Подлъга ме ,че имаме отношения и разбрах,че има много рибки на куката

• 7 514
  • 227
  •   1
Отговори
# 75
  • Paris, France
Цитат на: Revoker link=topic=1764576.msg49576983#
Това, че той се самопоканва, а тя не отказва, или не предлага друга, адекватна алтернатива, показвайки, че все пак иска да прекарат време, но по друг начин, и на друго място, а той като джентълмен да се съобрази, вече си е проблем в комуникацията. Че има наивни, има.

Това, че той се самопоканва означава липса на възпитание и липса на елементарни социални умения, както и неуважение към личното пространство на авторката и по принцип. Поне така съм възпитана аз. За над 5 десетилетия на тази земя съм се самопоканила у  чужди хора 2 пъти - веднъж на 5 годинки у съседка да видя новородени котенца и веднъж след 5 дена, у същата съседка. Баба ми ми обясни, че не е възпитано да се самопоканвам и да ходя у хората и че ако се случи инцидентно е редно да ги поканя у нас, като също предложа нещо интересно за тях. Оттогава нямам фалове.

Ти самопоканваш ли се у жени на втора среща? Ще ми е много криво да науча, че мой син (или дъщеря) са направили такова нещо. Особено ако са на 34 годинки.

Пак да се потретя - самопоканват  се измекяри, основно от малцинства и надяващи се на някаква връзка и се предлагат на всяка срещната, точно като въпросния. Много такива мъже идват уж за кафе, забравят да си идат и бавно си пренасят половината багаж. Catcher го описа.

Василиса писа, че сигурно бил женен с деца. Нъц, не мисля, но не е невъзможно. Мисля, че си е нехранимайко у родители, като много негови връстници. Няма лошо ако не търси връзка.

Защо пък авторката да предлага алтернатива? Остана и хотели да плаща, та някой да я такова! Ти писа, че всички мъже си имат жилища. Може да намери някой съсед за оная работа. Съвсем омързеливен не може да търси дондуркане навън. У мама и толкоз. И както писах - и майка му няма да е доволна да ходи по поляни, паркове и кафенета.

# 76
Nevena взѐми тоа Оскар! Много филми гледаш, жена!
Нещата са много по-прости и много по-обикновени. Вярно е, че ги описваш анимационно и с много игра за окото, но това са просто хипотези и обобщения.

# 77
Гатева, тоя е женен. Има едно дете, жена му е бременна в момента с второ, и не му пуска, щото като го знае какъв е, я е страх да не я зарази с нещо, че не й е за пръв път. Пътува служебно до твоят град веднъж седмично. Търси да боцне нещо безплатно. Иначе, ако можеше да си го позволи, щеше в неговия град да си поръчва компаньонки в хотел.
Шофьор, снабдител, доставчик на какво по - точно работи?
Търси лесни и глупави жени за едно - две бързи, и стига толкова.
Нещо неясно?
Цитат на: Revoker link=topic=1764576.msg49576983#
Това, че той се самопоканва, а тя не отказва, или не предлага друга, адекватна алтернатива, показвайки, че все пак иска да прекарат време, но по друг начин, и на друго място, а той като джентълмен да се съобрази, вече си е проблем в комуникацията. Че има наивни, има.

Това, че той се самопоканва означава липса на възпитание и липса на елементарни социални умения, както и неуважение към личното пространство на авторката и по принцип. Поне така съм възпитана аз. За над 5 десетилетия на тази земя съм се самопоканила у  чужди хора 2 пъти - веднъж на 5 годинки у съседка да видя новородени котенца и веднъж след 5 дена, у същата съседка. Баба ми ми обясни, че не е възпитано да се самопоканвам и да ходя у хората и че ако се случи инцидентно е редно да ги поканя у нас, като също предложа нещо интересно за тях. Оттогава нямам фалове.

Ти самопоканваш ли се у жени на втора среща? Ще ми е много криво да науча, че мой син (или дъщеря) са направили такова нещо. Особено ако са на 34 годинки.

