Подлъга ме ,че имаме отношения и разбрах,че има много рибки на куката

• 7 373
  • 227
  •   1
Отговори
# 15
Не знам кой подред любовник ви е,но и не очаквайте да се държат с вас сериозно.
Мъжете никога не приемат насериозно неверниците.
Ползват ги за забавление,като междувременно търсят нещо по-изгодно.
Защо да съм неверница ,не живея с бившият ми мъж ,а и вече имам развод официален!

Защото и като сте била с него сте му изневерявала.
Да,неверница сте,сигурно не можете да го осъзнаете ,затова обвинявате мъжете в несериозност.
"Каквото повикало,такова се обадило".

# 16
Не знам кой подред любовник ви е,но и не очаквайте да се държат с вас сериозно.
Мъжете никога не приемат насериозно неверниците.
Ползват ги за забавление,като междувременно търсят нещо по-изгодно.
Защо да съм неверница ,не живея с бившият ми мъж ,а и вече имам развод официален!

Защото и като сте била с него сте му изневерявала.
Да,неверница сте,сигурно не можете да го осъзнаете ,затова обвинявате мъжете в несериозност.
"Каквото повикало,такова се обадило".
Преди да обвинявате ,само да кажа,че изневерих на бившия си мъж ,след като вече не живеехме заедно ,и преди да го направя ,съм го хващала в много изневери него.

# 17
  • Out of the Mix
Как може мъжете най -вече да отговорят ,защо давате напразни надежди и оплитате жените,че сте отговорни и сериозни ,а в същото време се занимавате общо с 3-4 момичета едновременно?
Абсурд да си чатя с приятелката ти.
Приятелки на бивши ни гостуват само като сме двамата, демек тримата.
Някакви отношения, само когато сме с жената до мен, примерно приятелката й е сама, няма си приятел, взимаме я с нас на разходка ние, като ходим.

Този е голям ентусиаст да пътува 150 км.
Или е съчетавал и имал други там, или работа и с теб между другото, win-win situation.
Пътувал съм, само когато съм бил в отношения, ясни и декларирани, знае се какво се прави.

3 срещи за 1 м. и си мислиш, че това е връзка? Rolling Eyes
Слизай на земята.
Може да си чати, лафи, вижда, секси с колкото си иска, докато не сте се обяснили и разбрали официално и окончателно.

Аз това не бих правил и не го правя, защото нямам желанието, време и ресурси имам, но не ми се занимава. Животът ми не е само жени и връзки, имам си и куп други супер интересни неща, а жените са измежду тях, между другото. Колкото щеш, вкл. и сега преди час можех да "забърша" една в DM, докато си купувах сапун и тоалетна хартия.

Подбирай с кого да влизаш в отношения и да правиш, каквото и да било.
Концентрираш се само върху него, след което, ако не се получи, чао, довиждане и следващият.
Като не ти отърва нещо, му го казваш на 4 очи.
Като са ти "излъгани" очакванията, отново - на 4 очи с въпросния.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 16:53 от Revoker

# 18
  • Далечният изток
Ти на колко години си и досега къде си живяла, в пещера ли?
Ами има всякакви мъже. Повечето са така, търсят си неангажиращи отношения. А това, че сте имали връзка, е само в твоята глава.

# 19
Как може мъжете най -вече да отговорят ,защо давате напразни надежди и оплитате жените,че сте отговорни и сериозни ,а в същото време се занимавате общо с 3-4 момичета едновременно?
Абсурд да си чатя с приятелката ти.
Приятелки на бивши ни гостуват само като сме двамата, демек тримата.
Някакви отношения, само когато сме с жената до мен, примерно приятелката й е сама, няма си приятел, взимаме я с нас на разходка ние, като ходим.

Този е голям ентусиаст да пътува 150 км.
Или е съчетавал и имал други там, или работа и с теб между другото, win-win situation.
Пътувал съм, само когато съм бил в отношения.

3 срещи за 1 м. и си мислиш, че това е връзка? Rolling Eyes
Слизай на земята.
Може да си чати, лафи, вижда, секси с колкото си иска, докато не сте се обяснили и разбрали официално и окончателно.

Аз това не бих правил и не го правя, защото нямам желанието, време и ресури имам, но не ми се занимава. Животът ми не е само жени и връзки, имам си и куп други супер интересни неща, а жените са измежду тях, между другото. Колкото щеш, вкл. и сега преди час можеж да "забърша" една в DM, докато си купувах сапун и тоалетна хартия.

Подбирай с кого да влизаш в отношения и да правиш, каквото и да било.
Концентрираш се само върху него, след което, ако не се получи, чао, довиждане и следващият.
Като е ти отърва нещо, му го казваш на 4 очи.
Като са ти "излъгани" очакванията, отново - на 4 очи с въпросния.
Изобщо не исках на 4 очи,пратих му скрин шот от чата,който ми изпратиха и му казах довиждане .
На всичкото отгоре и нагъл,що съм го била пробвала пита😀

# 20
  • Out of the Mix
Радвай се, че е бил прост на калъф, защото ако попаднеш на истински играч, който верно може и върти няколко в различни градове и локации (познавам такива), можеш чак след като те е разкарал, защото вече не "гледате в една посока" да разбереш пост-фактум задочно от 3-ти лица, че не си била "принцесата на бала".

Едно от златните правила и прерогативи на начинанието е никакви взаимосвързани лица, познати, приятелки, роднини.

Чуквай на дърво, плюй в пазва.

# 21
  • София
Момичета са момите до 25, макс 30. Разведена не си "момиче". Казвам го във връзка не толкова с възрастта, а със себеусещането за наивно момиченце, което са излъгали. Недей да се възприемаш така, правиш си лоша услуга с мъжете.

# 22
  • София
На колко години е този герой?
Вероятно това, че живее с родителите си, е лъжа. Звучи като женен мъж, който си търси лесни гаджета максимално далеч от там, където може жена му или познати да го засекат.
А на приятелката ти имаш ли 100 процента доверие? Псевдо чат всеки може да ти покаже.

# 23
Зависи докъде сте стигнали в отношенията. 3 срещи, ама спахте ли заедно, обяснявахте ли се в някакви чувства, заявихте ли някакви сериозни намерения за връзка?
Ако не сте, може с още 10 да си пише. Де да знае дали ще стане нещо с теб и да му отиде още 1 месец на вятъра. Човек като е ерген и свободен като волна птичка, може да да хвърля въдицата в морето колкото си иска - риби много, пък която се хване.

# 24
3 срещи и вече големи драми. Сериозно ли?

# 25
Не виждам защо е тази грандиозна възмута?
Докато не сте се събрали да живеете заедно, не сте си дали ясни заявки, че сте двойка и ексклузивни, той може да пътува и всеки ден до различни.
Да си тества и преценява. МНого мъже го правят, докато преценят с коя скат да бъдат. Дори и да не спят и излизат с друга, чатят поне с 5.
Затова е добре човек да е адекватен и наясно с тези тенденции в съвременното общуване. И съответно да не се предоверява, да има 1 на ум и да си гони неговите интереси.
По-скоро вие сте наивната, че не сте била скептична, а хора има всякакви.

# 26
Може да са и драми да,но повярвах просто,защото се опитваше да ми се доказва,че е сериозен.На моменти усещах и ревност от негова страна ,и да 3 срещи за 1 месец и постоянно подържане на контакт от сутрин до вечер

# 27
МНа моменти усещах и ревност от негова страна
Много често ревността прикрива собствените им изневери.
И един мой принцип - за да сме наясно, питам директно има ли ексклузивност. Това в етапа, когато и аз бях готова да дам такава. Преди това - всеки е свободен да се оглежда/чати.
Ако каже "ДА" и после го хвана, тогава лошо.

# 28
  • Out of the Mix
Крис, невъзможно е за 3 срещи в рамките на месец да има обяснения в чувства, трябва време.
Изнасилено това, за да се случи в рамките на 1 м. не трябва да се разделят от чата и телефоните, по цяла вечер да си говорят. Но това, ако се случва, те ще искат да се виждат много по-често, не през две седмици, трупа се напрежение, което ескалира натурално физически в секс. Ако не могат да се отпуснат веднага от пренапрежението, отново минава време, и чак след това може да се мисли за каквото и да е. При едни такива отношения срещите са през 3-4 дни преко сили.

# 29
Да,Крис,спахме заедно ,като преди това ми се повтаряше ,че не е като другите мъже,когато е с една ,бил само с нея,бил верен ……и още много заявки даваше,затова помислих,че имаме “връзка”

Общи условия

Активация на акаунт