Подлъга ме ,че имаме отношения и разбрах,че има много рибки на куката

• 7 373
  • 227
  •   1
Отговори
# 45
Все по- безпредметни теми....

# 46
Не си вложила кой знае какво, не е голяма загуба. Изобщо да си губиш времето с теми, блокирай и следващия.

# 47
  • Paris, France
Ми явно не му е харесало, случва се понякога особено при връзките от разстояние. Понеже вашата си е била такава, там играе много фантазията и проектиране на желанията върху отсрещния човек. И когато се окаже различно в реалността да му е минал меракът. Не е задължително да е лъгал, може наистина да си е вярвал, възможно е и наистина да е гледал да те мине и да продължи на следващата. Не разбрах, той ли е писал на приятелката ти или е било тест?
Ами тя го последва в социалните мрежи,без да иска между другото,и той веднага започна да и пише.
Ами ,ако не му е харесало първия път,защо искаше и втори ,и трети,но за четвъртия не му позволих да стигне .

Ти още първия път ли му пусна? Ако да, то напълно естествено е да идва като няма друга наоколо. У вас ли го заведе или на хотел и кой плати хотела?

Повечето мъже в интернет търсят безплатен секс без обвързване. Явно не се е влюбил лудо в тебе щом за 3 месеца е дошъл 3 пъти.

Има и вероятност (минимална) да е имал намерение да задълбочи връзката с тебе, но да му е прекалено далече, сложно, трудно, скъпо итн.

Не разбирам за какво пускаш теми. Станалото е станало. Пиши си с други маже и почни и ти да се срещаш с по няколко наведнъж! Най-развъртяните ми приятелки си намират винаги супер мъже. Те даже не крият, че се срещат у с други докато не се уговорят връзката да е изключителна.

А защо живее у родители?

# 48
Ми явно не му е харесало, случва се понякога особено при връзките от разстояние. Понеже вашата си е била такава, там играе много фантазията и проектиране на желанията върху отсрещния човек. И когато се окаже различно в реалността да му е минал меракът. Не е задължително да е лъгал, може наистина да си е вярвал, възможно е и наистина да е гледал да те мине и да продължи на следващата. Не разбрах, той ли е писал на приятелката ти или е било тест?
Ами тя го последва в социалните мрежи,без да иска между другото,и той веднага започна да и пише.
Ами ,ако не му е харесало първия път,защо искаше и втори ,и трети,но за четвъртия не му позволих да стигне .

Ти още първия път ли му пусна? Ако да, то напълно естествено е да идва като няма друга наоколо. У вас ли го заведе или на хотел и кой плати хотела?

Повечето мъже в интернет търсят безплатен секс без обвързване. Явно не се е влюбил лудо в тебе щом за 3 месеца е дошъл 3 пъти.

Има и вероятност (минимална) да е имал намерение да задълбочи връзката с тебе, но да му е прекалено далече, сложно, трудно, скъпо итн.

Не разбирам за какво пускаш теми. Станалото е станало. Пиши си с други маже и почни и ти да се срещаш с по няколко наведнъж! Най-развъртяните ми приятелки си намират винаги супер мъже. Те даже не крият, че се срещат у с други докато не се уговорят връзката да е изключителна.

А защо живее у родители?
За втори път казвам ,че за ЕДИН МЕСЕЦ Е ИДВАЛ 3 ПЪТИ,не му пуснах на първата среща ,а на втората понеже ме предразположи 😀
Изобщо не му е скъпо да идва ,щом предлага срещи и на приятелката ми,явно си е такъв
Казах ,че искам хотел ,но той се самопокани и аз тъпачката приех

# 49
  • Somewhere far away
Смятам, че факта че сте от различни градове е голямо не.
Той едва ли е готов да се премести заради теб, и ти едва ли ще се преместиш заради него - а дори и да искаш да се местиш, това е голям нож с две остриета- къде ще живееш, тепърва да търсиш нова работа, замисляш ли се за тези неща?

# 50
Их, тази приятелка как случайно го последвала ...

# 51
  • Paris, France
Изобщо не му е скъпо да идва ,щом предлага срещи и на приятелката ми,явно си е такъв
Казах ,че искам хотел ,но той се самопокани и аз тъпачката приех

Естествено, че не му е скъпо да идва да те такова в собственото ти жилище. Можеше да те окраде, да те убие. С какъв акъл водиш непознати у вас?