Пак да се потретя - самопоканват  се измекяри, основно от малцинства и надяващи се на някаква връзка и се предлагат на всяка срещната, точно като въпросния. Много такива мъже идват уж за кафе, забравят да си идат и бавно си пренасят половината багаж. Catcher го описа.

Василиса писа, че сигурно бил женен с деца. Нъц, не мисля, но не е невъзможно. Мисля, че си е нехранимайко у родители, като много негови връстници. Няма лошо ако не търси връзка.

Защо пък авторката да предлага алтернатива? Остана и хотели да плаща, та някой да я такова! Ти писа, че всички мъже си имат жилища. Може да намери някой съсед за оная работа. Съвсем омързеливен не може да търси дондуркане навън. У мама и толкоз. И както писах - и майка му няма да е доволна да ходи по поляни, паркове и кафенета.
Няма снимки в социалните мрежи с жена,напротив постоянно се снима сам и с приятелите му и родителите му. И на мен ми се стори странно ,да пише с жена на по 100-150 км,но явно в неговия град вече никоя не му връзва,ако са го разбрали какъв е

# 78
  • Out of the Mix
Невена, не знаем динамиката на общуването и пляскането на приказки какво е било преди срещата, точно как са се развили нещата.

Отговарям ти за мен - не, никога не съм се самопоканвал, не обичам, и не е моето, в нас си ми е най-добре.
А и честно казано смятам на човек у тях си му е най-добре, подготвил почвата, остава само да се налягат един друг.

Дорис, сещам се за едно нещо, което може да се "опетни", и това е спалнята, затова има протектор за матрак и чаршафи за смяна. Joy

# 79
Снимките в социалните мрежи не са показателни за реалния му живот.
Много е лесно да скриеш снимки и публикации от определени приятели във фейсбук.

# 80
Не знам как ги мислите такива, за първите два три пъти как да е, ама след месец връзка, ексклузивност както го наричате и секс поне няколко пъти да не знам къде жената живее ( а тя да е идвала в нас ), ще ми е супер странно. Или крие нещо много съществено (дете, мъж, абсолютна кочинав тях), или сериозно и хлопа дъската. Значи такава липса на доверие и паранои не са добре,  все едно на хотел не може да ви обере или накълца, или пък обратно жена не може да извърши горните действия ако я покана в нас

# 81
  • Paris, France
Отговарям ти за мен - не, никога не съм се самопоканвал, не обичам, и не е моето, в нас си ми е най-добре.
А и честно казано смятам на човек у тях си му е най-добре, подготвил почвата, остава само да се налягат един друг.

👍. Ами тогава какво го оправдаваш този маргинал?

Има мъже, които живеят в кочини, неприятни квартали, в кални села, у родители, но вместо да си създадат домашен уют, което не е скъпо, търсят да се навират някъде на готово.

Непромокаемите протектори за спални са трудни за сваляне и сушене. Сушенето в сушилна машина ги скапва и трябва да се простират. Нашето, което е 180×200м не мога да го върна сама, защото матракът е поне 30см дебел и тежък.

Дорис писа, че и било по-удобно да си е в къщи, та да си сготвят. Добре, но тогава трябва и торби да мъкна, защото той едва ли е напазарувал.

Не знам как ги мислите такива, за първите два три пъти как да е, ама след месец връзка, ексклузивност както го наричате и секс поне няколко пъти да не знам къде жената живее ( а тя да е идвала в нас ), ще ми е супер странно. Или крие нещо много съществено (дете, мъж, абсолютна кочинав тях), или сериозно и хлопа дъската. Значи такава липса на доверие и паранои не са добре,  все едно на хотел не може да ви обере или накълца, или пък обратно жена не може да извърши горните действия ако я покана в нас

В хотел има камери, охрана, ще покаже документ за самоличност в днешно време. Там може да обере каквото и е в чантата и не повече. Да, и там може да я убие, но е по-малко вероятно. Знаеш, че убитите на date мъже са в десетки, ако не стотици пъти по-малко от убитите или насилени жени. Има го риска, да.

