🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 484
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 345
Абсолютно съгласна съм с Boho chic! Неудобно ми е да гледам Мартин, а много го харесвах в ИВ, мислех го за човек със самочувствие, макар и злобничък. Уви, отчаянието лъхаше и от двете страни вчера. Аз не познавам богати жени, които пищят като не видели при вида някое рокле, както и богати мъже, които да се подхилкват и да заявяват колко 1000 лева са дали за дрехи…

# 346
Има откъс по ЮТ на някаква разправия между АМ и Ферай. Много се е изринала последната. Направо е нещо страшно. И за другите ми направи впечатление от предишните епизоди. Може и от лютивата храна да е, съчетана с климата. В началото като че ли бяха по-добре.

# 347
  • Варна
Освен това Бранимира и Косара са напълняли доста.

# 348
Сценка, сценка си беше снощния "шопинг", то даже шопинг не беше, а хвърляне на разни недогледани и недомерени парцали в торби по възможност лъскави, торбите, не дрехите. Нито на един от двамата не им беше забавно, защото не вярвам Мартин да примира по шопингуването Wink, както и Данка да се радва като изоглавена на някакви евтинджос парцалаци. Нея единствено я крепеше да види позеленелите мутри на другите моми като им метне в лицето "лъскавите" многобройни торби в стил "гледайти, завиждайти", а него да го видим как умее да "пилее" пари за "жената на живота си" в смисъл: вижте какво правя за една парцалеса за еднократно чук-чук, а представяте ли си, ако съм влюбен... Та, всеки си изпълни ролята и те така.

# 349
И аз понякога си купувам дрехи без да меря, но Даниела ни един парцал не облече! Даже потенциално това биха били хубави, закачливи кадри. А така изглеждаше просто на конвейер.

# 350
Какъв жест на Мартин? С чужди пари всеки е ларж. Grinning

# 351
Божеее, сега разбирам, че и децата на Мартин били в миналото, Айгюн ще излезе по-проста, отколкото очаквах.

# 352
Истински противната част беше не тъпия шопинг - по сценарий или не, а кичозното себеналагане в пространството. Да парадираш с фалшиви чувства и дрехи, да играеш кючек върху чувствата на други хора...ами отвратително е! Големият "джентълмен" и "играч" Мартин се докарва до оргазъм от мисълта, че ще бъде повод за скандали и ще ядоса момичетата, онази другата съсредоточи цялото си експозе върху "диаманти". Достойно държание на момичетата, поне засега. Дано си тръгнат. Не виждам защо ще са част от нарцистичното удовлетворение на тези двама духовни прошляци.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 08:16 от Miranda88

# 353
Божеее, сега разбирам, че и децата на Мартин били в миналото, Айгюн ще излезе по-проста, отколкото очаквах.
Сериозно ли така е казала? Тя и в настоящето няма да отиде, ако говори така. Никога не може да се говори така за децата! Простакеса е, вярно. Манталитета на квартала с удрянето, тропкането и попляскването с "ръчички".
Смешното е, че сега си мисли че й работят мизериите, които "прилага", а то на публиката не е ясно, че е сценарий. Като се прибере в България, ще се озъби и ще се чуди какво се е объркало. Ами.. никога не е било необъркано. Смешна е. Радва се на постановки. Жалко, че ще има излъгали се млади момичета, които ще я вземат на сериозно, само ще изгубят време. Не става така.

# 354
Има откъс по ЮТ на някаква разправия между АМ и Ферай. Много се е изринала последната. Направо е нещо страшно. И за другите ми направи впечатление от предишните епизоди. Може и от лютивата храна да е, съчетана с климата. В началото като че ли бяха по-добре.

От простата луканка е Grinning

# 355
  • Варна
Мартин не е влюбен в Даниела. Просто му харесва мисълта, че ще бъде главен герой в книгата й. Пада малко нарцис.

# 356
Мартин не е влюбен в Даниела. Просто му харесва мисълта, че ще бъде главен герой в книгата й. Просто си пада малко нарцис.
Точно така!!! Браво за точното описание на "ситуацията"! 👏🌹

# 357
Не, Мони не я харесвам, но тя не е фейк образ, тя си е каквато си е и се гордее с каквото е постигнала. Нейните разсъждения също са много повърхностни, но в друга посока.

Иначе, това за децата и аз съм го пропуснала вчера, сега чета коментари, после ще върна.

# 358
Иначе за Косара - самата тя каза в началото, че е чела книгата на Даниела и я е харесала, тоест този начин на разсъждения спрямо мъжете й допада, сега обаче се прави на много морална, млади момичета гледали, какво било това поведение от Даниела, айде, айде…

# 359
Ако е казала това за децата му е много грозно. Огромен червен флаг.

Общи условия

Активация на акаунт