Това, че той се самопоканва означава липса на възпитание и липса на елементарни социални умения, както и неуважение към личното пространство на авторката и по принцип. Поне така съм възпитана аз. За над 5 десетилетия на тази земя съм се самопоканила у чужди хора 2 пъти - веднъж на 5 годинки у съседка да видя новородени котенца и веднъж след 5 дена, у същата съседка. Баба ми ми обясни, че не е възпитано да се самопоканвам и да ходя у хората и че ако се случи инцидентно е редно да ги поканя у нас, като също предложа нещо интересно за тях. Оттогава нямам фалове.
Ти самопоканваш ли се у жени на втора среща? Ще ми е много криво да науча, че мой син (или дъщеря) са направили такова нещо. Особено ако са на 34 годинки.
Пак да се потретя - самопоканват се измекяри, основно от малцинства и надяващи се на някаква връзка и се предлагат на всяка срещната, точно като въпросния. Много такива мъже идват уж за кафе, забравят да си идат и бавно си пренасят половината багаж. Catcher го описа.
Василиса писа, че сигурно бил женен с деца. Нъц, не мисля, но не е невъзможно. Мисля, че си е нехранимайко у родители, като много негови връстници. Няма лошо ако не търси връзка.
Защо пък авторката да предлага алтернатива? Остана и хотели да плаща, та някой да я такова! Ти писа, че всички мъже си имат жилища. Може да намери някой съсед за оная работа. Съвсем омързеливен не може да търси дондуркане навън. У мама и толкоз. И както писах - и майка му няма да е доволна да ходи по поляни, паркове и кафенета.