Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 439

• 35 539
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив

Енгин преди малко в сторито си репостна тази снимка от разказа "Чистилище" -  бр.61 на списанието.

Той дълго време се съпротивляваше на пенсионирането. Поне имаше къде да отиде и какво да прави, когато се събуди. Държавната служба, в която прекара четиридесет години, беше по-скоро бягство, където душата му можеше да се скрие, отколкото работа. Светкавици проблясваха, оглушителен гръм отекваше в чистия въздух, буря се носеше по прашните пътища и блъскаше вратите и комините.

# 91

Вечерна усмивка за настроение!

# 92
  • Пловдив

Новина отпреди малко - от Бирсен Алтунташ: https://www.instagram.com/p/DI67JI9oP4q/

Енгин Акюрек и Афра Сарачоолу, Каан Урганджъолу и Мерием Узерли станаха партньори на "Go Türkiye"

📌Ще бъдат заснети два рекламни филма за Глобалната платформа за насърчаване на туризма на Турция "GoTürkiye" с участието на известни актьори, които имат широка фен база по целия свят. Според информация, изтекла зад кулисите, Кемал Хамамджъоглу пише сценариите на филмите, които ще бъдат продуцирани от Dass Yapım Production, собственост на успешния продуцент #SelenSevigen.
📌 Енгин Акюрек и Афра Сарачоолу ще бъдат партньори в първия филм, режисиран от #OzanAçıktan. Филмът ще бъде заснет в Истанбул, а снимките ще започнат през май.

СНИМКИТЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ В ИСТАНБУЛ И АНТАЛИЯ
📌Другият филм, режисиран от Бертан Башаран, ще бъде заснет в Анталия. Явуз Сечкин също ще добави цвят към филма, в който Каан Урганджъоглу и Мерием Узерли ще бъдат партньори.

Филми с истории, които ще бъдат заснети за популяризиране на Турция, ще бъдат използвани на платформата Go Türkiye и в социалните медии.

# 93
Благодаря за всичко споделено.
Днес каква буря ни връхлетя,даже и без ток бяхме.
Рекламата ще е много хубава.
Поне от към реклами не може да се оплачем Joy

# 94
  • Пловдив

Здравейте и добро утро в неделя - дано имаме още подробности около промоционалния филм.
Ето и инстаграмът на Go Türkiye - официалният Instagram акаунт на Турция.: https://www.instagram.com/goturkiye/?hl=bg

Какво представлява Go Türkiye?
Go Türkiye е официалната платформа за насърчаване на туризма на Турция, управлявана от Министерството на културата и туризма на страната.
Главната му цел е да покаже Турция на света като атрактивна туристическа дестинация, не само заради плажовете и природата, но и заради своята история, култура, гастрономия, изкуство и събития.
Чрез уебсайта и социалните мрежи на Go Türkiye те публикуват рекламни кампании, видеоклипове, пътеводители, културни маршрути, събития и новини.

# 95
Добро утро!

Изпуснала съм късната новина , и нека хейта започне ...сега Joy

Никога няма да разбера хейта у някои фенове на някои актьори, сякаш не са големи жени, че някои и баби,а  15 годишни булита в училище, неспособни да приемат различните, мнението на другите и изживяващи се за последна инстанция да етикират другите.

А идеята на тези реклами конкретно е да се промотира Турция чрез места, особености, хора..., които се харесват от чужденците и биха ги привлекли да дойдат в Турция, е , колкото и да не им е на кеф на някои Енгин Акюрек е такъв.

Няма значение, Haters gonna hate, players gonna play

Спокойна неделя ,момичета Grinning

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 18:00 от araselia

# 96

Добро утро  момичета Two Hearts
Новината е наистина чудесна - изгледах няколко клипчета в инстаграма на Go Türkiye и съм възхитена. Направени са много класно. Присъствието на Енгин и Афра ще им придадат още стойност, защото ще представляват лицето на Турция, както и другата двойка.

Хубав и спокоен неделен ден!

# 97
  • Пловдив

Някои хора не могат да разберат, че има голяма разлика между двойка, която е омъжена или има връзка, и двама актьори, които правят реклама за туризма в Турция!

Клик върху линка: https://x.com/engingreekfc/status/1916078579873444042

Рекламната кампания "The People of Shell"/„Хората на Shell” с Енгин Акюрек бе отличена със Silver Effie, които се считат за най-престижното състезание в света за маркетинг и реклама.

# 98

Ще стане прекрасна презентация на Турция и Истанбул /щом с партньорката ще снимат в града/.

# 99
  • Пловдив

Eнгин в сторито си преди малко ни пусна снимка със Сефа и музика:

https://www.youtube.com/watch?v=Cf7sCR4ow5o

Ето песента с руски превод: https://www.youtube.com/watch?v=BA_5494HEsw

# 100
Момичета, не се ядосвайте.
Знаем кой е Енгин, какво може, какъв е...
Няма как всичко да го харесват.

Влизам в Инстаграм, а той решил да ми зарадва Heart Eyes
Спорен ден.

