Запознах се с млад,интелигентен,”сериозен “мъж на пръв поглед 34 годишен .Първата среща мина много добре,комплименти,държание,отношение ..топ топ
Втора среща отново всичко ТОП,постоянно поддържане на комуникация и срещи 1 месец,като вметна ,че сме от различни градове и пътуваше 150 км да ме види.Постоянно твърдеше ,че много работи и няма време за жени,че като е с една е само с нея,наистина сериозни надежди.
Трета среща пак всичко нормално,имаше химия ,усети се топлина по близка от предните пъти…ии ставам аз един слънчев ден,и получавам скрин шот от моята приятелка ,как той и е писал ,и започва чат с цел срещи да иска младежа най-вероятно.Естествено моята приятелка го блокира веднага ,защото и бях показвала снимка на човека с когото се виждам.Това нещо направо беше голям удар за мен,все едно някой ме прободе с нож.Как може мъжете най -вече да отговорят ,защо давате напразни надежди и оплитате жените,че сте отговорни и сериозни ,а в същото време се занимавате общо с 3-4 момичета едновременно?