манастирчето в Кабиле е много китно през лятото  Peace

Общи условия

Активация на акаунт