Авторката си е крива, че не е искала адреса и не е обяснила принципите на взаимността. Аз не бях ходила у мъжа ми докато не дойдохме тук, вече с дете. Беше ми дал, обаче домашните телефони на неговия апартамент и на родителите му тук, а по тях се намира и адреса в указателя. Не се е крил и ме беше канил многократно. Не съм и усетила нещо странно, та да пращам приятелки да му пишат.

# 82
Невена леко преиграва, но въпросът е принципен.
Оставяла съм любовник вкъщи денем сам за 2 дни без да му знам родословното дърво. Рисковано е, но не е нещо крайно недопустимо.
После сме сменяли и наемали апартамент или хотел.
Но принципно трябва да има баланс, защото има едни такива сладкиши дето все гледат да се измъкнат по тъча с разходи.
И, да, това е, когато опрашват няколко дами и не смогват с хотели, а нямат собствен терен.
Ако тя иска само сексуални отношения, не виждам проблем да ходи у тях след като пътува.
А тя защо не ходи при него?

# 83
  • София
Кечър, я да чуем с какво да се потруди толкова мъжът, така да видя валидирам ли се
Не се, защото си "мързелив" не буквално, а за жестове, гледаш на жените като взаимозаменяеми и прекалено много си обичаш удобството. Мисълта ти не е ориентирана как да зарадваш някого, винаги бива изпреварена от това какво той е направил за теб първо. Танто за танто.
По това, което си демонстрирал във форума като светоглед, разбира се. Не твърдя дали е така в реалния живот, но понеже питаш, отговарям на базата, с която разполагам - постовете ти.
Положителното при теб е, че си грамотен и не идваш от плебейско семейство.

# 84
  • Out of the Mix
Скрит текст:
Невена леко преиграва, но въпросът е принципен.
Оставяла съм любовник вкъщи денем сам за 2 дни без да му знам родословното дърво. Рисковано е, но не е нещо крайно недопустимо.
После сме сменяли и наемали апартамент или хотел.
Но принципно трябва да има баланс, защото има едни такива сладкиши дето все гледат да се измъкнат по тъча с разходи.
И, да, това е, когато опрашват няколко дами и не смогват с хотели, а нямат собствен терен.
Ако тя иска само сексуални отношения, не виждам проблем да ходи у тях след като пътува.
А тя защо не ходи при него?
Болднатото ми е абсурдно.
Нито съм оставал, нито бих оставал, нито бих оставЯл.
Сега ще кажеш "имала съм доверие". Добре. Wink
Партньор, вече във връзка, да, няма значение, но не и някакво гадже, с което се виждате е така, колкото и близки да сте. Аз доверие нямам на никого, свързано с пари, коли, имоти, документи, и каквото и да е.
Много си доверчива.
Другите неща, ок, има такива ситуации.

Скрит текст:
Не се, защото си "мързелив" не буквално, а за жестове, гледаш на жените като взаимозаменяеми и прекалено много си обичаш удобството. Мисълта ти не е ориентирана как да зарадваш някого, винаги бива изпреварена от това какво той е направил за теб първо. Танто за танто.
По това, което си демонстрирал във форума като светоглед, разбира се. Не твърдя дали е така в реалния живот, но понеже питаш, отговарям на базата, с която разполагам - постовете ти.
Положителното при теб е, че си грамотен и не идваш от плебейско семейство.
Най-сетне нещо градивно и нормално да прочета и от теб, поне опит. Hands Plus1
Комформист съм, факт. Сам съм си го създал. Не виждам нищо лошо в това, защо да ни е труден животът, ако сме си го направили лесен...
Но обичам жената до мен да се чувства по същия начин с мен, в компанията ми, разбирай го от всякакво естество.
Взаимозаменяеми дотолкова, доколкото, ако не се разбираме, няма смисъл да продължават отношенията, приключваме и всеки продължава пътя си, не да се променяме, напрежение, излишни нерви, разбрал съм, че това е противопоказно, и няма смисъл, не води до никакъв положителен резултат, особено другият, ако няма желание за промяна, да се вгледа в себе си, да осъзнае.
Относно зарадването - ами, радваме се, един на друг, жестове постоянно има. Различно е винаги.
Не бих казал, че "чакам", аз съм проактивен, не се пестя, ако това имаш предвид.
Не знам дали отговорих, изненадах те, или каквото...
Имай предвид тук е калабалък из форума, малко, или много. Simple Smile

# 85
Нали сме говорили и друг път за теб – ти разглеждаш жената като допълнение/придатък/аксесоар.
Ти не виждаш жената като индивидуалност, с която да получиш стиковане и баланс, а търсиш в нейно лице валидация на собствената си мъжественост.
Силни персоналности жени теб няма как да те допуснат. Такива жени не се въртят около мъжкото его, а около себе си. А за такива жени е нужен мъж, който е напълно ок с егото и себе си, не са му нужни четки и гравитиране на жената около него.
Затова – ти си имаш един таргет – лошо няма. Не е нужно да обясняваш на всички жени какъв си.
Сега, без сръдни и да се чувстваш нападнат и обиден, нали? Smiley

# 86
Нали сме говорили и друг път за теб – ти разглеждаш жената като допълнение/придатък/аксесоар.

Ти не виждаш жената като индивидуалност, с която да получиш стиковане и баланс, а търсиш в нейно лице валидация на собствената си мъжественост.
Силни персоналности жени теб няма как да те допуснат. Такива жени не се въртят около мъжкото его, а около себе си. А за такива жени е нужен мъж, който е напълно ок с егото и себе си, не са му нужни четки и гравитиране на жената около него.
Затова – ти си имаш един таргет – лошо няма. Не е нужно да обясняваш на всички жени какъв си.
Сега, без сръдни и да се чувстваш нападнат и обиден, нали? Smiley
Защо на мъжете ви е толкова важно да се валидирате и да скачате от клон на клон.Не ви ли писва?Мен лично би ме мързяло да се занимавам с такива глупости 😆

# 87
  • Somewhere far away

което ако говорим за малко населено място, какви хотели...

Ти май от софеата не си излизал.
Имаме си доста хотели  в малкото населено място, не ни подценявай.

# 88
Невена е напълно напълно права, няма една буква, с която да не се съглася! Свалям й шапка, и е жена с опит, има и дъщеря. ММ идваше от друг град и плащаше хотел само за себе си даже, защото аз не съм се съгласявала на секс, а той искаше да ме води на вечери, и нямаше как да пътува през нощта.

# 89
  • Out of the Mix
Няма сърдене, Босилек, говорим си, истината е някъде по средата.
От една страна се замислям, от друга виждам вашите впечатления, от трета знам в реалността какво е, с какви жени съм бил, как са ми говорили, как сме общували, било като по-млад, било вече и като напълно зрял и самостоятелен мъж. Не обяснявам на "всяка" жена, както казваш какъв съм, а извличам позитивните неща за себе си.
Добре, а защо да не съм ок с егото и самочувствието си според теб?
Аз пък смятам, че напълно съм ок, и точно жената допълва, завършва цикъла.
Партньорството е от двама. Силният й характер ни прави по-силна двойка.
Интересно връзките са ми били точно с такива жени, гадженцата явно са ми галили егото, както казваш ти.
Но в никакъв случай не смятам, че хвърча в облаци, а съм си много осъзнат.

Кръш, о излизал съм и то достатъчно. Имал съм познанства от доста части на страната, пътувал съм.
Дали бих живял другаде, по-скоро не, но не казвам "никога". Но на много места си е дивотия, де. Има хубави места иначе в южна БГ.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 19:38 от Revoker

Общи условия

Активация на акаунт