От 3 месеца някъде не спирам да обикалям лекари и болници и вече не знам какво да правя, това ми причинява ужасно много стрес и тревожност и имам чувството, че ще полудя. Днес си пуснах ПКК и други изследвания за пореден път и почти всичко е в норма.
Пускала съм ЦРП сигурно 10 пъти - все в норма. Високо чувствителен ЦРП - в норма.
СУЕ - в норма.
ПКК - тук там с леки гранични или завишени стойности на леквоцити, друг път тромбоцити, тромбокрит, неутрофили, но като цяло разликите над нормата са с около 10 и все ту варират, ту се нормализират.
Днес обаче излезе завишен пролактин 622 от норма до 496 и много се притесних, обаче не съм лежала преди изследването и последните дни бях много тревожна. Възможно ли е да е нещо опасно според вас.
Също така съм с температура до 37,5 почти всеки ден като ту спада, ту се покачва, но не повече от 37,5 никога.
Обиколих цяла София и коя ли не клиника и професор и доцент и т.н и никой не открива какво ми е.
Направих всичко това:
1. Нервна система:
- ЯМР на мозък със съдова програма
- ЕЕГ
- Доплер на мозъчни съдове
- Прегледи при невролог - 3 пъти
2. Сърце и съдове:
- ЕКГ
- Ехограф на сърце
- Доплер на крака
- D-димер
- Прегледи при кардиолог - 4-5 пъти
- Прегледи при съдов хирург - 2 пъти
- Ангиолог - 1 път
3. Кръв и имунитет:
- Пълна кръвна картина
- CRP, СУЕ
- ANA профил (автоимунен панел)
- Витамини и минерали
- HPV тест - негативен
- Хематолог - 1 път
- Ревматолог - 1 път
4. Вътрешни органи:
- Ехограф на коремни органи
- Гастро и колоноскопия
- Преглед при коремен хирург - 1 път
- Гастроентеролог - 3 пъти
- Вътрешни болести - 1 път
- Инфекционист
- Имунолог
5. Хормони и ендокринология:
- Ехограф на щитовидна жлеза
- TSH, TAT, MAT - изследвани - понижен ТСХ
- Прегледи при ендокринолог - 4 пъти - твъедят, че нямам нужда от лечение.
6. Гинекология:
- Прегледи при гинеколог - 3 пъти
- Цитонамазка
- Ехограф на матка и яйчници
- HPV тест - негативен
7. Гърди:
- Мамография
- Преглед при мамолог - 1 път
8. Бял дроб и инфекции:
- Рентгенова снимка на бял дроб - перфектна
- Пълни тестове за вируси и инфекции - негативни
9. Очи и очни нерви:
- Скенер и всички необходими изследвания на очни структури
- Прегледи при офталмолог - около 7 пъти
При всички тези изследвания единственото което ми е открито е леко понкжен хемоглобин, уж лека анемия и завишен калпротектин и този завишен пролактин от днес..
Имате ли някаква идея какво още мога да изследвам, от какво може да е тази проклета температура и какво може да ми има.
Отчаяна съм, извинявам се за хаотично написаната тема, но и аз не знам как да формулирам цялото това нещо..