Подлъга ме ,че имаме отношения и разбрах,че има много рибки на куката

• 7 372
  • 227
  •   1
Отговори
Хора само аз ли излезнах най наивната тъпачка.
Запознах се с млад,интелигентен,”сериозен “мъж на пръв поглед 34 годишен .Първата среща мина много добре,комплименти,държание,отношение ..топ топ
Втора среща отново всичко ТОП,постоянно поддържане на комуникация и срещи 1 месец,като вметна ,че сме от различни градове и пътуваше 150 км да ме види.Постоянно твърдеше ,че много работи и няма време за жени,че като е с една е само с нея,наистина сериозни надежди.
Трета среща пак всичко нормално,имаше химия ,усети се топлина по близка от предните пъти…ии ставам аз един слънчев ден,и получавам скрин шот от моята приятелка ,как той и е писал ,и започва чат с цел срещи да иска младежа най-вероятно.Естествено моята приятелка го блокира веднага ,защото и бях показвала снимка на човека с когото се виждам.Това нещо направо беше голям удар за мен,все едно някой ме прободе с нож.Как може мъжете най -вече да отговорят ,защо давате напразни надежди и оплитате жените,че сте отговорни и сериозни ,а в същото време се занимавате общо с 3-4 момичета едновременно?

# 1
Как разбра, че са само 3-4? И сигурна ли си, че си няма жена и деца вкъщи?

# 2
Как разбра, че са само 3-4? И сигурна ли си, че си няма жена и деца вкъщи?
Може да са и 10-20 няма да се изненадам.
100% няма жена и деца. Убедена съм поне в това,живее с родителите си

# 3
  • София
Ако сте само 3-4 "момичета" на куката, добре. Изчакай и жена му да ти прати скрийншот.

# 4
  • Бургас
Ами точно такива "много заети" се целят в наивници от други населени места и лавират, докато могат, с колкото могат. Целят само неангажиращи отношения, каквото и да са декларирали. Просто го приеми като урок!

# 5
Ами точно такива "много заети" се целят в наивници от други населени места и лавират, докато могат, с колкото могат. Целят само неангажиращи отношения, каквото и да са декларирали. Просто го приеми като урок!
Оу да взех си голям урок .Просто се чудя как може да има мъже на тези години и да се занимават с чатене и срещи с мнооого жени.

# 6
Питай го, Казановата. Макар че едва ли ще ти отговори.

# 7
  • Варна
Мъжът така и така пътува 150 километра до вашия град,поне една от няколко да му пусне....

# 8
  • у дома...
Чакай сега, това онзи който не ти пускаше ли е или нов? И все още ли си омъжена или?

# 9
Следващия път бъди по-предпазлива и не толкова доверчива. 3 срещи за 3 месеца не са никакви отношения, както и да ги смяташ.
И още, не слушай какво ти говорят мъжете (те винаги казват точно това, което искаш да чуеш), а гледай реалните им действия.

# 10
Следващия път бъди по-предпазлива и не толкова доверчива. 3 срещи за 3 месеца не са никакви отношения, както и да ги смяташ.
И още, не слушай какво ти говорят мъжете (те винаги казват точно това, което искаш да чуеш), а гледай реалните им действия.
3 срещи за 1 месец,не за 3

# 11
На колко години си?

# 12
Не знам кой подред любовник ви е,но и не очаквайте да се държат с вас сериозно.
Мъжете никога не приемат насериозно неверниците.
Ползват ги за забавление,като междувременно търсят нещо по-изгодно.

# 13
Хора само аз ли излезнах най наивната тъпачка.
Запознах се с млад,интелигентен,”сериозен “мъж на пръв поглед 34 годишен .Първата среща мина много добре,комплименти,държание,отношение ..топ топ
Втора среща отново всичко ТОП,постоянно поддържане на комуникация и срещи 1 месец,като вметна ,че сме от различни градове и пътуваше 150 км да ме види.Постоянно твърдеше ,че много работи и няма време за жени,че като е с една е само с нея,наистина сериозни надежди.
Трета среща пак всичко нормално,имаше химия ,усети се топлина по близка от предните пъти…ии ставам аз един слънчев ден,и получавам скрин шот от моята приятелка ,как той и е писал ,и започва чат с цел срещи да иска младежа най-вероятно.Естествено моята приятелка го блокира веднага ,защото и бях показвала снимка на човека с когото се виждам.Това нещо направо беше голям удар за мен,все едно някой ме прободе с нож.Как може мъжете най -вече да отговорят ,защо давате напразни надежди и оплитате жените,че сте отговорни и сериозни ,а в същото време се занимавате общо с 3-4 момичета едновременно?
Съжалявам за това, което ти се е случило.
Най-лесно се лъже човек, който иска да бъде излъган.

# 14
Не знам кой подред любовник ви е,но и не очаквайте да се държат с вас сериозно.
Мъжете никога не приемат насериозно неверниците.
Ползват ги за забавление,като междувременно търсят нещо по-изгодно.
Защо да съм неверница ,не живея с бившият ми мъж ,а и вече имам развод официален!

Общи условия

Активация на акаунт