ЯМБОЛ(14) - стягате ли се за следващата среща?

• 13 981
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, благодаря Ви за информацията. Аз съм кръщавана в Кабиле, но беше преди 10 години и беше на Света богородица точно. Тогава бяхме много хора, събраха ни в градината на манастира  и попа ни подреди около него и ни претупа набързо. Нямам повече време, че на Дебора и се спи.

# 196
Здравейте, мисля че влизам на точното място.Искаме да отидем семейно на Бакаджика ,но няма никаква информация в нета, ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарна.Искаме да отседнем в някое хотелче или хижа, приемам всякакви отзиви за там.
Благодаря предварително на включилите се.  bouquet

# 197
  • Ямбол
Здравей, naj_mama!
Аз не мога да ти дам информация за хотелите, които са добри иначе, но те съветвам да не планувате почивката си около 11-13 май, защото тогава ще има рокерски събор и всички стаи вече са резервирани още от сега.
Ето това намерих в Нета за Бакаджик, не зная телефоните дали са актуални:
Туристически дружество Бакаджик
Ямбол
ул. Цар Иван Александър 7-А, ет.1
Тел.: 046/ 664 186, 663 641

Приятно изкарване, сигурна съм, че ще ви хареса!

# 198
Благодаря Lilqna,ще се обадя да попитам за 6-7,или8 дано имат места.

# 199
Побут темичката........скоро май няма да има среща?

# 200
Побут темичката........скоро май няма да има среща?
Аз съм свободна,от следващата седмица.Сега съм потънала в чистене,че сестра ми ще идва на гости утре с приятелят си. Grinning
Ето снимки от почивните дни.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128647&photo=1Оглеждах се в парка,но не видях никой от вас.

# 201
Много е сладка маймунката Heart Eyesхайде......някоя нова темичка....???? newsm78знам ли нещо свежо?Лиле къде сииии????

# 202
мисля да пускам Гери на ясла
я предложете къде да е ..и какжо представлява...и колко се4 пла6та..абе об6то взето вси4ко което се предполага да знам

# 203
  • Ямбол
Тук съм от време навреме. Нещо ми е едно такова еднообразно и затова не пиша.
Нова тема, след като навъртим 14 страници.
За ясла не мога да кажа нищо, Маги засега ще си я гледаме.
Хайде лека! Heart Eyes

# 204
мисля да пускам Гери на ясла
я предложете къде да е ..и какжо представлява...и колко се4 пла6та..абе об6то взето вси4ко което се предполага да знам
28 лв. + мокри кърпи,хартия,салфетки и сапун всеки месец.И пари за играчки.

# 205
 Eis благодаря за инфото   bouquet 
Искам да се извиня 4е бях от "най-активните" Embarassed  тези седмици ..ама ми пуши главата....вкъщи ...едни големи размирици бяха... #Crazy ...на работа - ту лудница , ту хипер застой... от друга страна ми се развалиха сметките за едно "пътешествие" с Гериту до Бургас...а  и кучето не ме слуша не6то като го разхождам  #2gunfire (правя си по едно бързо принудително крос4е до близкия строеж за6тото кучката на пазача му е първа приятелка)...а смятам ме разбирате..
а тая вечер мъжО ми излезе и аз превзех компа  Twisted Evil
Някои запознат да има с кръщенетата в "Св. Георги (каргонската църква)?
и пак да питам за яслите:
колко ясли имаме тука? newsm78
как се отнасят "леличките"
а наистина ли толкова 4есто боледуват децата??? Shocked `щото ако е така...мноо ме е страх да я водя...
достатъчно голяма ли е според вас- 1 год. и 4 м. , ходи от близо 2 месеца (о6те е като пате)

аиде мноо благодаря на озовалите се

# 206
Ти си преценяш сама. WinkАз лично моята не бих я пуснала толкова малка.Беше на 2 г. и 2 мес. като тръгна на ясла и да,боледуват много. Confused

# 207
Ами и аз да се запиша малко.То всички се застояхме в темата,така че ....
За яслите,ние сме на Изтоците.За боледуването ,мисля че е вярно - за месец сме ходили седмица и половина.Сега пак си е с хрема.
Иначе сме добре,като изключим тези болести.

# 208
благодаря за отговорите:)
ох....мноо проблем  и имаме вкъ6ти....хич не вървят не6тата м/у мен и мъжа ми....незнам до къде 6те стигнем..... newsm45

# 209
благодаря за отговорите:)
ох....мноо проблем  и имаме вкъ6ти....хич не вървят не6тата м/у мен и мъжа ми....незнам до къде 6те стигнем..... newsm45
Много съжалявам! SadДано да потръгнат нещата!

Общи условия

Активация на акаунт