Подлъга ме ,че имаме отношения и разбрах,че има много рибки на куката

• 7 373
  • 227
  •   1
Отговори
# 30
Ми явно не му е харесало, случва се понякога особено при връзките от разстояние. Понеже вашата си е била такава, там играе много фантазията и проектиране на желанията върху отсрещния човек. И когато се окаже различно в реалността да му е минал меракът. Не е задължително да е лъгал, може наистина да си е вярвал, възможно е и наистина да е гледал да те мине и да продължи на следващата. Не разбрах, той ли е писал на приятелката ти или е било тест?

# 31
Мъжете много рядко тръгват сериозно в една връзка. Добре е и ти да правиш така за да няма разочарования - тръгваш за забавление и каквото стане. За съжаление жените често възлагат големи надежди на всяко ново познанство. И в същото време това по-скоро плаши мъжете.
Иначе има две обяснения:
- Изобщо не иска връзка, а само да навърта бройки за адреналин и забавление.
- Иска връзка, но до последно се оглежда дали няма нещо по-добро и няма да се мине.

Но това си е нормално, поне в смисъла на често срещано Simple Smile  Много здрави бракове са тръгнали от варианта на първото тире - хоп-хоп-хоп от цвете на цвете, докато накрая остане на последното. Но това е божа работа и не става по план, а трябва да си паснете. И относно второто тире - в темата за търсене на работа една дама получи съвет, че даже и да има уговорка за започване, докато не е подписала има право да се оглежда за нещо по-добро. Е, и в любовта е така и не само мъжете го правят.

Накратко - никога не можеш да познаеш от самото начало какво ще стане, затова не възлагай надежди, а тръгвай с леко сърце за забавление, пък то ако е писано ще се получи.

# 32
Ми явно не му е харесало, случва се понякога особено при връзките от разстояние. Понеже вашата си е била такава, там играе много фантазията и проектиране на желанията върху отсрещния човек. И когато се окаже различно в реалността да му е минал меракът. Не е задължително да е лъгал, може наистина да си е вярвал, възможно е и наистина да е гледал да те мине и да продължи на следващата. Не разбрах, той ли е писал на приятелката ти или е било тест?
Ами тя го последва в социалните мрежи,без да иска между другото,и той веднага започна да и пише.
Ами ,ако не му е харесало първия път,защо искаше и втори ,и трети,но за четвъртия не му позволих да стигне .

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 18:05 от ГАТЕВАА

# 33
  • София
Само да натъртя - това, че било нормално, докато те оправя, да се занимава с още 5, не означава, че трябва да го интернализираш като свое правило и очакване. Той има право да го прави, но ти винаги имаш право да се отдръпнеш, ако не ти импонира. За в бъдеще, не за тоя.

# 34
Ох мър божкеееей
Показала снимка на приятелката и тя го последвала СЛУЧАЙНО в социалните мрежи и той започнал да ѝ пише веднага и последва тежка разлъка … и славей пей тъжна песен с трън в сърцето.
Три срещи и единия секс … както казах по-рано “Най-лесно се лъже човек, който иска да бъде излъган”. Продължавай напред и повече мисли.

# 35
Само да натъртя - това, че било нормално, докато те оправя, да се занимава с още 5, не означава, че трябва да го интернализираш като свое правило и очакване. Той има право да го прави, но ти винаги имаш право да се отдръпнеш, ако не ти импонира. За в бъдеще, не за тоя.

Разбира се. Ако не и хареса нещо не е длъжна да стои. Кой е казвал друго? Но моментът с несигурността и "борбата" с още няколко варианта почти винаги е на лице.

# 36
  • София
Никой, уточнявам, защото има объркани жени, които като чуят, че нещо било окей, се потискат и съобразяват с уж нормата, макар да не се чувстват добре от ситуацията.

# 37
Не е ОК (добро), а е нормално ( в смисъл на обичайно случващо се).
Пък иначе и жената може да върти трима едновременно за да види с кого ще стане, нали?

# 38
Приятелката "случайно" го последвала.
ахахахахахаха

# 39
Това същият, от когото си се оплаквала през декември, ли е?
Ако да – защо за толкова време не си го преживяла, ами си зациклила върху случая, та чак и правиш глобални обобщения?
Ако е друг, още по-зле – защо настъпваш втори път същата мотика? И само втори път ли е...

# 40
Ето една илюстрация какво се крие даже зад приказките с щастлив край. Уж е само виц, ама Wink

- Жоро,аз в неделя ще се женя! И като мой най-добър приятел те каня на сватбата!
- Много се радвам, Ванка! Айде, честито!
- Честито, ама - за малко да се развали работата...
- А стига,бе? Защо така?
- Виж сега...Моята годеница има по-млада сестра. Деветнайсет годишна палавница с дупе като детско барабанче. И когато отида у тях,все се фръцка с някакви къси полички и рязани потничета!
- Ох, котьо...
- Не стига това, ами все уж случайно изпусне нещо. И се наведе бавно пред мене да го вземе. И ми показва цялото съдържание на деколтето си.
- Тая била опасна, бе!
- Та, вчера значи, ми се обади...
- Кой? Оная, по-младата?
- А не,бе! Баба Яга! По-младата, много ясно. Та, обади ми се и ме помоли да ида у тях. Да сме разгледали заедно поканите за сватбата. Била съвсем сама, ама аз да не съм се притеснявал.
- Опа! Имам някакво предчувствие.
- Нали, нали? Та, отидох аз там. А тя ми отваря - дръж си шапката - само по една къса, хлабаво завързана хавлия...
- Леле, майко!
- Едвам влязох в антрето и оная ми се хвърли на врата.
И като започна - харесвала ме, обичала ме, ах, защо не ме била срещнала преди кака си... И т.н.,и т.н...
- И ти какво й отговори?
- Аз смотолевих - "Просто - не знам какво да кажа..."
А тя ми вика - " Не е нужно да казваш нищо! Просто ела с мен в стаята и ще ме имаш!"
- Боже Господи! И какво стана по-нататък!
- По-нататък ли? Изхвърчах от апартамента като куршум. Тя се развика след мене - "Хей! Къде хукна?" Но аз даже не се обърнах.  Не си направих даже труда да викна асансьора, а слязох на бегом до стълбите. Излязох пред блока. И тъкмо стигнах до колата...ИЗНЕНАДААА!!! Там стоеше бащата на моята годеница и на палавата й сестричка. Просълзи се, потупа ме по рамото и каза:
" Браво, моето момче! Подложихме те на тоя малък тест за вярност. И ти геройски устоя на изкушението. Добре дошъл в моето семейство!"
- Е, браво наистина...
- Какво "браво", бе? Ако не си бях забравил презервативите в колата, щеше да видиш ти едно "браво"!

# 41
Втори е да,не е същия и се надявам да е последния такъв лъжливец

# 42
А дано, ма надали...

# 43
34  годишен да живее с родители не звучи много привличащо. Обаче и приятелката нещо не ми се струва ок - видяла го е на снимка и го е последвала случайно и чат. Да не си го хвалила много и тя да му е писала първа. Grinning

# 44
34  годишен да живее с родители не звучи много привличащо. Обаче и приятелката нещо не ми се струва ок - видяла го е на снимка и го е последвала случайно и чат. Да не си го хвалила много и тя да му е писала първа. Grinning
Не,тя ми изпрати чата,с подробности той е започнал всичко пръв

Общи условия

Активация на акаунт