Ти си се предложила на тепсия и си му направила всичко много удобно и евтино.

Мене ме научиха да казвам, че живея с роднини и че семейството ми е много строго. Един ми искаше адреса. Питах защо. Да знаел къде да ми прати цветя. Че аз да не съм магаре, та да ручам трева и клони! Казах му, че цветя обичам само направени на парфюм. Изпари се като одеколон. Мъжът ми идваше от друга държава и една година ме водеше по хотели. После се събрахме. Който иска, намира начин.

Живее в друг град, у родители, на 34г един хотел не плаща. За такъв аз не бих се сетила, а ти отваряш теми.

На втора среща се пита какво ти е донесъл ако не е представил подарък.  

Мъжът трябва да осигури терен, не ти да си цапаш чаршафите и кърпите.

Почни да изискваш! Още в интернет питай в какви хотели и ресторанти ще те води! Нехранимайковците не припарват до такива жени.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 23:31 от Не се сърди, човече

# 52
Много грозен коментар! Очевидно е, че жената е допуснала грешка, но няма нужда чак пък от такива обиди.

# 53
Невене е принципно права, нека не се приема лично.
Много мъже търсят безплатен секс на чужд терен, да.
Може да са най-прекрасните пичове, но това не е мъжко.

# 54
Невене е принципно права, нека не се приема лично.
Много мъже търсят безплатен секс на чужд терен, да.
Може да са най-прекрасните пичове, но това не е мъжко.
Тонът прави музиката.

# 55
  • Out of the Mix
Joy
Това противоположното на "бебожемой, бе" ли е? Joy (мисля, че е "патент" на Филомена)

Все по- безпредметни теми....
За парлама ги взимам и се забавлявам яко, с глас се хиля.
Както и в още една.

Невена, не работят така нещата в съвременната динамика на срещите.
Както е изискала, така е изхвърчала.
Не съм попадал никога на такива.
Все нормални разговори и всичко се случва гладко, плавно и естествено, срещи, каквото трябва...

# 56
  • Somewhere far away
Не съм съгласна с обидите и грубото отношение, но донякъде е права. Вие може да си мислите, че всичко е цветя и рози, но черната хроника е пълна с убити момичета под път и над път, не просто убити... а така убити, че на обучени, закоравяли, опитни криминолози им става лошо като видят местопрестъплението.

# 57
  • Paris, France
Невена, не работят така нещата в съвременната динамика на срещите.
Както е изискала, така е изхвърчала.
Не съм попадал никога на такива.
Все нормални разговори и всичко се случва гладко, плавно и естествено, срещи, каквото трябва...

Къде е изхвърчала?

Ако беше изисквала и показала, че терен не предлага, оня изобщо нямаше да хаби бензин.

Случва се гладко, плавно и естествено с 1 от 1000 срещнати в интернет.

Ако разбера, че дъщеря ми е завела в дома си, където държи документи, ценности итн някакъв, когото не го знае къде и с кого живее, ще трябва да си посипя главата с пепел. И пак по-добре аз да си посипвам главата с пепел, отколкото нея да посипваме с почва.

Ти си мъж и разсъждаваш като мъж, но по себе си съдиш. Ами 80% от мъжете по улицата не ги ща на общата площадка, камо ли в дома си.

Нали не мислиш, че по мое време не са ми се лепвали мъже с искане да ги поканя в къщи? Имаше ги и тогава и даже бяха повече, защото повече възрастни бяха женени и нямаха терен. Също учех с много индийци и пакистанци, а те живеят с родители до сватбата и са ми го казвали. Казвах им, че и при нас е така. Повдигаха вежди, учудваха се, но се разкарваха. Техните момичета се праскаха по хотели със западни мъже, че и подаръчета си изискваха. Не ги канех и ей ме на, нищо ми няма и даже се ожених.

# 58
  • Somewhere far away
О, не се изненадвам,  нещата са ясни. ривокър току що доказа, че е точно като този, от който се оплаква авторката.

# 59
Joy
Това противоположното на "бебожемой, бе" ли е? Joy (мисля, че е "патент" на Филомена)]
Това е патент на баба ми га е най-кахърна.

Общи условия

Активация на акаунт