Рисуване за начинаещи и не само - 13

• 7 359
  • 356
  •   1
Отговори
# 345
Изглежда много симпатично 💜🦉
И на мен ми омръзна от студа, искам да е пролет 😊

# 346
Все още изпробвам материали от Тему, с които до сега не съм рисувала. Днес реших да пробвам акрилните бои на Meeden - до тук те ми харесват най-много от техните материали. Харесват ми повече и от акварелните, и от температа.
Това, което ме изненада, е че рисунката стана лъскава - не е лакирана, но й сложих малко добавка, за да не изсъхнат прекалено бързо. Обаче не помня преди да е действала по този начин.

На платно е (от такъв блок); не е хартия.

Много добре се е получило!

# 347
  • София
Забавлявам се с линери по снимки на Руслан Русев. Чудя се дали да им добавям цвят.

# 348
Добре изглежда!
Аз тъкмо получих различни гел химикалки и други цветни химикалки (не гел) от Тему и ги изпробвам. Те биха били подходящи за някакъв подобен тип цветна графика...

Или имаш предвид да сложиш акварел отгоре?

# 349
И аз се забавлявам днес
Наложи се да си прекарам снимката през уотсъп да й намаля размера 😁

# 350
Много мистериозен пейзаж, харесва ми!

# 351
  • София
Еха, brumm! Чудесно е!

pppqqq, точно акварел имах предвид. Използвам специално линери Микрон, защото са водоустойчиви.

# 352
Малко не по темата, но видяхте ли картините на Гийермо Лорка? Какво мислите за тях?
Скрит текст:
Според мен, са много гадни - не като изпълнение (те са красиво нарисувани), а като замисъл. Можех да не го пиша, защото някой сега ще се почувства задължен да ме обиди заради мнението ми, но в крайна сметка - това виждам, не бих си замълчала по въпроса, където и да съм - не обичам лицемерието.

А ако ги бях видяла като малка, щях да бъда отвратена.

# 353
  • В градината...
Аз дори си помислих, че трябва да има ограничение за входа за деца.

# 354
Уф, съжалявам че погледнах още няколко в изображения в Гугъл - гняс...

Ако целта е да създават тема за разговор, се питам какъв ли ще да е този разговор... Нищо чудно, че елитът го обича - подхождат му (на елита)...

# 355
  • София
Притеснително е с всичките тези полуголи и голи деца по картините. Сигурно е високо изкуство, обаче аз не разбирам.

# 356
Скрит текст:
В много от картините има трупове и части от трупове, представени като нещо красиво. Отделно има намеци за сексуално насилие, но не искам да им правя подробен разбор, затова спирам тук.

Общи условия

Активация на акаунт