# 101
  • Варна
Здравейте, момичета !
Отлична новина Yellow Heart

Новина отпреди малко - от Бирсен Алтунташ: https://www.instagram.com/p/DI67JI9oP4q/

Енгин Акюрек и Афра Сарачоолу, Каан Урганджъолу и Мерием Узерли станаха партньори на "Go Türkiye"

Филми с истории, които ще бъдат заснети за популяризиране на Турция, ще бъдат използвани на платформата Go Türkiye и в социалните медии.

Е, няма как,  ще има и такива дето не го харесват, но и аз примерно не харесвам доста актьори и актриси, така че няма драма Simple Smile
Афра е доста млада, хубава е, има още доста хляб да яде... гледах донякъде Златното момче, не знам защо са луднали по него ......... по скоро реална любов ги вълнува зрителите, ама каквото им харесва, туй да гледат Smiling Imp

Благодаря и за новата снимка Flowers Hibiscus и новинките !
Дано да ни радват с повечко снимки сега .... по принцип много ми харесват рекламните им клипове на Go Türkiye,
страхотна енергия имат, не знам един и същ екип ли ги прави, но са супер Sparkling Heart
Надявам се на нещо запаметяващо се !

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 17:39 от Аnista

# 102
Песента е разкошна Heart -  дуета се казва  Cigarettes After Sex,а песента - John Wayne , много подходяща за клипове към филми, ето един

И идеята на песента  
Скрит текст:
Джон Уейн от Cigarettes After Sex е размисъл за младата любов, където главният герой се опитва да разбере как да изрази романтичните си чувства. Песента подсказва, че героят наистина е поел донякъде роля на „Джон Уейн“, опитвайки се да възприеме героично отношение, за да привлече вниманието на момичето, което обича. Песента кулминира с осъзнаването колко глупаво е да се опитваш да поемеш такава роля на мачо и как това може да доведе до разбито сърце. Песента е коментар за това как нереалистичните романтични цели в крайна сметка могат да доведат до провал.

Сега си мисля, че може би заради тази реклама се отмени подписването на книгата, това ще да е натоварения график - ако се снима м.май. А и заради сериала юни месец може би да има рекламни събития .

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 19:33 от araselia

# 103
Добро утро!

Изпуснала съм късната новина , и нека хейта започне ...сега Joy

Никога няма да разбера хейта у някои фенове на някои актьори, сякаш не са големи жени, че някои и баби,а  15 годишни булита в училище, неспособни да приемат различните, мнението на другите и изживяващи се за последна инстанция да етикират другите.

А идеята на тези реклами конкретно е да се промотира Турция чрез места, особености, хора..., които се харесват от чужденците и биха ги привлекли да дойдат в Турция, е , колкото и да не им е на кеф на някои Енгин Акюрек е такъв.

Няма значение, Haters gonna hate, players gonna play

Спокойна неделя ,момичета Grinning

В началото, честно казано,  се позачудих за какъв хейт става дума - нали е рекламен филм, защо и покрай него трябва да коментираме/одумваме партньори и партньорки. Като се поразходих малко из темите за Афра, разбрах за какво става дума. Изненадах се да видя там някои познати ми потребителки, които я венцеславят със същия патос, с който доскоро възхваляваха други свои уж любимки, но ги зарязаха без време.... Не харесвам хората, които бързо сменят обектите на любовта си. От злостните им забележки по отношение на Енгин не се изненадах. Но не ме и дразнят вече, научих се да не им обръщам внимание...

# 104
Буркина, казана дума, хвърлен камък , помни се.

Нинче, не те познавам лично, но по всичко изглеждаш добра, широка душа, търсеща у всеки и всичко дори само зрънцето красота. Ако имаше повече хора като теб света щеше да е много по-хубаво място.Аз обаче смятам ,че има зли хора по природа ,за съжаление 🙁
Скрит текст:
гледах интервю с проф. Обрецова , медик-специалист по алтернативна медицина и феномени като Кочовска, Ванга и други. Та тя каза, че има хора с лоши мисли,които могат да вредят на други хора, чрез думи и най-вече поглед, очите били най-голям проводник . Затова съветваше ако не познаваш даден човек по-добре да не го гледаш в очите . А пък аз най-много там гледам ,винаги са ми били интересни очите на хората 🙂 ,не мога да говоря с някой и да не го гледам в очите. Както и да е, отплеснах се 😊

Афра е красива, като кукла е ,перфектна  . Като актриса не знам ,не съм я гледала

Явно са ги събирали тъмен със светла

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 23:06 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт